ΘΥΡΑ 9: Θα είμαστε εκεί !!


Aδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Αποφεύγοντας να μπούμε σε βαθύτερη ανάλυση είτε του αγωνιστικού είτε του έντονου παρασκηνιακού κομματιού που απέδειξε περίτρανα ότι συνεχίζει να κρατά ακόμα πολύ γερά στις σάπιες ρίζες του, θα προσπαθήσουμε μέσω της ανακοίνωσης αυτής να δώσουμε μια ερμηνεία όσο πιο κοντά στα όρια της λογικής γίνεται, αν αυτά εξακολουθούν να υφίστανται.

Είναι γεγονός πως τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή το βράδυ μπροστά στα ξεχειλισμένα από οργή και αδικία μάτια του τεράστιου ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ, που παρέδωσε για ακόμα μια φορά μαθήματα οπαδικής παιδείας στους λοιπούς ανεξεταστέους διώχτες του, υποδηλώνουν ΜΟΝΟ ασέβεια, αλαζονεία και έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης προς το πρόσωπο του και την ένδοξη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αν σ’ ένα παιχνίδι κόντρα στον ανελκυστήρα που ακούει στ’ όνομα άρης και μάλιστα μέσα στη Λευκωσία με τόσες χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τυγχάνει του αυτονόητου σεβασμού που προστάζει το μέγεθος του άσπιλου ονόματος της, τότε πραγματικά τρομάζουμε στην ιδέα τι μπορεί να γίνει κόντρα στους μετρ του κατεστημένου; Το ότι αγωνιζόμαστε σ’ ένα πρωτάθλημα που νοσεί βαρέως δεν είναι κάτι καινούργιο.

Όπως επίσης δεν είναι κάτι καινούργιο να καταδικάζουμε και να καταγγέλλουμε καθοδηγούμενες σφαγιαστικές διαιτησίες, που; Σ’ αυτούς που τους ορίζουν…Στα αφεντικά τους! Η τακτική αυτή τους βολεύει γιατί στο τέλος της μέρας δεν μας υπολογίζουν καν. Τι εννοούμε; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, ή αντιδράς ουσιαστικά ή σωπαίνεις για πάντα!

Προχωρώντας, οφείλουμε να χαιρετήσουμε την αντίδραση από πλευράς Δυτικής εξέδρας, απέναντι στα προκλητικά εσκεμμένα σφυρίγματα του εντεταλμένου κυρίου Τσούκκα. Μην περιμένετε από εμάς να καταδικάσουμε την αγανάκτηση του αγνού ΟΜΟΝΟΙΑτη που πήγε στο γήπεδο να στηρίξει ηθικά και οικονομικά την ομάδα του και αντ’ αυτού είδε όσα είδε.

Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε να αναλύσουμε τη ψυχο-συναισθηματική φόρτιση του κόσμου μας. Αυτό που επ’ ευκαιρίας ζητάμε, είναι να μην στήνουμε μεροληπτικά στον τοίχο μόνο την Θύρα 9 όταν αυτά τα 2-3 ποτήρια νερό και οι αναπτήρες πέφτουν απ’ το πέταλο…

Κύριοι, όλοι εσείς που στάζετε χολή και πολεμάτε θανάσιμα τους οργανωμένους, τι θα λέγατε σήμερα αν η διακοπή αυτή προερχόταν απ’ τη μεριά της Βόρειας; Αλήθεια, πόσους μύδρους θα εξαπολύατε στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, στα «ραδιοφωνικά καφενεία» που συχνάζετε;

Βολικό, πιασάρικο και πουλάει σίγουρα να στοχοποιείς τους οργανωμένους για την οικονομική εξαθλίωση που έχει περιπέσει ο σύλλογος τα τελευταία 3 χρόνια, όμως θα ήταν χρήσιμο όλος αυτός ο κόσμος που στις συνελεύσεις αρέσκεται στο να κατηγορεί τη Θύρα 9, να ανατρέξει σε παλαιότερες περιπτώσεις όμοιες της προχθεσινής, να ψάξει και να τεκμηριώσει με στοιχεία και αριθμούς τις τιμωρίες και τα προστίματα που αφαιμάσσουν οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, από ποια κερκίδα προέρχονται και συνολικά πόσο κόστισαν την κάθε φορά.

Οι καιροί που οι οργανωμένοι ήταν έρμαιο στις ορέξεις των λαϊκών δικαστηρίων και των καθοδηγουμένων ιστοσελίδων και κατ’ επέκταση μέσων μαζικής εξημέρωσης, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί…Εν αντιθέσει, οι οπαδοί και δη η Θύρα 9 και πείθει αλλά και τεκμηριώνει όσα υπογράφει κύριε αδέσμευτε παρατηρητή Φ.Μ.

Και επειδή υπάρχει και κάτι άλλο αρκετά σοβαρό που μας ενόχλησε αφάνταστα πάνω απ’ όλα ως ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ καθώς και γενικότερα ως προοδευτικούς ανθρώπους, οφείλουμε να το θίξουμε. Η ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν χωράει ρουφιάνους…Κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, τέλος συζήτησης!

Αυτοί που σήκωσαν είτε κινητά, είτε κάμερες, είτε ότι άλλο στο διάολο είχαν εκείνη τη στιγμή επάνω τους για να φωτογραφίσουν φάτσες οποιονδήποτε ατόμων, οργανωμένων και μη, που δεν άντεξαν την κατάφορη αδικία που αναγκάστηκε η ομάδα μας να υποστεί, δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν επικροτούμε την βία, όμως αυτό που έκαναν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι καθαρό φακέλωμα και επιβράβευση της αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτικης συμπεριφοράς του αστυνομικού καθεστώτος «δικαιοσύνης» του πορτοκαλί υπουργού.

Κλείνοντας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους παίχτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας πως δεν πρόκειται να αφήσουμε μονάχη κι ανυπεράσπιστη την ΟΜΟΝΟΙΑ…Κι αυτό συνάμα ας ληφθεί ως ένα τελευταίο σοβαρό μήνυμα από όλους τους αποδέκτες. Τσούκκες και Κωνσταντίνου υπάρχουνε δεκάδες και σίγουρα δεν σκοπεύουν να σταματήσουν μέχρι εκεί. Ένα μόνο να ξέρουν όμως…Πως είμαστε χιλιάδες – είμαστε παντού – έχουμε άριστη μνήμη!

Εμπρός λοιπόν ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ξεκινήστε απ’ το Δασάκι και μην κωλώνετε πουθενά, ξοπίσω εμείς και μη σας μέλει. Ας μέλει τους υπόλοιπους που θα βρεθούν στο διάβα μας…

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy