Hoolifan: ” Ανακοίνωση? Κάμετε σιορ κανένα tweet ”


Ά ρε σχηλλάκα ομονοιακκα μωρό ρισπεκτ. Επηέναμε όπως το τραίνο εβάλαν μας εμπόδια

Πάντα πάντα πάντα τούτα τα εμπόδια ρε ομονοιάκκα μου. Πότε θα σταματήσουν.

Ποττέ ρε τριφυλλάρα μου. Άρα τι έσχεις να κάμεις? Απλά ανάπτυξε ταχύτητα ρε τραινούι μου και άφηστα να δούμε ποιος εν να φάει τα μούτρα του. Εβάλαν μας το μινούι του Άρη πας τις ράγες και εμείς αναγκαστήκαμε και ελαττώσαμε. Σύρε κάρβουνο μάνα μους στις μηχανές και κάμε το μινούι σιερικά να τα πιάσει ο Κολοκοτρώνης

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του άρη. Και οι 20 μαζί! Έγραψε από μία πρόταση ο καθένας. Μεχ μεχ μεχ

Άδε ποδά ρε

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου. Μεν μου πείτε ότι είχατε και εσωτερικές διαφωνίες εν να αυτοκτονήσω. 20 πλάσματα να έσχιετε τζαι κλίκκες.

Έτσι σοβαρά ένα μωρό που φκαίνει πρόεδρος της τάξης του στη Τρίτη δημοτικού περνά παραπάνω ο λόος του από ότι ο πρόεδρος του συφι του άρη.

Αν έφκαλε ανακοίνωση ο μικρός Κωστάκης και να απαιτήσει βραστές τυρόπιττες που την καντίνα του 3ου Δημοτικού Παλλουρκώτισσας θα ασχολείτο παραπάνω κόσμος από ότι με τη δική σας ρε αρειανοί

Ρε ο “κυπριακός γυναικείος σύνδεσμος φίλων της κατσαρίδας” εσχει παραπάνω μέλη που σας ρε και να μου φκάλετε και ανακοίνωση γαμώτο.

Ανακοίνωση για το ματς με την ΟΜΟΝΟΙΑ μισχιμου. Κάμετε κανένα tweet σιορ εν τζαι πολύ σας. Και μέσα γράψετε και τα νέα της προπόνησης. Χωρεί σας άνετα!!

«Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος. Στοπ. Στη προπόνηση όλοι οι πάικτες προπονήθηκαν στο ξάπλωμα. Στοπ». Άτε έγραψα σας την

Παίξαμε καθαρό και χωρίς σκοπιμότητες ποδοσφαιρο. Καθαρό σχιόνι. Όσο καθαρός και αντικειμενικός ήταν σαν δημοσιογράφος ο αντιπρόεδρος σας που τώρα εν εκπρόσωπος τύπου στο προεδρικό άλλο τόσο καθαρό ποδόσφαιρο επαίξετε και εσείς.

Ναι ναι ναι. Αφού οι αλλαγές του άρη παρά να κάθουνται στο πάγκο εβοηθούσαν τα ball boys να φέρνουν γρήγορα τις μάππες άμπα τζαι γίνουν καθυστερήσεις!

Που επέφτατε χαμέ εν για να έβρετε το φακό του Τσουκκα?

Ο άλλος ο Πανούλης έδειχνε μας κάθε τρεις και λίγο τα @ρχίδια του. Ντάξει μάνα μου, χαλάρωσε. Έτσι όπως έκαμνες εν σαντές τζε έβλεπες τα πρώτη φορά και ήθελες να τα μοιραστείς με τον κόσμο όλο ρε Πάνο. Όπως το μωρό που πιάνει το χριστουγεννιάτικο του δώρο και πριχτεύκει σε ούλλους τους συγγενείς τζαι χουμίζει το!

Ήνταλως έγινε δηλαδή. Εσηκώστηκες το πρωί και είδες τα που εκρέμουνταν κάτω που το δέντρο?

Τωρά που το σκέφτομαι βασικά ναι είδες τα που εκρέμουνταν που κάτω…..….αλλά δέντρο έν το λαλείς Πάνο μου το εργαλείο που διαθέτεις. Ποκαλάμη λαλείς το δέντρο όχι

Άκουσα μια φορά έπιασες μέτρο να το μετρήσεις και δεν εκατάφερες να γράψεις καν νούμερο. Έφτασε ως τζιαμέ στην άκρια που τελειώνει το σιερούι και μέτα αρκέφκουν οι αριθμοί. Ακούεται μια φορά που έκατσες στα πορνό ούλλη μέρα έφτασες το 2cm. Γκουσγκούνης!

Τώρα με τα @ρχιδάκια Πάνο μου ξέρεις. Τέρμα τα thongs, εν τα χωρεί εκει μέσα !!!. You are a big boy now, time for sovrako

By the way. Βάρτα βουκκο τζε πέμας ήντα γεύσην έχουν. Εν η ίδια με τα άλλα που εδοκίμασες?

Άκουσα επήες και νοσοκομείο στη Λεμεσό ρε παλαβούι για να γλιτώσεις την αγωγή. Πάρε φόρα που το πρώτο το ραουνταμπαουτ και πισκάλα τον αξονικό τομογράφο του κώλου σου μαλάκα ε μαλάκαααααα

Μετά φταιν οι αλήτες και οι τραμπούκοι. Να έχεις ένα μαλάκα να σε βρίζει να χειρονομεί να κάνει καθυστερήσεις 90 λεπτά αλλά άμα μπεις μέσα και του αρχίσεις ξύλο να είσαι εσύ ο παρορμητικός, αυτός που δεν ελέγχει τα νεύρα του αυτός που δεν συνάδει με το αθλητικό πνεύμα

Πιο αθλητικό πνεύμα μωρέ. Σας γαμάνε και σας δίνουν δάφνινα στεφάνια να νομίζεται ότι είστε ολυμπιονίκες του ευ αγωνίζεσθαι μερικοί

Και τωρά τούτο το πλάσμα εδώκαν του και βραβείο ΗΘΟΥΣ! Μάλιστα. Αυτή είναι η τιμωρία του. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑ !!!

Πάνο άκου να δεις μάνα μου. Τις μαγκιές σου να τις κάμνεις όχι άμαν έσχεις ένα δίχτυ 30 μέτρων ομπρός σου, μια τάφρο ύψος 3 μέτρων και καμμιά 40 σεκιούριτι και άλλους τόσους αστυνομικούς.

Πελλοί πολλοί με τον κόσμο Πάνο μου, και δόξα το λαό ακόμα υπάρχουν μάγκες. Κάποτε θα έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες και για σένα. Και τζιαμέ εν να δούμε ποιος χαμογελά και ποιος καταπίνει τη γλώσσα του.

Πάμε σε άλλο θέμα.

Εν θέλω να μαλλώνουμε μεταξύ μας αλλά μερικοί άλλο που να κατηγοράτε τη ΘΥΡΑ 9 εν κάμνετε. Εχτές όμως που έππεσε το ποτήρι που τη δυτική εν είδαμε κανένα να φκει να φωνάζει και να σχίζει τα ρούχα του. Όξα η δυτική δικαιούται και η Βόρεια όχι? Η Δυτική μαζί με το season ticket δικαιούται τζαι 3 ποτήρκα δώρο?

Αν έπεφτε από τη ΘΥΡΑ 9 το ποτήρι εγώ είμαι σίγουρος οι μισοί ομονοιάτες θα εφωνάζαν για τους αλήτες που εχαλάσαν τον ρυθμό της ομάδας!

Και στη τελική ποιος γαμεί το ποτήρι εννεν τούτο το θέμα μου. Το θέμα είναι ότι τούτοι οι παλιάτσοι που μας φέρνουν για διαιτητές  ότι θέλουν κάμνουν. Διακόπτουν το παιγνίδι είτε για σφύριγμα είτε για χάρτινα ποτήρια νερού είτε γιατί εσηκωστήκαν το πρωί τζε εφκάλαν ένα σπυράκι γεμάτο πύο.

Άρα και εσείς επιτέλους ξυπνάτε και σταματήστε να αναλώνεται την ενέργεια σας σε άσκοπες συζητήσεις περί βίας και προστιμάτων και δείτε τη ρίζα του κακού που απλά κάθε φορά βρίσκει και μια δικαιολογία για να κάνει τα γνωστά

Τι δεν καταλαβαίνεις ρε πράσινε λαέ. Εφώναζες για το Πελέντρι εστερήσαν σου τη μάππα λαλέις. Μα μια μάππα γιέ μου? Που όποτε πάεις να κοντέψεις της κορυφής εν να έσχεις έτσι καραγκιοζιλίκια και εσύ λυπάσαι τους? Και εσύ φωνάζεις και κατηγορείς τα παιδκιά τα δικά μας?

Τζαι είπα σας το και τότε. Που να αρχίσουν τούτοι οι άνθρωποι να πληρώνουν με τα έννομα και τα σωστά μέσα, που θα αρχίσουν να αποβάλλονται σαν διαιτητές και όχι να γίνονται διεθνείς, που να πάει ο Πάνος και ο κάθε Πάνος 5 μέρες προσωποκράτηση για τις πουννιές που έδωκε όπως επήαν οι δικοί μας, ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ θα καταδικάσω μαζί σας τη βία και να αφήσουμε τους υπεύθυνους να κάνουν η δουλειά τους.Αλλά ώσπου υπάρχει τούτη τη βρωμιά και τούτο το περιπαίξιμο δεν θα κατηγορήσω ποττέ μου άνθρωπο που εχειροδίκησε εναντίων τούτων των λαμόγιων ΟΣΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Σκεφτείτε το. Άμα είσαι ποδοσφαιριστής διάς τες ππουννιές σου όποιου σου καβλώσει ( σχήμα λόγου το καβλώσει ρε Πάνο για σένα ) πιάνεις τα πράματα σου πάεις Λεμεσό πέφτεις τζοιμάσε μια χαρά. Άμα είσαι οπαδός και δώκεις ππουνιές, παίζει η φάτσα σου στα κανάλια και γυρεύκει σε η μισή αστυνομία Κύπρου. Ε κανεί ολάν να πάμε ούλλοι να γραφτούμε στις ακαδημίες να μες μας γυρεύκετε ρε μπάτσοι

Προτιμώ να χαραμίσει η ομάδα μιαν ΟΛΟΚΛΗΡΗ χρονιά και να παίζει ένα με ένα κεκλεισμένων και 10 από αυτά τα λαμόγια που μας περιπαίζουν ομπρός που τα μάθκια μας να πάσιν με αναρρωτική άδεια για κανένα δίμηνο ΠΑΡΑ να νομίζω ότι η ομάδα μου έσχει δυνατότητες να το πιάσει και να τους αφήνω ανενόχλητους και όποτε κοντεύκω κορυφή να στέλνουν τους εντεταλμένους τους να με σταματούν και εμένα να μου φταίσιν τα ποτήρια και οι «αλήτες»

Η ομάδα μου τιμωρείται που τον καιρό της ίδρυσης της. Τούτοι τιμωρούνται κάθε δέκα χρόνια που δκυο τρεις πελλούς που βουρούμε μετά να τους απομονώσουμε να τους ταπελώσουμε και να τους απομακρύνουμε που τις κερκίδες μας….

Φωτογραφία της ημέρας. ” Ζούνε το παιγνίδι και ψοφάνε να κερδίσουν….Θέλουν πάντα να νικάνε στο Candy Crush “

Υ.Γ Αν σας αρέσκουν τόσο πολλά τα μαύρα ρε διαιτητές και καβλώνετε που τα φορείτε, να κανονίσουμε να τα βάλουν και καμιά Κυριακή οι συγγενείς σας…….

Υ.Γ 2 Δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά επέθανεν ο Κληρίδης. Καθόλου υπερβολή ο κυπραίος πάντως. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σαντές τζαι εξαναπιάμας οι Τούρτζιοι. Αυτή την εβδομάδα χαλαρά έσχει dan-sing και Europa

Υ.Γ 3  ΟΣΟΙ Ομονοιάτες θέλουν να γίνου αστυνομικοί να πα να κάτσουν τις εξετάσεις. Όποιος ξαναφκάλει φωτογραφίες με το κινητό του σε οποιοδήποτε σκηνικό με σκοπό να τις καταδώσει κάπου, που να πάει σπίτι το πρώτο πράμα που να γράψει στο google θα είναι ” πως αφαιρώ το κινητό από τον πισινό μου ”

Γνωμικό της ημέρας. Αυτοί που δαιμονοποιούν και καταδικάζουν τη βία τώρα, γιατί δήθεν εμείς δεν είμαστε σαν τους «άλλους», να ξέρουν πως θα έρθει μια μέρα που θα χρειαστεί να πείσουν το λαό να την χρησιμοποιήσει ( την βία ) και δεν θα ξέρουν πώς. Να τους θυμίσω πως οι εργάτες στα ανάκτορα του Τσάρου δεν κτύπησαν κουδούνι, δεν μπήκαν με το « Σε παρακαλώ ανοίξτε μας». (Ηοοlifan)