Ανάγκασε τους να υποκλιθούν


omonoia kosmos gsp

omonoia kosmos gsp

Ευκαιρία για ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης για τον πράσινο λαό που είναι ήδη πρωταθλητής σε αυτό το τομέα εδώ και χρόνια. Και άστε τους άλλους να κάνουν μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις που να τους βγάζουν πρώτους με διαφορά αλλά ακόμα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες να παίρνουν με το ζόρι δέκα χιλιάδες κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό και για τους παίκτες μας να αγωνίζονται μπροστά από κατάμεστες κερκίδες, δεν υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί αυτό. Επίσης η μαζική προσέλευση κάθε Σαββατοκύριακο στο γήπεδο ( στα εντός) αποτελεί οικονομική ανάσα στα ταλαιπωρημένα μας ταμεία. Τα έσοδα είναι υπερπολύτιμα και θα βοηθήσουν να έχουμε το μισθολόγιο μας τακτοποιημένο κάθε μήνα πράγμα που βοηθά στη σταθερότητα και την ηρεμία στα αποδυτήρια

Εμπρός λοιπόν μεγάλε πράσινε λαέ. Κάνε το καθήκον σου και παράδωσε μαθήματα αγάπης και αφοσίωσης σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. Κάνε τους να υποκλιθούν ακόμα μια φορά στο μεγαλείο σου. Ανάγκασε τους αθλητικογράφους που θα κάνουν σύνδεση με το ΓΣΠ την Κυριακή να αναφερθούν πρώτα σε σένα προτού καλά καλά διαβάσουν τις εντεκάδες!