Δεν χωράνε συναισθηματισμοί


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρά και να θυμώνει κάθε φορά που πληροφορείται για την ενδεχόμενη πώληση κάποιου από τους αγαπημένους μας ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε τιμή που κάποιες άλλες χρονιές δίναμε σε παίκτες τρίτης και τέταρτης επιλογής. Αυτές οι εποχές όμως έχουν παρέλθει προ πολλού. Και πρέπει είτε να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε ή να αναλώνουμε πολύτιμο χρόνο στο κάθε άκουσμα μεταγραφής. Προς θεού το ξαναλέμε εαν υπάρχει τρόπος να κρατηθούν οι βασικοί μας παίχτες και να διατηρήσουμε το κορμό της ομάδας να ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Ούτε λέμε πως ότι μας πλασάρουν πρέπει να το δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα.

Εάν δεν υπάρχει όμως άλλος τρόπος για να τον κρατήσουμε πρέπει πολύ απλά να το χωνέψουμε και να πάμε παρακάτω. Για το ποιοί έφταιξαν και μας έφεραν σε αυτές τις καταστάσεις τα είπαμε χίλιες φορές, μας έχει κουράσει να τα ξαναλέμε. Μακάρι κάποτε από κάπου να πάρουν την τιμωρία που τους αξίζει.

Λοιπόν. Αυτά είναι τα δεδομένα μας. Και πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε ρεαλιστές. Δεν χωράνε πλέον συναισθηματισμοί, όχι στα -14 εκατομμύρια.

Δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει τίποτα ούτε να πέφτουμε από τα σύννεφα. Ο προϋπολογισμός θα συνεχίσει να πέφτει από του χρόνου το είπαμε χιλιάδες φορές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να πληρώνει ψηλά συμβόλαια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ικανοποιήσει κάποιες απαιτήσεις των υφιστάμενων ποδοσφαιριστών μας. Άρα ή πουλάμε και έχουμε κάποιο κέρδος ή τους χάνουμε έτσι και αλλιώς με τη λήξη των συμβολαίων.

Πρέπει να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ οικονομικά υγιής αν θέλει να ξαναγίνει πραγματική βασίλισσα και όχι περιστασιακή. Πρέπει το χρέος να μειωθεί δραστικά και αυτό θα γίνει εάν οι προϋπολογισμοί κάθε χρόνου είναι πλεονασματικοί δηλαδή τα έσοδα μας να υπερκαλύπτουν τα έξοδα μας και να μένει και πλεόνασμα για την αποπληρωμή του χρέους.

Πρέπει να κρατήσουμε γερά όλοι μας.