Ηoolifan : “Season Ticket στο Πάνθεον”


Χαιρετίζω τον αγωνιζόμενο κυπριακό λαό τον βυθισμένο στο πένθος και στην απόγνωση. Διαβάστε λίγο Hoolifan να ανεβείτε και δεν μπορώ άλλο μες την μαυρίλλα.

Άλλος ένας εθνοπατέρας επήεν να παίξει κουγκά με τον απόστολο Πετρή !

Άτε ρε, για να σοβαρευτούμε λίγο νομίζω, λίγο σέβας. Έσχει ανθρώπους που θρηνούν…που τα αλήθκεια όχι ψέματα όπως τα 9/10 του κόσμου.

Βy the way που εν να βολάρω εγώ τη σύκλα θέλω να δόκετε ούλλου του κόσμου αργία όχι μόνο τους δημόσιους υπαλλήλους να μεν διχάζετε τον λαό που θα κλαίει τζαι θα πενθεί…τζαι θα ξεκουράζεται

Κληρίδη μου δεν θα πω πολλές κουβέντες όπως εκάμαν άλλοι τούτες μέρες για τα νούμερα της τηλεόρασης και τα νούμερα της τεννέκκας. Θα σου πω όμως ένα καλό ταξίδι και όλους θα μας κρίνει η ιστορία

Και αν κρίνω από τον τρόπο που η ιστορία κρίνει πολλούς στη Κύπρο τότε μια χαρά θα τα πας. Δαμέ άλλοι εβαστούσαν τα καλάσνικοφ τζαι εσκοτώναν κοπελούθκια και κάμνουμε τους και μνημόσυνα εν να σκεφτείς εσύ ρε παππού. Μια χαρά θα την έσχεις.

Σε σέβομαι για τον καιρό που έριχνες βόμβες στους ναζί για τον καιρό που ήσουν στρατιώτης, από τον καιρό όμως που πήρες την πολιτική ζωή δυσκολεύομαι να διατηρήσω αυτά τα αισθήματα…

Συνγώμη αλλά αυτοκτόνησαν πολλοί άνθρωποι, και έκλεισαν πολλά σπίτια τον καιρό του χρηματιστηρίου για να αρχίσω τώρα να λαλώ αρλούμπες ότι σε σέβομαι σαν πολιτικό. Λυπάμαι

Οκ επέθανες, να πάεις στο καλό, πιστεύω κι όλας το ήθελες και ο ίδιος να αφήσεις τα εγκόσμια. Όπως δεν σε γύρεψα πριν μια εβδομάδα και ούτε μου πέρασες από το μυαλό ούτε θα σε γυρέψω και τούτη την εβδομάδα. Fair and square

Και μην τους ακούς, όλοι αυτοί που τρέχουν να πλέξουν το εγκώμιο σου τώρα που έφυγες. Πόσοι σε επισκέφτηκαν το τελευταίο δίμηνο, το τελευταίο εξάμηνο?

Ακόμα και όλοι αυτοί που υπόγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων να ξέρεις θα ήταν πολύ λιγότεροι αν δεν υπήρχαν τόσες κάμερες εκεί…

Θυμάσαι και τότε που τους έλεγες να ψηφίσουν ΝΑΙ στον δημοψήφισμα και ελαλούσαν σου ότι επέλλανες και ότι εγέρασες, ότι έγινες ένας πελλοκατούρης γέρος? Ε τωρά τούτοι επήραν σβάρνα τα κανάλια και κλαίσιν και οδύρονται ότι εμείναν ορφανοί!

Κληρίδη μου αν κρίνω από το ποιοι δηλώνουν σήμερα( πάντα μπροστά σε κάμερες βέβαια) ότι ήσουν ο πολιτικός και ιδεολογικός τους πατέρας, ε σόρρυ που να σου το πω αλλά έκαμες πολλά πολιτικά κωλόπαιδα.

Άρα φίλε μου τούτοι ουλλοι οι φίλοι σου οι δήθεν να υπογράψουν τζήνον ουλλο τον βαρύ τον τόμο τον πολυσέλιδο με τα συλλυπητήρια τζαι μετά να πάρουν φόρα τζαι να τον πισκαλίσουν του κώλου τους για να μεν μας κάμνουν τους ηθοποιούς εμάς. Εμείς θωρούμε Μπρούσκο

Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής μαζί σου. Δεν σε γούσταρα αλλά οκ δεν είμαι και κάφρος. Ενώ έσχει κάτι άλλους που τωρά εν και πρόεδροι και βουλευτές δήθεν άνθρωποι επιπέδου, που όταν επεθανίσκαν πολιτικοί τους αντίπαλοι εκάμναν σούβλες εσύρναν σχιπεθκιές στον αέρα τζαι εκερνούσαν κόσμο μες τους καφενέδες για να το γιορτάσουν.

Αν το έκαμνα εγώ τούτο σήμερα Κληρίδη μου μπορεί να εκάθουμουν 20 χρόνια φυλακή και να με πουν και πράκτορα των Τούρκων. Τούτοι εκάμαν τα και εζήσαν να δουν τον εαυτό τους στα πιο ψηλά αξιώματα του κράτους

Τελικά τι σόι κράτος έχουμε. Μπανανία όπως την είπες Γλαύκο μου. Και εσείς την εκάμετε, όλοι οι πολιτικοί. Οι πλείστοι, για να μεν είμαι ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ και δεν μου πάει ούτε να ραπάρω. Γιο μεν φέρτε μου την Demy να κάμουμε καρδούλες!!

Τώρα που θυμήθηκα θέλω έξτρα κουγκρί πας το τάφο και άλυσους λαλώ σου το. Όχι να σε σηκώσει κανένας μες τη νύχτα και να φταίξουν οι αριστεροί πάλε……..

Έτσι είναι. Κλέφκουν κανένα πτώμα που το μνήμα φταίσιν οι αριστεροί. Κλέφκουν κανένα μωρό που τη μάμμα του, φταίσιν οι αλλοδαποί. Για το πελλό βαρυποινίτη και για την λασκαρισμένη ελληνοκύπρια θεία ούτε λόγος!

Μιλούμε εν έμεινε ρούχο μαύρο μες τα καταστήματα. Άρχισε να κινείται και η οικονομία!

Τριήμερο δημόσιο πένθος, δημόσια αργία, μεσίστιες σημαίες, βιβλία και ιστοσελίδες συλλυπητηρίων. Ρε αν έφερνες και τους S-300 γαμώτα ήταν να μας βάλουν υποχρεωτικά να σε κάμουμε ταττού όλοι μας!

Ακούγεται έντονα ότι τελικά εν να τους φέρουν τους S-300 τιμής ένεκεν να τους στήσουν τζιαμέ στο Κωσταντίνου και Ελένης! Πάλε εκατάφερες τα!!!

Σορρυ είπα εν θα ξέφευγα αλλά εν μπορώ να το σταματήσω.

ΑΥΤΟ που βγήκες πρόεδρος και δικαίωσες τους πραξικοπηματίες και τους έδωσες πίσω τις δουλειές τους ΑΛΛΑ τώρα που πέθανες θέλεις εισφορές αντί στεφάνια στη διερευνητική επιτροπή για τους αγνοούμενους, που για φαντάσου, εν αγνοούμενοι λόγο των πραξικοπηματιών που έφεραν τους Τούρκους………..με ξεπερνά. Δεν μπορώ να το συλλάβω. Πολύ σουρεάλ !!!.

Ξέρετε τι επρόσεξα. Όλες οι χώρες έχουν για παράδειγμα από 15-20 άντε το πολύ 30 άτομα τα οποία μετά θάνατον ήταν άξια να μπούνε στο πάνθεο των αθάνατων ηρώων της πατρίδας. Το πάνθεο τους ασπούμε ήταν όπως μια πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου, άτε το πολύ ένας όροφος.

Ε εμάς το πάνθεον των αθανάτων ηρώων μας δαμέ στη Κύπρο………εν όπως το ΓΣΠ….. Όποιος πεθανίσκει πιάνει season ticket.
Εν τζαι θέλω να με παρεξηγήσετε αλλά….οκ χάνει την αξία του και το πάνθεον σε κάποια στιγμή. Έτσι όπως πάμε μπορεί να μπω τζαι εγώ. Βάρτε με Βόρεια.

Άλλο που επρόσεξα. Ρε αριστεροί γελούν σας. Τζαι μένα γελού μου τζαι εγώ αριστερός είμαι αλλά εγώ τουλάχιστον επρόσεξα το καιρός να το δείτε και εσείς λίγο

Όλοι οι δεξιοί ή κεντρώοι σε τούτο το τόπο εδώκαν τα ονόματα τους σε κύριες λεωφόρους, σε νοσοκομεία σε σχολεία σε κλειστά γήπεδα και λοιπά. Ακόμα και σήμερα θέλουν να ονομάσουν και ένα αεροδρόμιο. Οι αριστεροί όμως εδώκαν τα ονόματα τους σε καντούνια σε μονοδρόμους άτε και καμιά πάροδο….Ήνταλως γίνεται σε τούτο το τόπο μόνο οι δεξιοί και οι κεντρώοι να ήταν πατριώτες εν το καταλάβω..

Εν τζαιν ότι έχω πρόβλημα, αλλά να ρε παιδί μου, ένα παιδάκι που σε όποια πόλη πάει, μια από τις κύριες λεωφόρους εν η « Γρίβα Διγενή» θα δυσκολευτείς αφάνταστα να τον πείσεις για το ότι ο πιο πάνω κύριος ήταν ο μεγαλύτερος προδότης της πατρίδας μας!

Και κάνει τα πράγματα δυσκολότερα όταν ο πρόεδρος της δημοκρατίας σου πάει και στα μνημόσυνα του πιο πάνω……

Δηλαδή πως το σκεφτήκαμε? Να ονομάζουμε τις κεντρικές αρτηρίες με το όνομα του Γρίβα έτσι ώστε κάθε φορά που έχει μποτιλιάρισμα οι οδηγοί να λένε « Πανάθεμα σε ρε Γιωρκο τις κατάρες μου να σχεις!!» ?? Δεν νομίζω….

Πάμε και κάπου αλλού……

Όταν σε ένα κόμμα που φωνάζει ο ένας τον άλλο σύντροφε, πεθαίνει η γυναίκα ενός από τα πρωτοκλασάτα στελέχη, και στη κηδεία πάει το 1/3, το άλλο 1/3 δεν πάει καθόλου γιατί δεν γουστάρει το μεγαλοστέλεχος και το υπόλοιπο 1/3 δεν πάει για να μην στιγματιστεί πως τάχα διάλεξε μεριά, συγνώμη που θα σας το πω αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη βρισιά να λέτε ο ένας του άλλου από το σύντροφος

Για το συντρόφος, άλλοι έφαγαν ξύλο μέχρι λιποθυμίας, άλλοι εξορίστηκαν και άλλοι τουφεκίστηκαν. Ή να αρχίσετε να την εννοείται είτε να λαλείτε γεια σου ρε παρέα, κάθε φορά που θωρεί ο ένας τον άλλο και να γυρίζετε που την άλλην…

Το σύντροφος να το λέτε και να τρέμει η γη, όχι να βγαίνει από το στόμα σας μισό και λιψό, να ακούγεται μόνο το ” Γεια σου ρε συντρ…”

Εμείς στη ΘΥΡΑ 9 για τους συντρόφους μας εκάτσαμε τζαι μέσα, εφάμε τζαι ξύλο εκατηγορηθήκαμε και στοχοποιηθήκαμε όσο κανένας άλλος. Εμείς εμοιραστήκαμε το φαί μας με τους συντρόφους μας μες τα κελιά, εσείς με τους σύντροφους σας αγκαλιάζεστε και φιλιέστε στα συνέδρια και μετά φκάλετε τα φτυάρκα τζε τα μασχαίρκα να φαγωθείτε

Γνωμικό της ημέρας. Από μια γενιά που φοβάται να φλερτάρει μην περιμένετε την επανάσταση (Caravel)

Γνωμικό της ημέρας 2. Καπιταλισμός είναι να εργάζεσαι υπερωρίες, να μην βλέπεις καθόλου την οικογένεια και το παιδί σου , να πληρώνεσαι τρία ευρώ την ώρα…….. για να καταφέρεις στο τέλος να αγοράσεις στο παιδί σου το παιγνίδι που βλέπει όλη μέρα στις διαφημίσεις που το βομβαρδίζουν κάθε φορά που κοντεύουν Χριστούγεννα. Καλές Γιορτές! Jesus Loves You Get your Free Coupon !!! (Ηοοlifan)

Υ.Γ Αν ακυρώνατε τις εκλογές στη σημερινή Γενική Συνέλευση γιατί επέθανε ο Κληρίδης θα ήταν πιο πιστευτή δικαιολογία παρά τούτα που ακούσαμε τούτες ουλλες τις μέρες. By the way πέτε του Λώρη εισχε δκιο μιτσιούς εν του εκαμάν like στο facebook αν είναι να μεν τον πάρει από κάτω και να μεταναστεύσει.

Υ.Γ 2 Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να πάρουν κάτι από σένα. Εσύ διαλέγεις όμως τι θα τους δώσεις. Την καρδιά ή τα @ρχίδια σου (Ηοοlifan)

Υ.Γ 3 Να καλωσορίσω τις Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες και να τους ευχηθώ….καλές δουλειές !!!