Έτοιμη για νίκη στο αποψινό (20:30) παιχνίδι η ομάδα φούτσαλ


Με στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αντιμετωπίσει απόψε (20:30) στο στάδιο «Ελευθερία» το αποελ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να κερδίσουν, κάτι που φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις που είχαν κάνει τις προηγούμενες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, Μανώλης Μανώλη και Κωνσταντίνος Ανδρέου.

Ασφαλώς πρόκειται για αρκετά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποδείξει ότι διαθέτει την εμπειρία, την ποιότητα, αλλά και τη «δίψα», για να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, η ομάδα μας έχει στη διάθεσή της 3500 θέσεις στο στάδιο «Ελευθερία», ενώ η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Η προπώληση θα συνεχιστεί σήμερα από την Green Boutique, μέχρι τις 18:30, ενώ από τις 19:00 θα ανοίξουν και τα ταμεία του σταδίου.

Το τμήμα φούτσαλ καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας, που τα τελευταία τρία χρόνια κατακτά το νταμπλ. Οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν να παίξουν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, κάτι που θα αποτελέσει γι’ αυτούς επιβράβευση για τις επιτυχίες που έχουν χαρίσει στο Σωματείο μας.

www.omonoia.com.cy