Hoolifan: “Αεκ Κουκλιών VS ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΑΚΚΩΝ “


Έλα ομορφοάντρες μου έλα γυναικάρες μου τι μου κάνετε !! Αεκ Κουκλιών – VS OMONOIA ΤΑΚΚΩΝ σημειώσατε διπλό

Ατε ρε κουκλιά εγαμήαμεεε σας που λαλούν τζαι τα φιλούθκια μου οι παφίτες

By the way κάποιος να τους απαγορεύσει να κάμνουν pregame ώσπου να μάθουν όρια. Ρε πελλοπάφιτοι στουππώστε το τούνελ τζαι είσαστεν πελλοί εσείς μάνα μου

Πάντα αστειεύεται ο χουλις σας, περάσαμε τέλεια και ευχαριστούμε τα αδέρφια για άλλη μια άψογη φιλοξενία.

Πάμε και στα του παιγνιδιού. 4-0 εδέραμεν. Άτε κανεί.

Είσχε και ένα αμυντικό της αεκ επρόσεξα αρχές του δεύτερου ημιχρόνου εφορούσε την φανέλα του και πίσω έγραφε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. Τον λυπήθηκα γαμώτο, ενόμισα εν κάτι όπως το στάτους στο facebook ξέρεις, hoolifan is feelling sad ένα πράμα φατσούες να κλαίουν

Λαλώ επήρεν τον κατάκαρδα τον πελλό η τριάρα επήεν έκαμε τζε φανέλα. Μετά είπαν μου εν το επίθετο του. Πάντως ρε φίλε κακά τα ψέματα. Ήσουν ο μόνος που ήσουν ΟΝΟΜΑ και ΠΡΑΜΑ

Έλα πάρε πάρε παρε εδώ οι καλές τεσσάρες.

Όχι τίποτε άλλο τουλάχιστον να αρχίσει να νοιώθει και άνετα η….ανόρθωση. You are not alone ΑΝΟ LADY there is also AEK DOLL with you

Έβαλε και σουτ ο Σκαραμοτσίνο μου και κατάρριψε ολόκληρη κοσμοθεωρία που μας θέλει να μην σκοράρουμε εκτός περιοχής. Αδικία. Αν μάθει ότι εν υπάρχει και Αης Βασίλης ο δημοσιογράφος εποσπάστιν πάει για κρέμασμα. Μην του το χαλάτε ρεεεεε.

Pleaseeeee σας ικετεύω κάποιος ας του πει ότι επατούσε γραμμή περιοχής!!!!

Και δώστου πρόβλημα στο σκοράρισμα ο Τόνι Σαβεφσκι. Ε μα δεν είναι και λίγο τόσο καιρό προπονητής και να μην πετύχει ακόμα γκολ….Α ρε Τόνι και σε πήραμε για δεινό στράικερ

Εκατάντησε κουραστικό να σε περιπαίζουμε τόσο πολλά όμως. Γιατί εν αυτοκτονάς? Πιστόλια έχουμεν ΜΟΥΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Έγραψες για το σκοράρισμα ρε παπάρα και δεν επαρετήσαμεν να βάλουμε τριάρες και τεσσάρες. Γράψε καμμιάν λαφαζανία για το Μορέιρα του τύπου « τυχερές οι αποκρούσεις του» και βλέπω μας να τρώμε γκολ του χρόνου!

Γράψε και τίποτε ο Ηοοlifan ο πιο άτυχος παίχτης τζόκερ στο κόσμο. Δεν κερδίζει δελτίο με τίποτα. Ίσχια έπιατο ίσχια εξεφορτώσαν μου ένα φορτηγό εκατοσταευρα !!!

Ήβρα το ήβρα το αμανα μου μάνα μου. Τωρά σε εκατάλαβα ππππουστούι . Εσούνι έγραψες τζαι το «Πίντο δεκαετίας» αχαχαχαχαχαχα

Ε μαλάκα μου επιάμεν σε χοντρό δούλεμα. Έτσι όπως πάει η φάση εν να αρχίσει ο Γκικίεβτις και ο Σκέμπρι να μας ρωτούν για ποιόν εν που γράφουμε συνέχεια και τότε να δεις. Εν να σου στέλνουν φιλούθκια και καρδιούλες στη κάμερα. Εν να σου κάμουν και φανέλα !!!

Πάμε και στα διοικητικά μας

Να καταδικάσω  και εγώ με τη σειρά μου τις πιέσεις που δέχτηκε ο κ.Λώρης Κυριάκου ΚΑΙ για να υποβάλει υποψηφιότητα ΚΑΙ για να αποσύρει…

Έτσι ακριβώς. Γιατί είχαμε πιέσεις είχαμε και….πιέσεις.

Βy the way αν έμεινε κανένας που δεν εκαταδίκασε όσο τζαι προλαβαίνει παιδκιά

Γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν μου δίνει την εντύπωση ο Λώρης πως όπως καθόταν στα βραστά του και μάλιστα  με ήδη μια θητεία στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  να είπε ρε δεν πάω να αναλάβω την ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα που είναι στο -14 εκατομμύρια και είναι πιο εύκολα τα πράγματα?….

Ρε το άλλο το παιδί έσχει δκιο μήνες επέλλανε μας με το πλάνο του τζαι το πλάνο του κάθε μέρα και ένα κείμενο που τον καημόν του να μπει στα διοικητικά και εσείς προσπαθείτε να με πείσετε ότι ο Λώρης ήθελε να αναλάβει που μόνος του? Που την μια μέρα υπέβαλε υποψηφιότητα και την άλλη απέσυρε? Ούτε τον εξανακούσαμε.

Αστειευόμενος να πω πως με τόσο γαμήσι που μας έχουνε ρίξει σε αυτό το σωματείο ένας σεξολόγος φαντάζει μια αρμόζουσα επιλογή

Δεν μειώνω τις όποιες προθέσεις του κ. Λώρη που μπορεί να είχε. Αλλά ναι οι αντοχές του με προβληματίζουν…..

Επίσης αν ήμουν στη θέση σου Λώρη μου αν με απειλούσαν εμένα και την οικογένεια μου όχι μόνο δεν θα είχα αποσύρει ολάν μπορεί να έβαλα τη φάτσα μου γιγαντοαφίσιες σε όλη τη Κύπρο να μεν θωρούσιν. Και μιλούμε για πολλή θέαμα. Και σλογκαν πουκάτω όσοι με απειλάτε κάτσετε πας την ταμπέλα! On the top!

Ρε δαμέ εν φοβάται ο Μιλτής να κυκλοφορήσει και εφοβήθηκες εσύ δκιο τρεις που σε απειλήσαν?

Άρα ο Χούλις λέει. Αν είναι για να βάλουμε μια επιλογή ππάσσα ππάσσα χίλιες φορές να περιμένουμε ως το Μάρτη. Τουλάχιστον θα υπάρχει χρόνος να μπορεί να οργανωθεί μια καλύτερη πρόταση από τις διάφορες μεριές.

Ακόμα και ο Λώρης στη τελική να θέλει να κατεβάσει συνδυασμό, να μπορεί να το πράξει να έχει τον απαραίτητο χρόνο και να τον στελεχώσει με τα κατάλληλα άτομα και όχι όποιος μπαίνει του γραφείου μέσα να του λαλεί « Στύσην έχουμε? Πόμπα φάση,  μπαίνεις συμβούλιο άτε γλήορα δεν προλαβαίνουμε».

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ Λώρη μου φιλούι μου καλόν. Έτσι γράφω έτσι μιλώ όχι να με πάρεις με κακό μάτι. Ρίχνε μια ματιά στη στήλη που και που και θα δεις, πρότεινε την και στους πελάτες σου μπορεί να τους την ανεβάσει….τη διάθεση.

 Α και που είσαι θα θέλω την βοήθεια σου σύντομα. Έχω κάτι παρέες ρε, «επισκαλισαν» πολλά πράματα του κώλου τους και θέλουν να ξέρουν αν ιβλάφτει

Γενικώς ρε φιλούθκια μου. Ώσπου στις εκλογές θα έχουμε τον συνδυασμό του «κόμματος» και τον συνδυασμό των άλλων δεν θα δούμε χαίριν. Και τολμώ να κάμω και μια εισήγηση ριζοσπαστική. Γιατί δηλαδή να έχουμε συνδυασμούς, από τη στιγμή που λεφτάς δεν θα μπει στην ομάδα να κάμνει τον πρόεδρο, να έχουμε μόνο υποψηφίους και να εκλέγεται ένα συμβούλιο με τα άτομα που είναι περισσότερα αποδεκτά από τη Γενική Συνέλευση και όχι καλουπωμένα από πριν σε ένα συνδυασμό. Άτομα δηλαδή από όλους τους υποτιθέμενους συνδυασμούς και ανεξάρτητες υποψηφιότητες.

Προσοχή. Εγώ λέω πως και ο ίδιος ο Μάο τσε τουνγκ να θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα με αντιπρόεδρο τον Χριστόφκιαν και γραμματέα την Αλέκα έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Φτάνει η δουλειά και η αφοσίωση τους να πηγαίνουν πρώτα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά οπουδήποτε αλλού.

Δεν αποκλείω κανένα για να κατεβαίνει για την προεδρία δεν πα να είναι χίλια χρόνια κομματικός. Ρε δεν πα να τον λεν Κόκκινος Σφυροδρεπανάκης άμαν πάρει απόφαση να δουλέψει για την Ομόνοια με γεια του με χαρά του. Αλλά ξαναλέω για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μου την σπάει όμως αφάνταστα αυτό που πλανάτε στον αέρα κάθε φορά που κοντεύουν οι εκλογές στο σωματείο. Ο συνδυασμός του κόμματος και ο συνδυασμός του κόμματος. Ουυυυυυ  το φάντασμα της όπερας! Δεν το μπορώ με τίποτε

 Και κάτι άλλο που μου την σπάει είναι η αφάνταστη προχειρότητα αυτής της κομματικής παρέμβασης γιατί όποιος αρνείται ότι υπάρχει τότε εθελοτυφλεί. Θέλεις κύριε να παρεμβαίνεις? Κάντο σωστά γαμώ την πουτάνα μου. Έσχιε έτοιμο το συνδυασμό σου 2 μήνες πριν, μίλα με τους ανθρώπους σου προετοίμασε το έδαφος, τι στο πούτσο κάμνεις και ήρθες δυο μέρες πριν την λήξη των υποψηφιοτήτων να μας παρουσιάσεις το Λώρη και μετά να μας τον αποσύρεις. Δεν γίνοντε τούτα τα πράματα. Και να σκεφτείτε ότι περιμένουμε που εσάς να παλέψετε το κατεστημένο που ερίζωσε χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο μας. Δείξετε λίγο επαγγελματισμό ρε παιδιά. Αν δεν τον δείξετε τώρα που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο -14 εξαιτίας των προηγούμενων που βάλατε εκεί ε τότε πότε? Και ακόμα θέλετε να πιστέψω πως ο Λώρης παραιτήθηκε για δκυο τηλέφωνα? Αν είναι έτσι που τα αλήθκεια εν έσχιετε υπόθεση κάθε υποψήφιος σας να παραιτήτουν με δκυο απειλές. Και στο κάτω κάτω γιατί εν μας το είπατε και τον καιρό του Μιλτή να εγλυτώναμεν το κακό με μια soeasy.  Θέλετε να γίνω κάφρος? Γιατί εν μας το είπατε τον καιρό του Μαλά να κάμναμε δυο τηλέφωνα πέρκιμου αποφασίζατε και εβάλατε ένα υποψήφιο περισσότερο αποδεχτό από τον κόσμο. Και δεν μιλώ για το Λιλλήκα

Ε να σας το πω έτσι ίσχια περκιμου πειραχτείτε να δω κάποιαν αλλαγή. Εν κάμνετε να τα βάλετε με το Φούλη. Έσχει σας πανηγυρικά. Μπορεί να θωρεί ζαβά, αλλά θωρεί δέκα χρόνια πιο μπροστά που λλόου σας.

Υ.Γ Please όποιος απείλησε τον Λώρη να πιάσει τηλέφωνο ένα που τους δκιο τον Παπαδόπουλο ή τον Καρογιαν να αποσύρει να τελειώνουμε και επρίσαν μας τα, όπως πάσιν τούτοι εν να μας γράψουν και εμάς μέλη

Υ.Γ 2 O μαλάκας που γράφει άρθρα για τη σύνδεση του στοματικού έρωτα με τον καρκίνο αν μεν του αρέσκουν οι πίππες της γυναίκας του να έρτει να του κάμνω εγώ. Δεν με χαλά αλήθκεια, φτάνει να παραιτήσει να γράφει μαλακίες και να μας γαμά τα ποσοστά μας ο παπάρας (Hoolifan)

Υ.Γ 3 Εκάμαμε τόσο πόλεμο ρε αρφούθκια μου να ανοίξουν οι μαυρογέριμες οι πόρτες για τα μέλη και ερέξαμεν μέσα οι 40 οι υπόλοιποι εμείνετε πάλε πόξω. Φταίμε και εμείς….

Υ.Γ 4: Ένα τελευταίο υστερόγραφο, που μακάρι να μην αναγκαζόμουν να το γράψω ποτέ. Καλό ταξίδι κυρία Αντρούλλα μου. Τα συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια του κυρίου Κατσουρίδη.

o Hoolifan | [email protected]