Green Devil: Εμείνατε στον τζιερό της Χαραυγής


Green Devil

Green Devil

Γειαααα, ίντα χαμπάρκα?? Ούλλα καλά?

Ξέρω το ότι επήα τζαι εχάθηκα αλλά εν τζαι πιάνει παντού τούτο το ίντερνετ. Όπως τζαι να σχει όμως είμαι δαμέ και οι εξελίξεις δεν με αφήνουν να αγιάσω (ναι, άγιος θκιάολος).

Δεν ξέρω πόθεν να αρκέψω με τούτα ούλλα που εγίναν. Νομίζω όμως πρώτο πρώτο πρέπει να πω του κόμματος ένα ππα. Επολλοασχοληθήκατε με τις εκλογές, αλλά τις λάθος εκλογές και που εν να έρτουν οι σωστές εν θα ξέρετε τι έδωκεν πάνω σας. Και τούτο λαλεί σας το ένας που τον κόφτει ρε βλάκες.

Εμείνατε στον τζιερό της Χαραυγής που εφκένναν τα νέα και επαένναν στους συλλόγους να «μορφωθούν» οι συντρόφοι. Ρε μα επείρατε χαμπάρι σε τι κοινωνία ζούμε? Εκαταλάβετε πως ο κόσμος εν πιο μορφωμένος που λλόου σας τζαι τολμάτε να τον περιπαίζετε? Ή επειδή είβρατε μιαν έτοιμη θέση λόγω του καπιταλιστικούς συστήματος είδατε την υπεράνω που τον κοσμάκι?

Άρκεψα να πιστέυκω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ εν χόμπι σας. Ειλικρινά δεν καταλαμβαίνω γιατί ασχολείστε πλέον. Όσο πιο πολλά της τζίζετε, τόσο παραπάνω σχίλλοι δείχνουν σας τα δόντια τους. Άμαν ο σχίλλος καταλάβει ότι είσαι αδύναμος ακκάνει θέμα.

Σκέφτου πολλά καλά τι κάμνεις και εν θαν πάτσους που θα φάεις με τούτα ούλλα που έκαμες και κάμνεις. Σκέφτου παραδείγματα της ιστορίας και μεν βλέπεις κοντόφθαλμα.

Να πάω όμως και στον Λώρη μου. Ρε Λώρη μου, όσο και αν σε συμπαθώ, έγραψες μεγάλο X με την δικαιολογία πως κάποιοι μιτσιοί είπαν σου την και γι`αυτό αποσύρεσαι. Εγώ ειλικρινά πιστεύκω πως σου είπαν να το κάμεις που το κόμμα, ενώ είχαν έτοιμη τζαι την ανακοίνωση της αναβολής της εκλογικής.

Διαβάζοντας το καταστατικό μας, βλέπω πως γράφει ότι όταν μια παραίτηση γίνει αποδεχτή, τότε σημαίνει πως είναι τελειωτική. Ακόμα μία παράβαση καταστατικού.

Ρε παιθκιά σοβαρά, πιστεύκει κανένας ότι 3 15χρονοι εφοητσιάσαν τον Λώρη, την Διοίκηση και το κόμμα ούλλο? Ρε μα περιπαίζετε μας? Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζετε?

Τζαι Μυλωνά μου, μα που επήαν τα καλά παιδιά και αποφάσισες εσύ, που έκαμες γιο γιο το καταστατικό επί θητείας σου, πως είναι φασίστες? Πότε σου εδόθηκεν εσένα η ηθική ελευθερία να μιλάς έτσι για κάποιους που σχίζουνται μέρα νύχτα να σάσουν τις ματσουτζιές σου/σας?

Τούτη την συμπεριφορά και στάση εδώκαν σας την οι μαννοί. Έτσι εν να τους λαλώ ποιον, αφού πιστεύκουν ότι εν πανέξυπνοι σημαίνει πως εν μαννοί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εσείς γιατί τους ακούσατε όμως? Εσείς γιατί εγίνατε πιονάκια τους?

Ρε τούτοι ξεκινούν να κάμουν βήμα και χάνουν ποσοστά. Εν οι ίδιοι που επάλεφκεν το 1/3 της κύπρου να τους σώσει και δεν τα κατάφερνε. Εν οι ίδιοι που μέσα σε 5 χρόνια το 30κάτι % εκάμαν το 10κάτι.

Εν πιο κρουσμένοι και που τον Μιλτή σιόρ !!

ΟΜΟΝΟΙΑ βάστα γερά και θα τρώσιν ώσπου μπορούν τούτοι. Αντικαταστατικά πάντα τα τσογλάνια όμως !!

ΥΓ1: Παραιτηθείτε και σώστε ότι σώζετε ορίζοντας εκλογές σε 1 μήνα

ΥΓ2: Πώς θα συνεχίσει το συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενωμένο ενώ κατέβαινε με 4 διαφορετικούς συνδυασμούς?

ΥΓ3: Δικηγοράκο-χασοδίκη, ετοίμασε αλλό καμιά σελίδα να χτυπήσεις τους συναδέλφους σου.

ΥΓ4: Η Πάφος εν άλλη χώρα. Εκατάλαβα το προχτές μόλις είδα τους μπάτσους της.

ΥΓ5: Παύλο μεν μιλάς στα ράδια ρε κουμπάρε, εν κανεί που νευριάζεις τον κόσμο, μεν βάλλεις και το όνομα σου μπροστά σε έτσι θέματα.