Υπό Παρακολούθηση: Vs ΑΕ Κουκλιών 0-4


Η ομάδα μας στο παιχνίδι με τη ΑΕ Κουκλιών κράτησε το 4-2-3-1 και τους ίδιους 11 στην αρχική εντεκάδα. Η συνταγή που έφερε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών, μπορούσε να εφαρμοστεί και στον αγώνα με την παφίτικη ομάδα!

Παράταξη 1′-63′

Ο Μορέιρα σταθερός στον “άσσο”. Η τετράδα της άμυνας με Σκάρα, Αντράντε, Σερφά και Κυριάκου φαίνεται να δένει απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Μαργκάσα και Σοάρες στα χάφ, με τον Ασσίς να κινείται μπροστά τους και να “μοιράζει”. Ο αρχηγός Εφραίμ στο δεξί άκρο και ο Σκέμπρι στο αριστερό, άλλαζαν συχνά θέσεις και πλαισίωναν τον Γκικίεβιτς στην κορυφή.

Παράταξη 64′-71′

Στο 63′ έγιναν και οι πρώτες αλλαγές απο τον προπονητή μας, με τον Αγκουιάρ πάλι να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να αντικαθιστά τον Μάρκο Σοάρες και τον Χοσέ Θερβέρα να εισέρχεται στη θέση του Χάρη Κυριάκου. Εσωτερικές αλλαγές δεν έγιναν, η ομάδα συνέχισε με το 4-2-3-1 μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Παράταξη 72′-90′

Οκτώ λεπτά μετά, στο 71ο λεπτό ολοκλήρωσε ο Τόνι Σαβέβσκι τις αλλαγές του. Ο Πλατινί μπήκε στη θέση του (3ου διεθνή μας που αποχώρησε) Αντρέ Σκέμπρι. Ο Γιώργος Εφραίμ μεταφέρθηκε στο αριστερό άκρο και ο Πλατινί τοποθετήθηκε δεξιά.

Έλεγχος παιχνιδιού και σκότωμα ρυθμού:

Η ομάδα μας μετά το γρήγορο 2-0, πιέστηκε απο την αντίπαλο και έπειτα αντέδρασε. Σερφά, Αντράντε άλλαξαν πολλές μπαλιές με τους ακραίους αμυντικούς και τον Μορέιρα φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας μας. Ρίξαμε ρυθμό, τραβήκτηκε και η αντίπαλος προς τα μπροστά και δημιουργηθηκαν περισσότεροι χώροι για τους επιθετικούς μας.

21 τελικές προσπάθειες!

“Επίθεση κανόνια” η ΟΜΟΝΟΙΑ γράψαμε και τη προηγούμενη εβδομάδα! Η ομάδα δίχνει πως μπορεί και φτιάχνει ρήγματα στις κλειστές άμυνες των αντιπάλων και τελιώνει πάρα πολλές επιθέσεις! Δεν ξεχώρησε κάποια απο τις δύο πτέρυγες ή ο άξονας. Η ομάδα γινόταν επικίνδυνη απο παντού.

Δεν χρειάστηκε ο Μορέιρα

Η ΑΕ Κουκλιών τελίωσε μόλις τέσσερις επιθέσεις της, με καμία όμως απ’ αυτές να βρίσκουν στόχο. Δύο φορές απείλησε επιτίθοντας απο τον άξονα και μια φορά απο το κάθε άκρο.

(**Το συγκεκριμένο στατιστικό ζητήθηκε απο φίλο της στήλης. Αν έχετε κι άλλες υλοποιήσιμες ιδέες/προτάσεις μπορείτε να μας τις προτείνετε.)

Κατοχή και τελικές προσπάθειες

Ανέπαφη η εστία του Μορέιρα για ακόμη ένα παιχνίδι, ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς κίτρινη κάρτα. Ο αγώνας χρωματίστηκε απο το 64% κατοχή της μπάλας απο την ομάδα μας και τις 21-4 τελικές προσπάθειες!

Ο μάγος Νούνο

Ο παίκτης που επιλέχθηκε απο τη στήλη να τεθεί… υπό παρακολούθηση για αυτόν τον αγώνα είναι ο Νούνο Ασσίς. Ο μάγος της ομάδας μας ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος. Εβδομήντα φορές πέρασε η μπάλα απο τα πόδια του και μοίρασε μαεστρικά στους συμπαίκτες του. Με ποσοστό 91% σωστές πάσες, κόντεψε στο αλάνθαστο! Επίσεις ήταν κερδισμένος σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες που βρέθηκε (89%)! Μηδέν φάουλ υπέρ, μηδέν κατά, μια ασσίστ και ένα τέρμα, αυτό ήταν το παιχνίδι του Νούνο στη γλώσσα των αριθμών!  Προσέξαμε τον Νούνο να είναι πιο ήρεμος στα τελευταία παιχνίδια, είμαστε σίγουροι αυτό βοηθάει στην καλή απόδοση. Σου ευχόμαστε , εάν αυτό γίνεται, ακόμη καλύτερες επιδόσεις Νούνο!

3οι και ανεβένουμε!

Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στη 3η βαθμολογική θέση και συνεχίζει την ανοδική της πορεία (κόκκινη γραμμή). Ανεβαίνει αγωνιστικά και βαθμολογικά. Για 4η συνεχή αγωνιστική ανέβηκε μια θέση στη βαθμολογία. Στόχος φυσικά η 1η θέση!

Αρχείο: Υπό Παρακολούθηση