Βήμα Φιλάθλου: ο Λαός σου, άγρυπνος φρουρός σου


Γεια σας φίλοι Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες,

Το νέο coreo των οργανομένων μας “ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λαός σου, άγρυπνος φρουρός σου” εκτός από εύστοχο το θεωρώ και άκρως επίκαιρο αφού έρχεται μετά από δύο μεγάλα (από τα πολλά) επιτεύγματα του μεγάλου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πρώτον, πιστεύω ότι το επίτευμα παραμονής Σαβέβσκι μέσω των αντιδράσεων του κόσμου, με την απλή απαίτηση οι ευθύνες να απονέμονται πλέον ορθά (ούτε στρατηγούς ούτε υποστράτηγους χρήσαμε!), έθεσε τις βάσεις γιά την αγωνιστική ανάκαψη της ομάδας.

Το δεύτερο από τα πρόσφατα επιτεύγματα του λαού, είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας λώρη κυριάκου, όσο και άν καποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να μας πούν πώς χαραμήσαμε την τελευταία ηλιακτίδα ελπίδας (???) . Δεν επικροτώ τις όποιες άνανδρες επιθέσεις έγιναν (εάν εγιναν) σε μέλη της οικογένειας του μέσω facebook καί ούτε πιστεύω ότι αντιπροσοπεύουν την μάζα του κόσμου. Το να τίς επικαλείτε δημόσια όμως με κίνδυνο να διχάσει τον κόσμο σε περίπτωση δοιηκητικού αδιεξόδου, δείχνει πόσο λίγος θά ήταν σε περίπτωση εκλογής του. Ο κύριος κυριάκου ας ψάξει τα αίτια του αφορισμού του στους εντολείς του πού έκαναν τον κόσμο τόσο καχύποπτο και αντιδραστικό με τις αθλιότητες τους.

Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ιδιαίτερα τα τους δύσκολους καιρούς που διανύει η ομάδα, είναι εύστοχες, μετρημένες και αποδεδειγμένα σκοπό έχουν το καλώς νοούμενο συμφέρον της ομάδας. Και αυτό σε αντίθεση με οργανωμένα σύνολα άλλων ομάδων που αγαπούν τις νίκες περισσότερο από την ομάδα τους και που οι αντιδράσεις τους είτε στοχέυουν στο να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα ή στο να αποκαταστίσουν το πληγωμένο τους εγώ, ζημιώνωντας στις πλείστες περιπτώσεις τα σωματεία τους.

Γιά να έχουν όμως αποτέλεσμα οι σωστές αυτές κινήσεις του κόσμου και να μή γυρίσει μπούμερανγκ η πρόσφατη ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 9 πού θέτει κριτήρια (ορθώτατα) αποδοχής του νέου ΔΣ, θά πρέπει να αποτρέψουμε ως “φρουροι” οπως λέει και το coreo, το όποιο διοικητικό αδιέξοδο να επηρεάσει αρνητικά την απόδωση της ομάδα. Ετσί, και με την ευκαιρία της διακοπής, οι οργανωμένοι ας ζητήσουν μία ανοιχτή προπόνηση από τον προπονητή. Να κατεβάσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνετε καί άς κάνουμε μία ακόμη προσπάθεια γιά οικονομική ενίσχυση έστω και συμβολική χωρίς τις όποιες ενέργειες της διοίκησης. Με αυτό τον τρόπο θα ευχαρηστήσουμε τους παίχτες για τις πρόσφατες εμφανίσεις και θα τους δείξουμε έμπραχτα ότι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Λαός της, είναι ο άγρυπνος φρουρός της και τα όποια διοικητικά αδιέξοδα δεν πρέπει να τους ανησυχούν.

Πανικ(κ)ος. | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]