Τα εισιτήρια με τον Άρη


Αρχίζει από τη Τετάρτη (12/11) μέσω του Online Ticketing η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013, στο Γ.Σ.Π., στις 18:00, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από την Τετάρτη (13/11) εισιτήρια θα προπωλούνται και στην Green Boutique, μέχρι και το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, ενώ η προπώληση μέσω του Online Ticketing θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, στις 12:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Μείωσης της τιμής των εισιτηρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε όπως μειώσει την τιμή των εισιτηρίων για το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη στα δέκα ευρώ, ούτως ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε την ομάδα μας να συνδυάζει νικηφόρα αποτελέσματα και πολύ καλές εμφανίσεις, να επιδεικνύει σταθερή βελτίωση, σοβαρότητα και πειθαρχία, στέλνοντας το μήνυμα πως είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τους στόχους που έχουμε θέσει. Με ένα γεμάτο Γ.Σ.Π. στις 24 Νοεμβρίου, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να κερδίσουμε όλοι μαζί άλλη μία «μάχη».
Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων:

•           Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)

•           Online στο www.omonoia.com.cy
Οι τιμές εισιτηρίων:

•           Κανονικό και Μαθητικό: 10 ευρώ

•           Παιδικό: 1 ευρώ

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Η προπώληση των παιδικών εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από την Green Boutique και αφορά μόνο την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

Είσοδος για παιδικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά εισιτήρια διαρκείας

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Στην Green Boutique θα διατίθενται και προαιρετικοί λαχνοί για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αξίας 5 ευρώ. Το Σωματείο μας έχει άμεση ανάγκη τη ρευστότητα και γι’ αυτό καλεί τον κόσμο του να αγοράσει το λαχνό εισφοράς, δίνοντας άλλο ένα στήριγμα στην ομάδα μας.

www.omonoia.com.cy