Βήμα Φιλάθλου: Ο πιό απελπισμένος Ομονοιάτης


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΓεια σας φίλοι Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες.

Σήμερα νοιώθω ο πιο απελπισμένος Ομονοιάτης, καί είναι η πρώτη φορά πού εύχομαι να μήν ισχύει, και να νοιώθουν καί άλλοι από εσάς το ίδιο απελπισμένοι με εμένα. Για να καταλάβετε είμαι πιο απελπισμένος και από την μέρα που έμαθα για τα εκατομμύρια χρέος που άφησε πίσω του ο μιλτής. Καί απ’ όλες τις φορές πού απέτυχε η ομάδα να κερδίσει ακόμα και να διεκδικήσει τίτλους, ευρωπαϊκές διακρίσεις κλπ. Ακόμα και από την μέρα που έμαθα ότι τα χρήματα που συνεισφέρω (και θα συνεισφέρω) στην αγαπημένη μου ομάδα θα καταλήγουν στον λογαριασμό κάποιου γιαννακη οκκα για αρκετά χρόνια.

Η αιτία αυτής της απογοήτευσης ονομάζεται Λώρης Κυριάκου και πιο συγκεκριμένα η απόφαση του(?) να διεκδικήσει την προεδρία της ομάδας. Ούτε γνωρίζω τον άνθρωπο ούτε και έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Έχω όμως με το συγκεκριμένο είδος, που αποτελείτε από ελεεινούς και μίζερους ανθρώπους που ανακυκλώνονται για χρόνια τώρα στα κέντρα αποφάσεων τις ομάδας. Η προέλευση του γνωστή. Οι γνώσεις του περί οικονομικών και αθλητικών θεμάτων αλλά και διαχείρισης πολυεπίπεδων οργανισμών όπως είναι η ομάδα μας ανύπαρχτες. Η προσωπικότητα του όσο πιο αντίθετη μπορεί να είναι από κάποιου οραματιστή, προοδευτικού, δυναμικού ατόμου που θα φέρει επιτέλους την πολυπόθητη αλλαγή. Βασικά είναι το πρότυπο του πιονιού (όλοι γνωρίζουμε ποιών) που όλοι απευχόμασταν και τελικά μας κάνει “τσάαα”.

Εγώ προσωπικά, με το που πληροφορήθηκα (και) για αυτή την εξέλιξη (διότι υπάρχει και άλλη το ίδιο απελπιστική αλλά δεν είναι της ώρας) εκτός από απογοητευμένος ένοιωσα και κουρασμένος. Πόσα? Κανεί? Εβαρέθηκα. Season, Εισφορές, Ελπίδες, Αποτυχίες, αχάπαροι άνθρωποι. Τζιε (ξανα)ερκούμαστεν στον Λώρη??? Κανει! Εν μπορώ άλλο.

Σε μιάν απέλπιδα προσπάθεια, καλώ την ΘΥΡΑ 9  και τον κάθε υγείες σκεπτόμενο Ομονοιάτη να σηκωθεί και να αντισταθεί στον εμπαιγμό και την κοροϊδία όπως πράξαμε και προ ημερών όταν κάποιοι καρεκλοκένταυροι (καθοδηγούμενοι και αυτοί) προσπάθησαν για ακόμη μια φορά να λύσουν τα προβλήματα με την αποδέσμευση ενός ακόμη προπονητή. Τον Λώρη ρε παιθκιά??? Των Λώρη??? Πόσα χρόνια πίσω πρέπει να πάμε για να σταματήσουμε να πηγαίνουμε πισινή. Ή τουλάχιστο να πατήσουμε το γαμημένο το στόπερ!?!

Στην χειρότερη περίπτωση (και αν η μόνη λύση εν ο Λώρης και οι όμοιοι του) να ζητήσουμε να μείνει ο Μυλωνάς. Και πριν παρεξηγήσετε, είμαι και γώ απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι η ευθύνη αυτών που σιωπούσαν είναι μεγαλύτερη από τις ευθύνες του ίδιου του μιλτή. Αλλά τουλάχιστο ο Μυλωνάς κάθισε στην καυτή καρέκλα, έδειξε μετανοιωμένος, προσπάθησε, άκουσε τον κόσμο (τον σωστό κόσμο) όταν έπρεπε. Ας φύγουν οι 2-3 τσιφλικάδες και ας τον στηρίξουμε αυτόν. Εγώ πιστεύω πως αν ο κόσμος τον στηρίξει και του δώσει άφεση αμαρτιών γιά την εποχή μιλτή, θα μείνει. Και με την δύναμη του λαού θα αντισταθεί και στου τσιφλικάδες. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Τον Λώρη ρε παιθκιά!?!?

Βήμα Φιλάθλου | [email protected]