Hoolifan ” Σ΄ΦΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ”


Ελα ρε τραινάκια μου σταρτάρετε να φύγουμε! Δώστε μαύρο….κάρβουνο στη μηχανή και πάμε για το ταξίδι. Δεν μας σταματάει κανείς

Μάνα μου τη Σαλαμίνα μου και ποιος της το παραλάλησε. Να έρτει στο ΓΣΠ με απαιτήσεις και να φύγει με αιτήσεις. Αιτήσεις για τα δωρεάν ιδιαίτερα που θα αρχίσει η τριφυλλάρα. «Πως ποσπάζω τους αντίπαλους σε 20 λεπτά» ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Όχι Δώνη εσύ δεν δικαιούσε να γραφτείς

Είδατε και τους hooligans της Σαλαμίνας. Τι παλμός τι ψυχή θεέ μου στα πρώτα πέντε λεπτά. Και τι ωραία που κάθονταν για τα υπόλοιπα!

Ώσπου να ξεδιπλώσετε τις σημαίες σας εδιπλώσετε τες πάλε. Παίζει κανένα καψόνι ρε Σαλαμιναίοι? Όπως το στρατό που μας εξιστρώναν τα κρεβάθκια οι παλιοί θυμάστε?

Τζαι ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αφού σας πειράζει τόσο

Πήγα που λέτε σπίτι ρε παιδιά μετά τον αγώνα έκανα το μπανάκι μου και ξάπλωσα. Εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος, μπιιπ μπιπ παίζει μήνυμα στο κινητό. Ανοίγω τι να δώ! 2-0 ο Σκέμπρι μήνυμα που τη CYTA!!!! Άτε γιε μου εβάλαμεν το ευκαιρία να το γιορτάσουμε πάμε έξω για μπύρες!!!

Αστεία αστεία ξέρετε πότε καταντάτε πολλά βαρετοί. Άμαν παίζουμε με την Ανόρθωση και πρέπει να στείλετε για τις τεσσάρες!

Οι άλλοι? Έσχει σερί 15-0 υπέρ της η ομάδα και γράφουν μας τα παναύρκα οι δημοσιογράφοι για πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αχόρταγοι ρε παιδί μου. Αν ήσασταν γενέτζιες θα εκάμνετε 5 φορές σεξ με τον άντρα σας και μόλις ετζοιμάτουν θα πιάνατε τον γείτονα. Δώστε του παμό

Οι άλλοι του sigmalive εγράψαν μας «πιστόλια έχει, κανόνια εχει?» θέλοντας να κάνουν πρόβλημα γιατί άκουσον άκουσον δεν σκοράρουμε έξω από την περιοχή.

Καταρχήν ρε πανηλίθιοι του sigmalive ο ορισμός του κόμπλεξ είναι η ομάδα σου να βρίσκεται -8 από τη κορυφή , με διοικητικό και αγωνιστικό πρόβλημα και εσύ να προσπαθείς να κάμεις πρόβλημα του αντίπαλου που έχει ένα σερί 15-0 ότι τάχα δεν σκοράρει έξω που την περιοχή!!

Ρε ΜΑΚΑΡΙ να μεν βάλω γκολ έξω που την περιοχή τα επόμενα 5 χρόνια και να μπαίνω με την μάππα μες τα δίκτυα ηλίθιοι

Ρε αν θέλετε στο πρωτάθλημα που θα σηκώσουμε εκτός από πρωταθλήτρια Κύπρου 2013-2014 γράψετε μας τζε « Η ομάδα που δεν σκόραρε ποτέ από σουτ εκτός περιοχής». Εν να μας πειράξει πολλά μπορεί να μεν το πανυγηρίσουμε…..πολλά!!

Τελικά πολλήν πρόβλημα στο σκοράρισμα τούτη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι φανερή η αδυναμία της να βάλει γκολ……. με ψαλιδάκι από το κέντρο του γηπέδου. Ας το δουν οι υπεύθυνοι, δεν πάμε μακριά έτσι.

Και αυτός ο Μορέιρα. Τι σόι σέντερ φορ τον περιμένουμε δυο χρόνια να σκοράρει! Περιμέναμε πολλά από αυτόν! Μεχ μεχ μεχ μεχ

Άτε πιάστε τζε τα πιστόλια ρε γελοίοι πίαστε τζαι τα κανόνια τζαι…….πιένετε παίξετε στρατιωτάκια. Ενόμιζες εν να τους πω το γνωστό. Άτε τέλοσπαντων. Και μόλις βαρεθείτε πισκαλάτε τα του κώλου σας παλιο μαλάκες.

Νομίζω το κόλλημα σου πρέπει να προήλθε από το γεγονός ότι τα «πιστόλια» μας μπαίνουν πολλές φορές εντός της «περιοχής» της γυναίκας σου ενώ εσύ ακόμα προσπαθείς να σκοράρεις από μακριά με το κανονάκι σου.

Είπα σας το ότι η διαφήμιση του τζάμπο θυμίζει μου τες γενέτζιες σας? Ήντα όχι ρε αφού λαλέι « Τιμή τζαμποφθηνή……στο πρώτο τσιμπουκάκι τα βγάζει τα λεφτά της»

Ασπούμε σοβαρά ννα τα επιχειρήματα σας. Βάλουμε τα που εντός περιοχής, δεν έχει το σουτ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αρκέφκουμε τα σουτ που μακριά, δεν πατά περιοχή η ΟΜΟΝΟΙΑ. Βάλουμε τριάρες? Αδυνατεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να σκοράρει ζυγό αριθμό!!!

Σοβαρά πληρώνεστε? Επειδή εγώ τόσο καιρό που μαλακίζομαι σε τούτη τη στήλη με έχουν στο κλάσιμο. Για πείτε τηλέφωνο εργοδότη.

Καλή φάση να σε κρατούν με το ζόρι ζωντανή. Αθλητικός κοτορεπόρτερ από το Παπαδόπουλος.

– Και ναι κυρίες και κύριοι έχουμε μπει στο τελευταίο λεπτό ο Οκκάς βγάζει την βαθιά μπαλιά και….η μπάλα πάει έξω. Μάλιστα. Και….για να δούμε. Ναι, ναι είναι το πέναλτι για την ανόρθωση μετά που ένα από τα ballboys έπιασε την μπάλα με το χέρι του. Καθαρή παράβαση, ο διαιτητής ήταν κοντά….

Αθλητικός κοτορεπόρτερ Νούμερο 2

-Παίζουμε τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ένα σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου ρίχνει τον παίχτη της ανόρθωσης στο έδαφος. Ο αντίπαλος πάει αμέσως και του δίνει το χέρι να σηκωθεί, αυτές είναι ωραίες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Και για να δούμε, ναι είναι το πέναλτι, ο διαιτητής σφυρίζει το πέναλτι αφού το χέρι του αντιπάλου ήταν πεντακάθαρο …..

Αθλητικός κοτορεπόρτερ Νούμερο 3

-Λίγος χρόνος μένει, για να δούμε αν θα καταφέρει κάτι η ανόρθωση και όχι. Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και ζητάει να του δώσουν τη μπάλα καθώς πάει προς τα αποδυτήρια. Και….για να δούμε. Μάλιστα ο τέταρτος διαιτητής σφυρίζει πέναλτι υπέρ της ανόρθωσης αφού ο διαιτητής ακούμπησε την μπάλα με το χέρι…..φανερή παράβαση πεντακάθαρο το πέναλτι.

Δωρεάν wi-fi στους έλληνες έταξε ο πρωθυπουργός Σαμαράς. Τουλάχιστον δείτε το από τη καλή πλευρά. Μπορείτε να ξεπατώνεστε όλοι μέρα στο second-life και να ζείτε μια ζωή όπως την ονειρευόσασταν, μιας και σας έχουν γαμήσει την πραγματική…

Άμα πεινάσετε δείτε καμιά εκπομπή μαγειρικής στο youtube, αν αρρωστήσετε απλά αναζητήστε στο google κανένα γιατροσόφι. Όσο για τις πορείες και τις διεκδικήσεις που επιμένουν να σας λένε κάποιοι «κολλημένοι» απλά κάντε like και έχετε κάνει το καθήκον σας!

Άσε μας ρε Σαμαρά. Βάλε κανένα youporn γράψε gangbang και προετοιμάσου για το τι θα ακολουθήσει τώρα που μας άφησες χωρίς σώβρακα.

Παιδιά δεν θέλω να ανησυχεί κανείς. Το ενιαίο αμυντικό δόγμα πάει καλά

Νέα τακτική. Φωνάζουμεν τους ώσπου να φύουν! Που είναι ωρέ αυτοί οι τουρκαλάδες να τους ξεκουφάνουμε???

Αλήθκεια όμως ? Γιατί θεωρείται ότι με το να φτύνετε μες τα μούτρα του αρχηγού θα σας πάρει από καλό μάτι για την πειθαρχεία σας???

Όποιος δεν κατάλαβε τα λόγια να σα τα γράψω

-ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΑΡΓΗΧΓΕ ΣΦΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ

– Να γυμνάζεστε και να διαβάζετε και να τρώτε αυγό ωμό κάθε πρωί για το λαιμό

-ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Οπλίτης νούμερο 2 ( Δυνατό πάτημα της κατσαρίδας που περνά από εκεί καιιιιιιι πάμε φάσο μου)

-ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΠΙΡΙΛΛΙ ΣΧΙΡΙΛΛΑ ΛΕΩΝΙΔΑΑΑΑΑΣ!!!!! ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΧΩ ΓΡΑΜΜΑΑΑΑ ( ή ότι είναι από Δράμα δεν ξέρω δεν με νοιάζει ακόμα κλαίω που το γέλιο)

Αργηγός.

-Καλά παιδάκι μου πως κάνεις έτσι για ένα γράμμα. Σκέψου να σου ρθει κανένα email δηλαδή θα πάρεις τα ΟΠΛΑ ή?

– ΟΠΛΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑ !!!

Έλεος όμως ρε παιδιά πραγματικά όμως. Δηλαδή φανταστείτε πόσες φορές έκλασαν στην ορκωμοσία τούτοι οι άνθρωποι που το σφίξιμο. Μεγαλύτερη παραγωγή αερίου και από το οικόπεδο 12

Ματσια μουτσια στη ΘΥΡΑ 9 για το coreo της. Λοβε γιου. Είμαι χαρούμενος που εμπνεύστηκαν από τα άρθρα μου τα λεβεντόπαιδα τους συνδέσμου και έκαναν « ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΧΟΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ». Το επόμενο coreo να είναι ένα πανί « ΠΙΣΚΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ !!». Ατε ρε Boys μεν παίζετε πελλόν έσχει δκιο χρόνια που σας το γράφω!.

Υ.Γ Η φετινή περιοδεία της κάρας έσπασε τα ρεκόρ στις εισπράξεις ανεβάζοντας την έτσι στη πρώτη θέση στο πίνακα των charts πάνω από την τελευταία περιοδεία των Beatles και των BeachBoys. Η εταιρεία παραγωγής Τομμης προντακτιον σας ευχαριστεί

Υ.Γ 2. Η εκκλησία- Τομμης προντακτιον ενημερώνει τους πιστούς πως η περιοδεία του Βασίλη Καρά δεν έχει καμία σχέση με την «Κάρα» και τους καλεί να είναι προσεχτικοί σε θέματα απομιμήσεων.

Υ.Γ 3 Κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλώ γιατί το να σφάζω μια κότα και να ζωγραφίζω πεντάλφες με το αίμα της θεωρείται σατανιστικό ΑΛΛΑ το να πιάνω το κρανίο που ένα σκελετό μες τον ταφο και να το φακκώ γυρούς να το φιλούν οι ανθρώποι εν χριστιανικό.

Υ.Γ 3 Περίεργα πράματα στη Λεμεσό. Άκουσα κάποιοι απολλωνίστες εφύαν που τον γάμο στο Ζακάκι και επήαν…..στα βαφτίσια!

ο HOOLIFAN | [email protected]