Υπό Παρακολούθηση: Vs Σαλαμίνα 3-0


Η ομάδα μας στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα παρατάχθηκε με την ίδια εντεκάδα όπως και στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Δόξα. “Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” για τον τεχνικό της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι που κράτησε το 4-2-3-1.

Παράταξη 1′-67′

Ο Μορέιρα σταθερός στον “άσσο”. Η τετράδα της άμυνας με Σκάρα, Αντράντε, Σερφά και Κυριάκου φαίνεται να δένει απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Μαργκάσα και Σοάρες στα χάφ, με τον Ασσίς να κινείται μπροστά τους και να “μοιράζει”. Ο αρχηγός Εφραίμ στο δεξί άκρο και ο Σκέμπρι στο αριστερό, άλλαζαν συχνά θέσεις και πλαισίωναν τον Γκικίεβιτς στην κορυφή.

Παράταξη 68′-78′

Στο 67′ έγινε και η πρώτη αλλαγή απο τον προπονητή μας, με τον Αγκουιάρ να παίρνει τη θέση του Ασσίς. Η παράταξη της ομάδας δεν άλλαξε, ο Μπρούνο πήρε τον ρόλο του Νούνο στο γήπεδο.

Παράταξη 79′-90′

Στο 78ο λεπτό έγιναν και οι υπόλοιπες δύο αλλαγές της ομάδας μας. Αποχώρησαν οι Σκαραμοτσίνο και Εφραίμ και τη θέση τους πήραν οι Πλατινί και Τέιλορ αντίστοιχα. Ο Μαργκάσα μετακινήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Αγκουιάρ πλαισίωσε τον Σοάρες στα χάφ και ο Πλατινί τοποθετήθηκε μπροστά απ’ τους δύο. Ο Τέιλορ πήρε απλά τη θέση του Εφραίμ στο δεξί φτερό. Με αυτή τη παράταξη τελείωσε και το παιχνίδι η ομάδα μας.

 

Πολλή δουλειά στο παιχνίδι -όπως πάντα- απο τους δύο ακραίους αμυντικούς μας. Κυριάκου και Σκάρα/Μαργκάσα με πάρα πολλές επαφές στο παιχνίδι. Ενώ αίσθηση κάνει και το πόσο συχνά ερχόταν σε επαφή με τη μπάλα ο Γκικίεβιτς και η συνεχή συμμετοχή του στο μαρκάρισμα και την ανάπτυξη του παιχνιδιού!

 

“Επίθεση κανόνια” η ΟΜΟΝΟΙΑ! Δεκατέσσερις τελικές και 7 εντός εστίας. Σχεδόν οι μισές απ’ αυτές προήλθαν απο επιθέσεις μέσω του άξονα (ποσοστό 43%), ενώ φαίνεται η δεξιά πλευρά της ομάδας μας δούλεψε καλύτερα απο την αριστερή, ή τουλάχιστο κατάφερε να είναι πιο επικίνδυνη.

 

Αίσθηση κάνουν στα τελικά στατιστικά του αγώνα, τα 6 όφσαϊντ που είχε η Σαλαμίνα. Φαίνεται η ομάδα μας δουλεύει πολύ στο τεχνητό όφσαϊντ. Και φυσικά για ακόμη ένα παιχνίδι με το “0” πίσω! Ο Μορέιρα κρατάει για ακόμη ένα αγώνα καθαρή την εστία του και μετράει πλέον 539 λεπτά χωρίς να δεχθεί τέρμα!

 

Ο παίκτης που επιλέχθηκε απο τη στήλη να τεθεί… υπό παρακολούθηση για αυτόν τον αγώνα είναι ο Γιώργος Εφραίμ. Ο αρχηγός της ομάδας μας ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα και αντικαταστήθηκε στο 78ο λεπτό. Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ συχνά άλλαζε θέσεις με τον Σκέμπρι στο αριστερό άκρο. Το ανέβασμα του Εφραίμ είναι ίσως και η αιτία που η δεξιά πλευρά της ομάδας μας κατάφερε να είναι τόσο επικίνδυνη. Ο Γιώργος μετράει 2 ασσίστ στο παιχνίδι, ενώ είχε και πολύ καλό ποσοστό σωστών πασών και κερδισμένων μονομαχιών. Η απόδοση του αρχηγού επηρεάζει πολύ τη συνολική απόδοση της ομάδας μας, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα να τον βλέπουμε ανεβασμένο! Σου ευχόμαστε ακόμη καλύτερες επιδόσεις Γιώργο!

 

Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στη 4η βαθμολογική θέση και συνεχίζει την ανοδική της πορεία (κόκκινη γραμμή). Με ανοικτό πράσινο η περσινή πορεία της ομάδας μας και με σκούρο πράσινο η πορεία της πρωταθλήτριας ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη σαιζόν 2009/2010.

Αρχείο: Υπό Παρακολούθηση