Nightmare: Αυτή είναι ΟΜΟΝΟΙΑ …


Όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλουμε να βλέπουμε όλοι μας αδέλφια μου. Να παίζει σαν Βασίλισσα, να γονατίζει τον κάθε αντίπαλο και να μην δίνει σε καμία στιγμή περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν.

Με πάθος και τσαμπουκά, με άμυνα λιοντάρια και επίθεση κανόνια όπως μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα!

Για μια ακόμη αγωνιστική το Πράσινο τραίνο διέλυσε την όποια αντίσταση βρήκε στο διάβα του και με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε την Σαλαμίνα, σκορπώντας ταυτόχρονα τα χαμογέλα και τον ενθουσιασμό σε όλους μας!

Φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι η πολύ καλή ψυχολογία που τόσο πολύ μας έλειπε έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και οι παίκτες μπορούν πλέον να αποδώσουν με βάση των πραγματικών τους δυνατοτήτων.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι της ψυχολογίας, κακά τα ψέματα, τον έχει παίξει ο Γερμανός και αυτό φαίνετε ξεκάθαρα και από τις αντιδράσεις των παικτών προς το πρόσωπο του.

Με Χριστάκηδες και Τσαγγάρηδες η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια πραγματικά πονούσε στο συγκεκριμένο κομμάτι του τεχνικού τιμ και του ρόλου που μπορεί να παίξει κάποιος που ξέρει πραγματικά τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ. Που να έχει μέταλλο νικητή και να μπορεί να το μεταδώσει σε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, που να είναι πραγματικά κοντά τους και να ξέρει τι ζητούν, που να έχει βιώσει στο πετσί του τι σημαίνει Πράσινος Λαός και να νιώθει πραγματικά τον κόσμο.

Αυτόν τον ρόλο δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να τον παίξουν στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις της ομάδας μας και ευτυχώς για εμάς που την κατάλληλη στιγμή ανέλαβε ένα τέτοιο πόστο ο δικός μας Γερμανός.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη από τέτοιους πραγματικούς ΟΜΟΝΟΙΑτες στις τάξεις της και ο Ράινερ είναι ένας από αυτούς. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι η στήριξη από όλους μας για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε για χρόνια.

Περιθώρια βελτίωσης της ομάδας υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν και αυτό το ξέρουν πολύ καλά Τόνυ και Ράουφμαν. Ένα όμως από τα πιο σημαντικά κομμάτια που θα πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι η διοικητική αβεβαιότητα.

Χρειάζεται ηρεμία και υπομονή αυτές τις τρεις βδομάδες που είναι η πιο κρίσιμη εκλογική συνέλευση της ομάδας μας στην σύγχρονη ιστορία της και θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην επηρεαστεί το αγωνιστικό κομμάτι και η πολύ καλή ψυχολογία της ομάδας.

Μπαίνουμε λοιπόν για ακόμη μια φορά ασπίδα προστασίας της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μας και την προστατεύουμε από έξω αγωνιστικά προβλήματα, με την ευχή επιτέλους να λυθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα το διοικητικό πρόβλημα και να μπουν στις τάξεις του σωματείου μας νέοι άνθρωποι με οράματα και ιδέες που να συνάδουν πραγματικά με την τεράστια ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού.

ΥΓ1  ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ!!!

ΥΓ2  Την περασμένη Παρασκευή η Αστυνομία και οι νομικές υπηρεσίες του κυρίου Ιωνά που πληρώνονται από το υστέρημα του Κύπριου φορολογούμενου για να κάνουν καλά την δουλεία τους, κάλεσαν για ΔΕΥΤΕΡΗ παρακαλώ φορά, νεκρό!!! να παρουσιαστεί ως μάρτυρας σε δίκη! Όταν είναι για καμία φωτοβολίδα ή για κανένα χαστούκι στο γήπεδο, αστραπιαία γνωρίζει κάθε τι λεπτομέρεια για το ποιος και τι έκανε βγάζοντας ακόμα και τα πρόσωπα τους στα πληρωμένα ρουφιανοκάναλα. Όταν επιβάλλετε όμως να δείξεις απλά σεβασμό προς τη μάνα του νεκρού και να μην κάνεις το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά, τότε ρίχνεις στην μέση ένα «δεν γνώριζα» ήταν «ανθρώπινο λάθος» και την βγάζεις καθαρή. Λαμόγια!!!

ΥΓ3  Η αφηνιασμένη Θύρα 9 μας μάγεψε με την παρουσία της στο τελευταίο παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Εκπληκτική είσοδος και φοβερός παλμός από τους οργανωμένους μας για άλλη μια φορά στήριξαν με πάθος την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπράβο μάγκες!!!

Nightmare | [email protected]