Χαμένος στ’ όνειρο: Απλά τα πράγματα


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια, ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο.
Καιρό να τα πούμε το γνωρίζω. Είναι κάποιες φορές που τα λόγια δεν αρκούν και οι πράξεις επιβάλλονται. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το σύνθημα της εκάστοτε διοίκησης του Σωματείου μας, εξ’ αρχής.

Μιλώντας χθες μετά το παιχνίδι με ένα φιλαράκι, μου λέει πως τελικά από χαμένος στ’ όνειρο δείχνω να κρατάω απλά το χαμένος. Και μέσα στο αστείο του, κατάλαβα πως τα όνειρα δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Αχρείαστη να είναι η αρθρογραφία, όταν η ομάδα ξεκινά να λειτουργεί όπως πρέπει.

Μπήκε μπροστά το τριφύλλι

Θα ξεκινήσω την αιτιολόγηση του πιο πάνω, αναφέροντας τη στήριξη που έτυχε ο Τ. Σαβέφσκι από την ιστοσελίδα μας, λίγο καιρό πριν, όταν κάποιοι προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση για να καλύψουν τα προβλήματα και τις ευθύνες τους για άλλη μια φορά κάτω απ’ το χαλί.

Μπήκε μπροστά και η ΘΥΡΑ 9

Μπήκε μπροστά σε αυτή τη μάχη και η ΘΥΡΑ 9 που ασπάστηκε την άποψη μας, πως όταν ένας προπονητής χρειάζεται τη στήριξη του Δ.Σ αυτή έρχεται με βοήθειες και όχι με προσπάθειες απομάκρυνσης του.

Επιτέλους μας άκουσαν

Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί ένταση αυτή τη στιγμή, όπου όλα κυλάνε ευνοϊκά για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, αλλά είναι άξιον απορίας το πόσος καιρός χρειάστηκε για να δώσουν το ΟΚ να βρεθεί στο πάγκο ο Ράινερ Ράουφμαν, δίπλα στον Τόνι στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Και μάλιστα ΑΜΙΣΘΙ!

Τον ανέβασε τον Γιώργο

Είναι προσωπική μου άποψη αλλά την πιστεύω και με το παραπάνω. Το ανέβασμα του Γιώργου Εφραίμ (που προσωπικά με ενθουσίασε, μιας και είχα πολλά παράπονα από τον αρχηγό) οφείλεται στις συζητήσεις που είχε με τον Ράινερ. Ο Γιώργος πρέπει να καταλάβει πως η καριέρα που ονειρεύεται θα έρθει μέσα από την μεγαλύτερη ομάδα του τόπου, την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τώρα ως αρχηγός της, έχεις ένα λόγο παραπάνω Γιώργο. Τις ικανότητες τις έχεις, το γνωρίζουμε. Θα έχεις την στήριξη! Ξέρεις τι χρειάζεται τώρα..

Στήριξη στο ρόστερ

Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο σε αυτή τη περίπτωση, ο δρόμος είναι μονός, η επιλογή είναι μια. Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ, το ποδοσφαιρικό της τμήμα καλύτερα, απαρτίζεται από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την στήριξη. Στα μέσα της περσινής χρονιάς, γράφτηκε εδώ πέρα πως με αυτούς θα πορευτούμε και με αυτούς θα ξεφύγει η ομάδα από τη κρίση. Στήριξη σε κάθε ποδοσφαιριστή, έμπρακτη, μέσα στο γήπεδο, σε κάθε φάση. Οι παίκτες το χρειάζονται.

Πολύ μακρύς ο δρόμος

Είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, σύμφωνα πάντα με τις αγωνιστικές που θα έχει ο φετινός μαραθώνιος. Πόντοι θα χαθούν από όλες τις ομάδες, η ουσία είναι να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας. Δεν είναι όλα ρόδινα, υπάρχουν εμπόδια. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και στήριξη από όλους μας. Ασπίδα στο προπονητή μας, ασπίδα στους παίκτες μας.

Απλά τα πράγματα – Να είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Αυτά για την ώρα, και να θυμάστε πως το Σωματείο για να σηκωθεί στα πόδια του, δεν θέλει απλά καλές κινήσεις μια στο τόσο. Θέλει ριζική αλλαγή στην βάση του. Θέλει άτομα ικανά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ να διαχειριστούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως και άτομα ικανά σε κάθε άλλο τμήμα να φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή όλων των αθλημάτων. Απλά τα πράγματα..

τα λέμε..

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]