Τελικά έχει πρόβλημα ρε γελοίοι?


Που είναι οι δημοσιογράφοι που μας έγραφαν για πρόβλημα στο σκοράρισμα? Φαίνεται δεν ήταν απόψε στο ΓΣΠ. Οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν για άλλη μια φορά δυνατές απαντήσεις και αποστόμωσαν τα κοράκια που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά

Η ομάδα μας λαμόγια έχει στους τελευταίους 5 συνεχόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ένα σερί 15-0. Είστε οι μόνοι που θα μπορούσαν να δουν πρόβλημα στο σκοράρισμα σε ένα τέτοιο σερί. Εμείς σας λέμε ακόμα δεν βρήκαμε τα πόδια μας , όταν τα βρούμε εκεί να δείτε πως θα χάσετε το μυαλό σας. Σας λέγαμε πως ακόμα και με το 12-0 σερί εμείς δεν είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι και ζητάμε βελτίωση. Και οι παίχτες μας ευτυχώς δείχνουν να ακούνε το κόσμο και το προπονητή τους και όχι εσάς και τις παλιοφυλλάδες σας.

Ακόμα και η άμυνα μας που παραμένει για 5ο παιγνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ  είμαστε σίγουροι πως με το πρώτο τέρμα που θα δεχτεί θα γράψετε τίτλους « Εμπαζε νερά» και κάτι άλλα τέτοια κουφά. Όταν άλλοι τερματοφύλακες έκαναν πάνω από μήνα να δεχτούνε γκολ άγιους τους ανεβάζατε, σωτήρες τους κατεβάζατε. Ενώ τώρα στη περίπτωση του δικού μας Μορέιρα απλά βάζετε μια υποσημείωση στο τέλος του άρθρου σας « α ναι bytheway η Ομόνοια δεν δέχτηκε γκολ για 5ο συνεχόμενο αγώνα, πάμε παρακάτω»

Δεν πειράζει. Γουστάρουμε να σας βλέπουμε να αφρίζετε. Γουστάρουμε να σας βλέπουμε να προσπαθείτε να μειώσετε την ομάδα μας και να σας κλείνει τα στόματα με τις εμφανίσεις της.

Θέλετε θέματα να ασχοληθείτε. Η μια ομάδα σας το αποερλ είναι στους -8 , πέρσι όταν ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ σχεδόν ήταν πρωτοσέλιδο κάθε αγωνιστική. Θέλετε και άλλο θέμα, η ανόρθωση ήθελε 2 πέναλτι και μια κόκκινη σήμερα για να καταφέρει να κερδίσει και να παραμείνει κοντά. Ασχοληθείτε με αυτά, έχουν πολύ ψωμί.