Nightmare: Vamos Τριφυλλάρα…


Γεια σας ρε μάγκες μου…

Εύχομαι ολόψυχα να περάσατε ένα όμορφο τριήμερο τζαι ευτυχώς για τούτον εβοήθησε τζαι η Ομονοιάκκα η σιηλλάκα με το όμορφο απογευματάκι του Σαββάτου.

Αχ, πόσον πολλά επιθύμησα τούτα τα όμορφα απογευματάκια όπως τον παλιό καλό καιρό.

Πόσον πολλά μου έλειψε να έρκεται η μέρα της μάππας τζαι που απόσταση δεκαπέντε λεπτών να ξεκινάς θκιό ώρες πριν για να είσαι σίουρος ότι θα είσαι μες το γήπεδο πριν το σφύριγμα του διαιτητή, αμπα τζαι χάσεις καμιάν ευκαιρία.

Θυμούμαι κόσμο να έρκεται στο γήπεδο 10 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιθκιού τζαι την απόσταση παρκινγκ – γήπεδο να την κάμνει βουρητός γιατί εν θα προλάβαινε το γκολ του πρώτου λεπτού…

Εξεκίνα το παιχνίδι τζιαι αν περνούσαν δέκα λεπτά να βάλουμε γκολ εφωνάζαμε «ατε τζαι αρκίσαμε»!!!

Πράγματι αδελφέ μου, εφανήκαμε τυχεροί τζαι φτάσαμε τζαι έτσι εποχές με την Ομονοιάκκα τζαι ευχόμαστε κάποια στιγμή να τες ξαναζήσουμε.

Για του λόγου του αληθές, όσον τζαι να σας φαίνεται παράξενο, επεράσαν σχεδόν 10 χρόνια που τότε που έσιη να κάμουμε έτσι ευρεία νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι (6-1 τον Άρη στο Τσίρειο την σεζόν 2004-05…

Που το πρώτο λεπτό 0-1, 0-4 το ημίχρονο, 0-6 τελικό! Χαλαρά, όμορφα τζαι απλά ρε Τρυφυλλάρα μου. Ναι ρε έτσι, επιτέλους να σκεφτούμαστε στα πόσα ένα σταματήσει ο δείκτης του σκορ μακριά που άγχη τζαι καρδιακά κάθε εφτομά.

Ξέρω ότι εν αδύνατο κάθε εφτομά να σύρνουμε εξάρες τζαι πεντάρες, οι διαφορές με τες άλλες ομάδες εσμικρύνθηκαν από ότι ήταν πριν 20-25 χρόνια αλλά πραγματικά λαλώ σας το εν με πειράζει καθόλου να ξαναέρτουν πίσω τζίνες οι παλιές καλές εποχές μεχ μεχ μεχ.

Έτσι στα σοβαρά τωρά, κάθε παιχνίδι είναι πολλά σημαντικό τζαι επιβάλετε εύκολα η δύσκολα να το κερδίζουμε, στα επόμενα όμως παιχνίθκια που ακολουθούν πρέπει δια πυρός και σιδήρου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Χρειαζόμαστε πάση θυσία να κτίσουμε σερί νικών για τρεις κυρίως λόγους…

Πρώτον, εάν καταφέρουμε να κάμουμε το 3Χ3 στα επόμενα παιχνίθκια θα πλησιάσουμε σίγουρα την κορυφή αφού οι πρωτοπόροι έχουν παιχνίθκια αναμεταξύ τους!!!

Δεύτερον, η δυναμική και κυρίως η ψυχολογία της ομάδας θα εκτοξευτεί στα ύψη με αποτέλεσμα αυτού η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών να ανέβει κατακόρυφα με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα!!!

Τρίτον, το δικό μας σερί νικών εκτός από ψυχολογική ένεση στους δικούς μας ποδοσφαιριστές βάζει τζιαι πίεση στους αντιπάλους τζαι τούτον είναι κάτι που πολλές φορές παίζει καταλυτικό ρόλο σε ένα μαραθώνιο με σχεδόν σαράντα αγώνες!!!

Οπότε φίλοι μου, όπως καταλαβαίνετε τζαι γίνεται σε όλους κατανοητό για τους πιο πάνω λόγους οι επόμενοι αγώνες είναι άκρως σημαντικοί τζαι κομβικής σημασίας.

Η ομάδα μας χρειάζεται σε τούτην την δύσκολη συνέχεια τζιαι είμαι σίγουρος ότι εσείς ο Πράσινος Λαός  δεν θέλετε τζιαι ιδιαίτερα παρακάλια για να δώσετε το παρόν σας.

Εβαώσετε πολλά στόματα τόσα χρόνια με την πίστη τζαι την αφοσίωση σας στην ομάδα τζαι είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάμετε για αυτόν εν σας στέλνω πρόσκληση για να έρτετε την Κυριακή στο Γ.Σ.Π απλά κλείω σας ραντεβού στον ίδιο τόπο στην ίδια ώρα να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί 15000 Ομονοιάτες …ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Vamos Τριφυλλάρα – Vamos Campeon

ΥΓ1  Την Παρασκευή στις 20:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδίας μας, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους μαραθωνοδρόμους του Βαρωσιού στο στάδιο Ελευθερία. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΥΓ2  Άλλαξε η έδρα, άλλαξαν οι γενιές και ακόμα περιμένουμε να έρθουν μαθητές!!!

ΥΓ3  Αποφάσισε ο Φοίβος να παραιτηθεί ρε κοπέλια τζαι που τζιαμέ που ήταν κόκκινο πανί τωρά εξεκίνησαν ούλλοι να τον παρακαλούν να μείνει. Είπαμεν λαστιχάρης = μεταλλαγμένος. Σιερετίσματα που τον Nightmare σας καλό.

Συνέντευξη Φοίβου Ερωτοκρίτου στην εφημερίδα «Π» 19/7/2009. Περαστικά σας!!!