Πάνος Ηρακλέους: «Θέλουμε την πρώτη μας εντός έδρας νίκη»


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας μίλησε ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας, Πάνος Ηρακλέους, ενόψει της αυριανής (01/11, 20:00) αναμέτρησης με την Ανόρθωση, στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος πετοσφαιριστής επεσήμανε μεταξύ άλλων πως στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη, τονίζοντας πόσο αναγκαία είναι η παρουσία του κόσμου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντοτε οι αγώνες με αντίπαλο την Ανόρθωση είναι ιδιαίτεροι και αποτελούν διαφήμιση για την Κυπριακή πετόσφαιρα. Εμείς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα».

Για τη σημαντικότητα της παρουσίας του κόσμου είπε: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει, πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και μακριά από ενέγειες που θα φέρουν τιμωρίες στο Σωματείο. Φέτος θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και σ’ αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε συμπαραστάτη τον κόσμο μας. Είμαι αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου, όλα θα πάνε καλά».

Όσο για τους στόχους στη φετινή σεζόν, ανέφερε: «Είναι γεγονός ότι φέτος βάλαμε πιο ψηλά τον πήχη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πετόσφαιρα η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε το 1997 στη 2η θέση και έκτοτε τερματίζει 3η ή 4η. Συνεπώς, χρειάζεται υπομονή, σταθερότητα, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Στο γήπεδο θα αποδείξουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε».

Τέλος, σημείωσε κάποια από τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να έχει μία ομάδα για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού: «Για να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού, θα πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι σωστά τα αποτελέσματα που φέρνεις. Δεν χρειάζεται μετά από νίκες να θριαμβολογείς, ούτε να απογοητεύεσαι όταν χάνεις. Απαιτείται σταθερότητα στα συναισθήματά σου. Εμείς θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα προσπαθούμε σταδιακά να βελτιωνόμαστε και θα δούμε πού θα μας βγάλει αυτός ο δρόμος».