Hoolifan ” O Θεοφάνους σας !! “


Χαιρετίζω τους αλήτες και τις αλήτισσες της πράσινης ζωής!

Πως από εδώ έτσι γρήγορα; θα σκέφτεστε… Τους αμπάλατους που με κουρτίζουν ρωτάτε!

Πήρε το μάτι μου κάτι κουφά στο διαδίκτυο και οφείλω να απαντήσω. Αθκιάσιν ρε Ηοοlifan.

Δεν ξέρουν από πού να κάνουν πρόβλημα μερικοί αλλόθρησκοι τους ενόχλησε το «τρελαίνεις την πυξίδα μου». Μάλιστα.

Μας γράφει ο παντελωνάτος γάτος « ότι εκτός από πουτ@να της ευρώπης γίναμε και πουτ@να του Θεοφάνους»

Σας το ξανάπα είμαι άτομο που μπορείς άνετα να κάνεις μια συζήτηση στο μπαρ μαζί του απολαμβάνοντας μια μπύρα. Είμαι όμως και άτομο που μόλις του δείξεις την παραμικρή ασέβεια και υποτίμηση θα σου φορήσει το pint πας την κκελλέ και θα σε αναγκάσει να του αγοράσεις ένα καινούργιο ποτό. Τζαι  κούννες!

Μπορεί να μεν πέρασα ποτέ στη ζωή μου ομίλους ρε γατούλη αυτό όμως δεν μεν κάνει πουτάνα της ευρώπης. Πουτανά της ευρώπης είσαι εσύ που ενώ έχεις ιδρυθεί τόσα χρόνια πριν από εμένα έχω τετραπλάσιες και βάλε συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιγνίδια.

Τώρα αν εσύ μπήκες ομίλους μια φορά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Απλά σε κάνει μια πουτάνα που πληρώθηκε καλά μια νύχτα που της έκατσε ο πελάτης. Μην χαίρεσαι όμως. Τις υπόλοιπες θα αρκεστείς στο συνηθισμένο 50 ευρώ πίπα – 100 γαμήσι

Κάμνεις μου πρόβλημα εμένα ρε ψωρόκαττε για το Θεοφάνους? Τωρά σοβαρομιλούμε??

Κάμνεις μου το μάγκα τον βαρύ και ασήκωτο γαμώτο που ακούεις μόνο λαικούς τραγουδιστές? Ευχαριστώ για την πάσα πάμε να σε κάμω να φάεις το σωβρακούι σου τωρά

Περιπάιζεις με πουτάνα του Θεοφάνους ρε παπάρα που έγραψα «τρελαίνεις την πυξίδα μου»? Αν έγραφα δηλαδή τραγούδι του Θεοφάνους που τραγούδησε ο  Τερζής ή ο Καράς ή Μαρινέλα ή ο Μακρόπουλος ή ο Στέλιος Διονυσίου?????? ? Εν άκουσα???  Όξαν εν τζαι τούτοι φλώροι? Όξα έννεν λαικοί τραγουδιστές τούτοι? Άτε φάε καμιά κλάτσα.

Σταμάτα κομπλεξικο ανθρωπάκι. Ότι και να πεις ότι και να κάνεις το μπόι σου δεν ψηλώνει δίπλα στο δικό μας. Θέλεις στάθου στις μύτες των ποδιών σου θέλεις βάλε μπότες τρίπατες ή τακούνια αν προτιμάς θέλεις έφκα πας τα ζινίσχια του παρέα σου. Φακκούμε σου 3 κκελές πουπάνω ύψος και μαγκιά  για αυτό κάτσε τζιαμέ που είσαι

Και σταμάτα να είσαι τόσο ομοφοβικός. Σταμάτα να μετράς τις τρίχες στο στήθος σου κάθε πρωί στο καθρέφτη. Δεν θα πολλήνουν χώνεψε το. 

Μεν το ψάχνεις, είσαι γάτα ράτσας σφιξ. Μεν μπεις στο κόπο να το κάμεις google. Εν που τζοίνες που δεν έχουν τρίχωμα. Σου βάζω και φώτο

Ράτσα σφιξ. Που το πολλήν το σφιξ έκαμες πορδίξ γαμώτο..

Σε κατάλαβα. Είσαι από τους τύπους που όταν τραγουδούσε ο Ρουβάς “δεν έχει σίδερα η καρδιά  μου να σε κλείσει” άναβες τσιγάρο και γελούσες ειρωνικά αλλά μόλις το είπε ο Μακρόπουλος στο live cd τσίριζες σαν γκόμενα και έκαμνες cheers με το κολλητό σου. Α εν τζαι είπα σου. Το τραγούδι εν του Θεοφάνους!

Είσαι από τους τύπους που όταν τραγουδούσε ο Ρέμος « Μπορεί να έφυγες, μπορεί να έφυγες» κοιτούσες υποτιμητικά τους πάντες και έπινες το ουισκάκι σου χαλαρός. Όξα ήταν μόνο coke? Anyway εννεν τούτο το θέμα μου. Που λές είσαι από αυτούς όμως που μόλις το ίδιο τραγούδι το είπε η Πάολα η σκύλλα η καβλιάρα στο live της,  έσπαζες ένα ikea  πιάτα και έσυρνες ένα ανθοπωλείο γαρύφαλλα μαζί και τες τζαμαρίες ! Έτσι είναι ο άντρας ωρεε!!

Αυτός είσαι. Αιχμάλωτος στο τι θα πει ο δίπλα τι θα πει η κοινωνία για σένα και αν θα χαλάσεις το πρότυπο του άντρα που πλασάρεις!

Αγόρι μου να σου πω κάτι, μπορώ να εμφανιστώ με λουλουδάτο πουκάμισο, εφαρμοστό μαύρο λέδερ κολάν και κοτσινάδιν  ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕΝΑ.

Τι είπες? Να μη σε λέω αγόρι μου? Να το ομοφοβικό που λέγαμε……

Κάβλα μας τζαι πιέλλα μας να σηκώνουμε ότι πανί θέλουμε. Αν θέλουμε σηκώνουμε «Gimme gimme gimme your lovin¨ αν θέλουμε σηκώνουμε ” eurovision πουτάνα ζήτω οι one ”  ή ακόμα « Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας». Σε πάω στοίχημα πως θα το κάνουμε με στυλ μοναδικό όπως η ΘΥΡΑ 9 ξέρει και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι να μείνεις με ανοικτήν την μασέλλα..

Think out of the box cat! Ή μάλλον καλύτερα get out of the box cat! Τι? Ααααα, εν να πάεις στο κτηνίατρο όκ ρε πελλέ μιλούμε μετά.

Έσχει και κάτι άλλους φλώρους ρε γατάκι  επίασαν το τραγούδι της Παπαρίζου πριν λίγα χρόνια εκείνο που λέει « Δεν αφήνω την τρέλλα αυτή για άλλο τίποτα πάνω στη Γη» και εκάμαν το πανό. Εννεν πολλά φλώροι? Ε τούτοι ρε βλάκα ήταν η original21…….!!!!!!

 Πέμου τα λίον. Είσαι πλάσμα εσύ τωρά να κρίνεις την original για οτιδήποτε πανό της καβλώσει να σηκώσει? (και σημείωσε ότι δεν είμαι καν αεκτζης ). Είσαι σε θέση εσύ σαν άτομο ή σαν σύνδεσμος να κατακρίνεις την original γιατί εσήκωσε παννί με στίχους Παπαρίζου? Αν το εσήκωνεν η ΘΥΡΑ 9 ήταν να κάμεις τον νταή πάλε.  Άτε, εξανάφαες την κλάτσα σου?  Τι? Εν εμείναν άλλες να φάεις?

Σου λέω ξεκόλλα. Στο πέταλο γούστο μας και μαγκιά μας να κάνουμε ότι θέλουμε. Όταν ένα στιχάκι είναι καλό όταν ταιριάζει στη καψούρα δεν πα να το έχει γράψει ή να το τραγούδησε ο ψινάκης ο ίδιος εμείς θα το σηκώσουμε. Παράδειγμα:

 « Είσαι η μόνη επιλογή». Μέλισσες

«Το μυαλό του ποιος θα χάσει για σένα, όπως εγώ», Μύρων Στρατής.

Μπορώ να γράφω για πάντα. Οποιουδήποτε τραγουδιστή οποιουδήποτε συνθέτη. Όταν εκφράζει έστω και λίγο από τα αισθήματα μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα γίνεται πανό και θα σηκώνετε. Τέλος.

Επίσης. Υπήρχε ένα χορός που είμαι σίγουρος τώρα θα κοροϊδεύεις σαν μεγάλο αγοράκι που είσαι αν και τότε στα σχολικά πάρτι ευχόσουν να ερχόταν η συμμαθήτρια σου να χορέψετε. Μιλώ για το λαμπάντα. Eε…..γράψε τώρα σαν καλό δαρμένο γατί lambada ultras στο youtube και απόλαυσε ένα από τα εκατοντάδες βίντεο διάφορων κερκίδων στο κόσμο που το έκαναν σύνθημα. Όλοι κουνίστρες έτσι? Εκτός από εσένα…..

Και τελευταίο σε αφήνω με αυτό το τραγούδι. Βάρτο να το ακούσεις. Μπροστά του το τρελαίνεις την πυξίδα μου μοιάζει hard rock !! Και όμως…

Μιλούμε δεν υπάρχει πιο love song πιο φλώρικο, πιο μπίλλικο, πιο αγαπησιάρικο χουχουλιάρικο τραγούδι να το ακούς με την αγαπημένη σου μπροστά από το τζάκι με πυτζαμούλες και παντοφλίτσες στα πόδια. Βέβαια κάτι τέτοια δεν τα κάνει ένας άντρας σαν ελόγου σου. Αυτά τα κάνουν οι πουτ@νες του Θεοφάνους….

Ε ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΤΟ ΗΛΙΘΙΑ, Ε ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ΣΦΙΞ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ YOU  ‘LL  NEVER  WALK  ALONE.

ΦΑΕ όχι την κλάτσα σου, ΦΑΕ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ MARKS & SPENCERS ΚΑΙ ΟΥΛΛΑ ΤΑ DEBENHAMS μαλάκαααααα. Πισκάλα τζαι τα ράφκια του κώλου σου. ΜΕ Φορααααα !!!!

I REST MY CASE ! !!! Aυτόγραφα αργότερα στα καμαρίνια. Θα είναι και ο Θεοφάνους..

Γνωμικό της ημέρας. Είμαι και εγώ που θέλω να αγιάσω, αλλά από την άλλη δεν θέλω μετά από 2 χιλιάδες χρόνια να μου φιλάνε το κρανίο κάτι γιαγιάδες με μασέλες. Ζήτω η αμαρτία! ( Ηοοifan )

Υ.Γ. Έτσι απλά για να ξέρεις γατούλα το τρελαίνεις την πυξίδα μου δεν το έγραψε καν ο Θεοφάνους. Αλλά σιγά μην στο έγραφα στην αρχή και να μην σου γράψω άρθρο.

o Hoolifan | [email protected]