Πραγματικά γελοίοι μερικοί


Πραγματικά γελοίοι μερικοί δημοσιογράφοι. Βγάζουν θέμα σήμερα μετά από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας μας και προσπαθούν να μας πείσουν πως η ομάδα έχει πρόβλημα…στο σκοράρισμα.

Σίγουρα δεν φτάσαμε στο 100% των δυνατοτήτων μας αλλά αφήστε κύριοι δημοσιογράφοι της φακής το κόσμο της Ομόνοιας να κρίνει καλύτερα. Μας λέτε 7 από τα 9 παιγνίδια σκοράραμε μόνο ένα γκολ, και αφήνετε λόγο δυναμικότητας λέτε έξω το παιγνίδι με την Ερήμη.

Να λοιπόν η απάντηση μας. Απολογούμαστε κύριοι ξερόλες που 4 από τα 9 παιγνίδια μας ήταν ντέρπι και σκοράραμε μόνο ένα γκολ. Επιφυλλασόμαστε στον δεύτερο γύρο και ειδικά στα μπαράζ να σας κεράσουμε τριάρες και τεσσάρες όπως σας έχουμε συνηθίσει. Εμείς απαντάμε στη λασπολογία σας πως στους τελευταίους 4 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουμε ένα σερί 12-0. Αν αυτό δεν δείχνει πως βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο τότε δεν ξέρουμε τι. Είναι χυδαία η προσπάθεια σας ακόμα και στοιχεία που η ομάδα μας δείχνει βελτίωση και καλυτέρευση τον τελευταίο καιρό να προσπαθείτε να τα μειώνετε.

Καλύτερη απάντηση θα πάρετε από τους ποδοσφαιριστές μας. Έτσι για να βάλετε τις πέννες σας κάπου εκεί που ξέρετε….