Τί γίνεται με τις εκλογές?


Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες μας πληροφορίες, δεύτερες σκέψεις κάνουν άτομα τα οποία είχαν ταχθεί υπέρ της ανανέωσης του Διοικητικού Συμβουλίου αφού όπως φαίνεται σκέφτονται να επαναδιεκδικήσουν.

Κάτι τέτοιο ξυπνάει πολλά ερωτήματα σε εμάς αλλά ακόμη πιο πολλά στον κόσμο της ομάδας μας που ζητάει να ξέρει τι γίνεται σε αυτή την κρίσιμη καμπή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ένα σημείο που τα λάθη δεν είναι επιλογή, αφού το οικονομικό πρόβλημα φαντάζει τεράστιο και που για να ξεπεραστεί θα χρειαστεί προσπάθεια από όλους.

Με αυτές τις δεύτερες σκέψεις που κάνουν κάποια άτομα φανερώνει καταρχάς την πρόθεση τους για σύγκρουση με το οργανωμένο μας κομμάτι και μαζί του αρκετό κόσμο αφού μέσω ανακοίνωσης τους έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θα ανεχτούν άτομα που έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ (συμβούλιο Μιλτιάδη) να επαναδιεκδικήσουν.

Σε δεύτερη μοίρα έρχεται η αντίφαση των απόψεων τους, αφού πριν από λίγο καιρό είχαν τοποθετηθεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται αλλαγή και νέο αίμα σε αυτό το νέο Δ.Σ. Μάλιστα μερικοί από αυτούς είχαν δηλώσει επίσημα πως αυτό θα είναι το καλύτερο για την ομάδα μας, ενώ τώρα και μετά από πιέσεις φαίνεται να … το βλέπουν με άλλο μάτι.

Ένα τρίτο σημείο που μας προβληματίζει είναι το ότι οι ίδιοι που είχαν πει τόσες φορές πως είναι προς όφελος τους να φύγουν αφού το βάρος είναι τεράστιο, να έρχονται και να επαναδιεκδικούν ενώ άλλα μέλη του ίδιου συμβουλίου έχουν ήδη ανακοινώσει την πρόθεση τους για υποψηφιότητα. Με λίγα λόγια όσα είχαν πει φαίνονται να ανατρέπονται μέσα από τις πράξεις τους και να παίζονται παιχνίδια που κάνουν τα πράγματα να μοιάζουν διαφορετικά.

Πώς γίνεται από ένα Δ.Σ. να το σκέφτονται 4 διαφορετικά άτομα να κατέβουν με διαφορετικό συνδυασμό ??? Τέτοια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που επικρατούσε και επικρατεί εντός Δ.Σ. ?

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Εμείς εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνουμε και να τα λέμε έξω από τα δόντια. Αυτό όμως που βλέπουμε μέχρι τώρα δεν κοντεύει σε τίποτα τη σοβαρότητα που θα θέλαμε να δούμε. Υπόσχεση μας πως δεν θα αφήσουμε κανένα να βλάψει την τεράστια ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όχι όσο γνωρίζουμε.