Ειδοποίηση για Έκτακτη Εκλογική Γ.Σ στις 20 Νοεμβρίου


anakoinwseis-omonoias

anakoinwseis-omonoias

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, στις 17:30 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 50 του Καταστατικού του Σωματείου απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε και όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Με βάση το άρθρο 58 του Καταστατικού πρόσωπα που επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να πράξουν τούτο οκτώ μέρες (8 πλήρη 24ωρα) πριν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης γραπτώς και η πρόταση για συμπερίληψη στον κατάλογο των υποψηφίων θα πρέπει να υποστηρίζεται από δύο μέλη του Σωματείου. Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά το κλείσιμο των υποψηφιοτήτων καταρτίζει κατάλογο υποψηφίων με αλφαβητική σειρά και ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια για την ψηφοφορία.

Συνεπώς υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν από σήμερα μέχρι και τις 12/11/2013 η ώρα 5.30 το απόγευμα στον Εκτελεστικό Διευθυντή του Σωματείου. Η παραλαβή του εντύπου υποψηφιότητας θα γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 15:00-1700, στα γραφεία του Σωματείου μας. Έντυπο υποβολής υποψηφιότητας δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα του Σωματείου ενώ αντίγραφο μπορεί να ληφθεί από τον Εκτελεστικό Διευθυντή από τα γραφεία του Σωματείου.

Υπενθυμίζεται στα μέλη μας ότι με βάση το Κεφάλαιο ΙΙ, παράγραφος 5 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος της ΚΟΠ για την περίοδο 2013-2014 απαγορεύεται αυστηρά στο πρωτάθλημα η συμμετοχή σωματείου του οποίου αξιωματούχοι δεν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Το Κεφάλαιο ΙΙ της Προκήρυξης δημοσιεύεται αυτούσιο στην ιστοσελίδα του Σωματείου μας προς ενημέρωση.

Με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι το προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Συνεπώς καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1.         Έναρξη εργασιών – Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.

2.         Απολογισμός από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο με ομιλία του απερχόμενου Προέδρου του Σωματείου.

3.         Έγκριση από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της διαδικασίας εκλογής και ψηφοφορίας που θα προταθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

4.         Παρουσίαση θέσεων υποψηφίων.

5.         Εκλογές.

Χριστόφορος Χριστοφή

Γενικός Γραμματέας

Αθλητικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

29/10/2013
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠ

www.omonoia.com.cy