Aνακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9


Αδέρφια της Θύρας 9, τιμημένε Πράσινε Λαέ,

Ιστορική μέρα ξημέρωσε σήμερα αφού συμπληρώνονται 21 χρόνια από την ίδρυση της οργανωμένης μας κερκίδας. 21 χρόνια γεμάτα οπαδικές νίκες σε Κύπρο και εξωτερικό και επιτεύγματα που οι αντιπάλοι μας βλέπουν μονάχα στα τρελότερα όνειρα τους. Επιφυλασσόμαστε για ένα τρελό θυραεννιώτικο πάρτι γενεθλίων στο κεντρικό μας Φαν Κλαμπ και σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες.

 Η μοίρα μας έφερε την επομένη των γενεθλίων μας να επιστρέφουμε στο ιστορικό Βόρειο πέταλο του Μακαρείου σταδίου, εκεί όπου μεγαλούργησε η Θύρα 9 για 2 σχεδόν δεκαετίες και έδειξε τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερα οπαδικά επιτεύγματα στις νεότερες στρατιές των πιστών στρατιωτών της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 Αύριο λοιπόν, μαζευόμαστε στο Φαν Κλαπ από το μεσημέρι και στις 5.30μμ αναχωρούμε για το Μακάρειο για άλλο ένα ραντεβού με την πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας. Πρασινίζουμε το πέταλο μας και δίνουμε τη ψυχή μας για άλλη μια φορά για να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη κόντρα στους μισθοφόρους του Καραβίδα που τολμούν να ονειρεύονται νίκη πάνω στην ομάδα μας.

Ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να συνεχίσουν τις καλές και ψυχωμένες εμφανίσεις και να είναι βέβαιοι πως ο Πράσινος Λαός θα τους στηρίζει, αφού ο κόσμος μας έχει κριτήριο και εκτιμά το πάθος και τη θέληση για νίκη, κάτι το οποίο υπήρχε στο ματς με την Αεκ. Επίσης ελπίζουμε η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της αφού την περασμένη βδομάδα η εκνευριστική, σε βάρος της ομάδας μας, διαιτησία μας προσγείωσε ανώμαλα στην πραγματικότητα του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού χρόνο με το χρόνο η μόνη άνοδος στο επίπεδο της διαιτησίας αφορά τους μισθούς τους. Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι διοικούντες του σωματείου μας θα προστατεύσουν την ομάδα μας.

 Φεύγοντας από τα ποδοσφαιρικά, και επειδή ΟΜΟΝΟΙΑ και Θύρα 9 δεν είναι για εμάς απλά 2 ώρες κάθε Σαββατοκυριάκο στο γήπεδο, αλλά μέρος της ζωής μας, σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή στις 7μμ στο κεντρικό μας Φαν Κλαπ θα διεξαχθεί τουρνουά ταβλιού με χρηματικό βραβείο στο νικητή, ενώ η αργία της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου θα συνδυαστεί με διαγωνισμό πιλόττας επίσης στις 7μμ και χρηματικό βραβείο στους νικητές. Βοηθάμε λοιπόν το σπίτι μας και δυναμώνουμε τη Θύρα 9 ακόμα περισσότερο.

Τέλος, υπενθυμίζουμε το κόσμο μας πως συνεχίζονται οι εγγραφές μελών της Θύρας 9 για τη χρονιά 2013-14 και οι φίλοι μας μπορούν να εγγραφούν καθημερινά στην μπουτίκ μας, δίπλα από το κεντρικό μας Φαν Κλαμπ, καθώς και στο κατάστημα της Βόρειας κερκίδας του ΓΣΠ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 – www.gate9.com.cy