Nightmare: Όντος κάτι μεμπτό συνέβαινε με το στοίχημα…


Σιερετούμεν πολυβασανισμένε αλλά περήφανε Πράσινε Λαέ…

Εδυσκολευτήκαμεν αλλά τελικά εκαταφέραμεντα μετά που τρεις μήνες να πάμεν Γ.Σ.Π να δούμεν την Ομονοιάκκα.

Ευτυχώς εβοήθησεν η πυξίδα της 9 τζαι το GPS αλλιώς εννα εθέλαμεν ταξί να τα έβρουμεν να πάμε μεχ μεχ!!!

Με την πρώτη παρουσία του Πράσινου Λαού σε εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, η ομάδα μας κατάφερε με τσαμπουκά να κερδίσει το αεκάκι παίζοντας κατά διαστήματα πολλά καλό ποδόσφαιρο.

Όχι πως εγίναμε υπερομάδα ξαφνικά, αλλά τζίνον που μου άρεσε πολλά έμενα τζαι φαντάζομαι τζαι στους υπόλοιπους, είναι ότι είχαμε πάθος τζαι θέληση για την νίκη. Είδαμε τους περισσότερους που τους παίκτες μας να παίζουν με τα εφτά τους όχι με τα τέσσερα.

Ασταμάτητο τρέξιμο, πίεση παντού, κάθετο παιχνίδι, αυτοματισμούς τζαι κύριος @ρχίδια για να νικήσουν. Τούτο θέλουμε κύριοι, είπαμεν τα πολλές φορές.

Θέλουμε σας να φτύνετε γαίμα για την τιμημένη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος ανεξαρτήτως αποτελέσματος τζαι εμείς θα είμαστε δίπλα σας, παντού τζαι πάντα.

Μέσα σε τούτα ούλλα που είδαμε στο δικό μας παιχνίδι, με μιαν ΟMONOIA κατά διαστήματα να θυμίζει πραγματικά ΟΜΟΝΟΙΑ μετά που πολλή τζαιρό, η προηγούμενη αγωνιστική θα μας μείνει αξέχαστη, όχι επειδή εδέραμε εμείς το αεκάκι, αλλά για τα όσα κωμικοτραγικά επακολουθήσαν του παιχνιθκιού στο Αμμόχωστος.

Τζιαμέ που ενομίζαμε ότι είδαμεν τα ούλλα με τούντους λαστιχάριες, ήρταν για ακόμη μια φορά να μας διαψεύσουν πανηγυρικά!!!

Πόσο θράσος τζαι πόσο καρακιόζης μπορεί να είσαι μετά που τόσην εύνοια που την νονά διαιτησία και μαμά κ.ο.πριά να ζητάς επανάληψη παιχνιδιού που θα έπρεπε να τες φάεις 11-3??

Εγώ διερωτούμε ρε γ@μώτα, ένεσιη ένα με τον νου μες τζίνο το παράρτημα να πει του Χατζηκκέλη ότι με τούντα καρακιοζιλίκια γίνεστε ρεζίλι των σκυλιών, των γατιών, των λαγών και όλων των ζώων της ζούγκλας ρε ζώα???

Ένεσιη α?

Ε ρε γλέντια, εκαταντήσετε ο περίγελος της Κύπρου, τζαι όχι μόνο. Η μικρότητα σας δεν έχει τελειωμό, είσαστε σε ελεύθερη πτώση τζαι τα δύσκολα ακόμα εν ήρταν.

Εφανταστήκετε να κάμετε εφτά χρόνια να πιάτε πρωτάθλημα, τζαι σε είκοσι χρόνια να πιάτε τρία???

Ξέρω, ξέρω μεν μπαίνετε στον κόπο να το σκεφτείτε καν… «εν ασχολούμαι με την μάππα» «εν είμαι με καμιάν ομάδα» τζαι τα γνωστά!!!

Πάντως εγώ σαν καλός ζωόφιλος πρέπει να σας συμπαρασταθώ σε τούτη την δύσκολη ώρα, τζαι να συμφωνήσω μαζί σας ότι κάτι εν επίεννεν καλά στο παιχνίδι με τον Ερμή…..

Όχι, όχι εν το άφησα έτσι, ησυχάστε τζαι θα σας πω.

Μετά που έρευνα που έκαμα αλά αστυνόμου σαΐνι, ανακάλυψα ότι όντως κάτι μεμπτό συνέβαινε με το στοίχημα….

Επέζαντο under2.5 γκολ για αυτό εχάναν τα άχαστα τζαι εβάλαν σας μόνο θκιο τεμάχια ρε γάροιιιιιιιιι αχαχαχα!!!

Έτσι για να μάθετε τζαι το άλλο το νέο πέρκι κάτσει η στρίνα σας, η δικές μου έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο Ενρίκε εν σας το εκάρφωσε με το σιέρι αλλά με το δάκτυλο!!!

Αν έβρετε πιο δάκτυλο που τα πέντε ήταν, κερδίζεται την επανάληψη του παιχνιθκιού…

Άντε γεια …

ΥΓ1  Πριν λίγες μέρες η UEFA τιμώρησε το αποερλ με 45000 ευρώ πρόστιμο και κεκλεισμένων την Νότια για φασιστικά και ρατσιστικά σύμβολα που ανάρτησαν οι Ελληναράδες οπαδοί του. Σημειώστε ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ έγινε καν αναφορά ή παρατήρηση στην Αιντραχτ για τις σημαίες του Τσε που κυμάτιζαν περήφανα στην κερκίδα της, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε επιτρέπονται παντού εκτός από το τιτανοτεράστιο Κουτσοκουμνικό πρωτάθλημα !!!

ΥΓ2  Πια UEFA ολάν που καταλάβει τζίνοι. Στο παγκόσμια γνωστό Σάυπρους Φούρπο του φοβερού και τρομερού Κωστάκη έτσι κανόνες δεν ισχύουν. Εν τζαι είμαστε τυχαίοι. Προκλητικά και επαναλαμβανόμενα κλείνουν τα μάθκια τους σε σβάστικες, σημαίες του Χίτλερ, κέλτικους σταυρούς ενώ την ίδια στιγμή τιμωρούνται παγκόσμια επιτρεπόμενα σύμβολα όπως οι σημαίες του Τσε. Βλέπεται ο Κουτσοκουμνίς ξέρει καλύτερα από τον Πλατινί. Άτε ρε ασιχτίρ !!!

ΥΓ3  Σκεφτείτε δηλαδή γέλιο που θα έσιη, να παίξουμε ένα παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ – αποέρλ με τους κανονισμούς της UEFA τζαι το δεύτερο με τους κανονισμούς της μεγάλης και τρανής Κ.ο.πριάς. Είναι για να γελάς η είναι για να κλαίεις? Προτιμήστε να πάρετε απάντηση που την φαρσοκωμωδία του «Κωστάκη τζαι της παράγκας» κάθε εφτομά κοντά σας με νέες παραστάσεις !!!

ο Nightmare | Επικοινωνία:  [email protected]