Hoolifan : “Η μεθυσμένη μας πυξίδα είσαι εσύ”


Και ναι φίλοι και φίλες είναι γεγονός. Είμαι ζωντανός δεν εκόρτωσα κάτω που καμιαν τερατσιά ούτε εβόλαρα τη σύκλα.

Απολογούμαι για την απουσία. Μπορείτε να πιστεύετε πως έκαμνα εσωτερικό διαλογισμό και κάθαρση της ψυχής ή ότι τα έπινα και γινόμουν τόσο κώλος που αντί να ανάψω το κομπιούτερ άναφκα τη τοστιέρα και περίμενα να κάμει loading

Περιττό να σας πω κάθε φορά που επετάσουνταν οι καπήρες ενόμιζαν εν το screensaver

Mαρμελάδα λαλώ σας!

Η σχιλλάκκα πήρε ότι χρειαζόταν από τον αγώνα με το αεκάκι. Κακι.Τα ακούτε?. Κάκι. Έτσι εκεί. Γιατί για να αρχίσουμε να σας υπολογίζουμε ρε αεκτζήδες πρέπει να περάσουν αλλό 60 χρόνια και να συγχωνευτείτε με άλλο 20 ομάδες πέρκιμου δυναμώσετε

Είδαμε πάθος και τσαμπουκά, είδαμε και τα λάθη μας. Το κυριότερο όμως είναι ότι είδαμε ξανά την ελπίδα που ομολογουμένως χάσαμε το τελευταίο καιρό

Να συνεχίσουμε, να κτίσουμε σερί να έρθουν και άλλα νικηφόρα αποτελέσματα. Να δημιουργήσουμε ξανά το πράσινο τσουνάμι, στάλα στη στάλα. Κάθε αγωνιστική και μια  νεροποντή, κάθε νίκη μας και μια καταιγίδα. Φουσκώστε ξανά το πράσινο ποτάμι της οργής

Μαγική ΘΥΡΑ 9 με ιδέα καψούρικη και πρώτη. Προσκυνώ τον εμπνευστή και καπετάνιο.

Γιατί πάντα η μεθυσμένη πυξίδα που έχουμε στη θέση της καρδιάς όσες στροφές και να γυρνάει όσες φορές και αν χάσει τον προσανατολισμό πάντα θα βρει τον τρόπο να δείξει προς εσένα τριφυλλάρα. Πάντα θα δείχνει προς τη Βόρεια κερκίδα, το λιμάνι του αρχινήσαμε και το λιμάνι μας που θα αράξουμε.

Τρελαίνεις την πυξίδα μου ρε Ομόνοια. Η πιο ήπια και συνάμα τόσο περιεκτική έκφραση για το τι νοιώθουμε για σένα

 Μπορώ να σε πω και εξάρτηση. Συναίσθημα βαρύ και ασήκωτο που όμως αντικρίζω και στα μάτια ενός αδύναμου παιδιού. Ουσία σπάνια, καλά κρυμμένη στο πιο μακρινό και απόμερο μέρος του μυαλού μου. Στο μέρος  που πηγάζουν τα όνειρα τα βράδια, εκεί που κρύβονται οι εφιάλτες το πρωί. Εκεί που σμίγουν οι γαλήνιες μουσικές  με τα πνιγμένα ουρλιαχτά,  εκεί που παίζουνε κρυφτό τα χρώματα με τη λύπη. Όλα εκτός το μαύρο. Εκεί στη μυστική γωνιά που κάθεται ο φόβος και χαζεύει τη χαρά και κάνει όνειρα πως κάποτε θα μεγαλώσει, εκεί που λούζεται η ελπίδα πριν την σκοτώσει η συνήθεια. Αφέντρα των νευρώνων μου και κάθε μου στιγμής. Εσύ και μόνο, κέντρο ελέγχου, της ζωής και του εγώ μου! ΟΜΟΝΟΙΑ,  το πιο λογικό κομμάτι της σχιζοφρένειας μου. Εσύ το πιο γλυκό μου σύμπτωμα μες την αρρώστια μου που λέω και ζωή .

Άτε κανεί ταξίδι έλα πίσω, προσγειωνόμαστε.

 Αδε τους άλλους ρε, άλλοι εγεμώσαν τα ποτήρκα, αλλοι ετυλίξασιν άλλοι ανάψαν ναργιλέδες. Ελα ρεεεεεεε. Πίσω λέμε. Ελάτε τζε έσχει και άλλον άρθρο!

Ο Κουτσοκούμνης σας επέλλανε. Μετά τον αγώνα με το αποελ έπιασε όλους τους διαιτητές τζαι έσχιεσε τους και εγρισε τους. Είπε τους όποιος δεν ξαναδεί σχέρι θα τον πέψει κατεχόμενα να κάμνει αγώνες 4η κατηγορία Φουσιεκσπορ- F.C Αισχέ τώρα που έχει και τα κονέ με τον τουρκοκύπριο αγά της ομοσπονδίας

Που το κακό τους οι διαιτητές αρκέψαν και βλέπουν και σχέρκα χωρίς να είναι, όπως το γκολ του Σκέμπρι μας.

Εν πειράζει έκατσε σας το μετά. Με φόρα θέμας ρε αεκάκια. Με φόρααα. ΚΑΙ στη μεριά που καθόσασταν έτσι να το απολαύσετε καλύτερα.

Οι μισοί αεκτζήδες σηκώστηκαν που τες καρέκλες τους γιατί το γκολ ήταν πράγματι γκολάρααα.

 Οι άλλοι μισοί σηκώστηκαν γιατί σοβαρά ενώσαν την βολάρα μες την κωλοτρυπίδα τους

Επανάληψη του αγώνα ζητούν οι λαστιχάριες για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με τον Ερμή. Κανένα πρόβλημα και καμιά ένσταση εκ μέρους μας. Φτάνει να τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Να εξεταστούν πρώτα οι καμιά δεκαριά χιλιάδες ενστάσεις που εκκρεμούν εναντίον τους από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και μετά βλέπουμε!

Να παραδώσουν και τα μισά τρόπαια τους σαν ένδειξη καλής θέλησης έτσι για να μπει το νερό στο αυλάκι….

 Άτε εμπάτε ούλοι μες το αυλάτζι καλύττερα ρε λαστιχάριες. Στου χαντάκ  !!!!

Κάποιος να φκάλει τον Χατζηλιασή που το ερμάρι για πισχιά του και πάλε. Μα που είσαι ρε πελλό μου εσύ. Φέρτο μάνα μου φέρτο good boy good boyyyyy!!!

Φανέλα στο διαιτητή της αναμέτρησης πήγαν να παραδώσουν οι της διοίκησης του αποερλ στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Λογικά εν ήταν στο size του για να τους κάμει έτσι.

“Είπα σας largeee ρε μαλάκες αμαναμου μαναμου τώρα και να δεις ρε Χατζηλιασή. Talk to the hand talk to the hand. Ποιο  hand? Τώρα τζαι να δεις.

Ή κατά την άποψη μου ήταν φανατικός του Σέρτζιο ο διαιτητής και κάμνει πρόβλημα του Δώνη να τον φάει

Ήηηηηηη μπορεί να ήθελε φανέλα του Ευστάθιου και επήραν του μιαν του Πίντο δεκαετίας που τους έμεινε στοκ και εθυμήσαν του τα παλιά και εγύρισε του καημένου

Επεισόδια είχαμε και πάλι από τους οπαδούς του αποελ. Ο Ιωνάς αυτή τη φορά ήταν αμείλικτος με τους χούλιγκαν. Έστειλε 10 απλούς αστυνομικούς με φωσφόρα γιλέκα να τους αντιμετωπίσουν! Ναι λαλώ σας εβίδωσε του τέλεια εν τον κοφτει τίποτε. Πουλάει τρέλα!

Σοβαρά έχω να δω τόσα φωσφόρα γιλέκα στο δρόμο που την ετήσια παγκύπρια πορεία της ένωσης  ντελιβεράων !! Γυράδικα της Κύπρου ενωθείτε

Eν τζαιν επεισόδια ποδοσφαίρου που εβλέπαμε. Εγώ μόλις είδα το βίντεο πρώτη φορά ενόμισα ότι οι λαστιχάριες εροτσιάζαν καμια δεκαρκά μαραθωνοδρόμους μεχμεμχμεχ

Μάλιστα. Ασπούμε τι ήθελες να κάμεις ρε Ιωνά τζε έστειλες τα γιλέκα εναντίον τους?? Εν κάποιο secret weapon? Προσπαθώ να καταλάβω. Ασπούμε το κόλπο ήταν να κοντέψουν καλά οι λαστιχάριες  και ένας αστυνομικός τζιαμέ στη γωνιά να φέξει με τα ψηλά του πατζέρο πας τα γιλέκα να τους τυφλώσει τους κερατάδες τους φασαρίες?

Πρόσεχε και φορούν και rayban τούτοι εν φουλ προετοιμασμένοι!

Την επόμενη φορά  στείλε τους μια διμοιρία από τους καλύτερους σου τροχονόμους να τους γράψουν για ζώνες. Όποιοι δεν συμμορφώνονται να τους γράφουν και για παράνομο παρκάρισμα εκεί να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

 Όχι πως με κόφτει αλλά να φανταστώ οι σφιχτερ μαν περιτυλιγμένοι με πλαστικό ρομποκοπ που βλέπω συχνά πυκνά στα παιγνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν όλοι ρεπό???

Νάμπον είσχε καμιά επανάληψη το Ρομποκοπ το 2 η τηλεόραση και επιάσαν όλοι άδεια να μείνουν να το δούν?

Aν ήταν ομονοιάτες ρε παπάρα που κάμναν τα επεισόδια ήταν να κάμεις τα αδύνατα δυνατά, να μπούμε στο ΝΑΤΟ να έρτουν να σε βοηθήσουν παλιομαλάκα ε μαλάκαααα.

Πέφτουν 2 πάτσοι στο Πελέντρι και στήνεται ολόκληρη επιχείρηση σε χρόνο ρεκόρ , φάτσες στα κανάλια , περιπολίες για να συλληφθούν οι ομονοιάτες και λοιπά. Κάμνουν τα λίμπα οι αποελίστες αλλά τα κανάλια δείχνουν μας πώς να κάμνουμε μοσχάρι με πατάτες.

Χωρίς παρεξήγηση ρε λαστιχάριες αλλά άμαν κάμουμε επεισόδια εμείς ο λοαρκασμός του τηλεφώνου του Ιωνά έρκεται 400 ευρώ που το πιάσε πιάσε τηλέφωνα να ενημερωθεί για την κατάσταση. Άμα κάμετε εσείς στέλνει κανένα μήνυμα που το viber και έννοια σου…

Ατε γεια σας αλάνια τέλος για σήμερα. Ραντεβού στη στήλη που αγαπήσατε και αναδείξατε την επόμενη φορά που θα έχω σηκωμάρες!!

 Άσχετο. Τελικά ο μόνος υπουργός που κάμνει εξοικονόμηση των κρατικών κονδυλίων εν ο Γεωργιάδης. Τέρμα στα ταξίδια για το eurogroup και τις άλλες συνεδρίες. Δεν πάει καν. Ακούει που δακάτω!

Άσχετο 2. Η αστυνομία μας βρήκε ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση και καθόλου στοιχεία για να το αναγνωρίσει. Ούτε ταυτότητα ούτε πορτοφόλι ούτε τίποτε. Εφώναξε του Τράττου όμως που εν μάνα πας σε τούτα τζαι αναγνώρισε τον που το facebook μεχμεχμεμχ

Γνωμικό της ημέρας προς κύπριους εκπαιδευτικούς. Δεν φτάνει η μαθητιώσα νεολαία μας να έχει δίψα για μάθηση. Θα πρέπει επίσης να προσέχουμε και τι τους δίνουμε να πίνουν…( Ηοοlifan)

Γνωμικό της ημέρας 2. Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρίσης.” (Da Brown)

Γνωμικό της ημέρας 3: Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων πριν εξάγουν το προιόν τους στη Κύπρο θα πρέπει να συνυπολογίσουν πως οι τηλεοράσεις εδώ στο νησί υπόκεινται σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας . Θα πρέπει οι δεικτες αντοχής του προιόντος τους να είναι αυτές που να μπορούν να προσφέρουν στο τηλεθεατή μια ασφαλή παρακολούθηση σειρών όπως είναι τα κυπριακά καλιστεία feel FAntastic και το Sasta τζι εγιρασιν χωρίς να υπάρχει κίνδυνος έκρηξης ποιότητας και ομορφιάς  από την οθόνη. Ευχαριστώ. Hoolifan

 Y.Γ 1:  ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να φύει ο στήλλος που τες τουαλέτες του Vivendi

Y.Γ 2:  ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου ο κκέλλης στο breaking bad να «μαγειρέψει» κάτι υποκατάστατο

Υ.Γ 3: 32 αγνοούμενα παιδιά από το 63’ ταυτοποιήθηκαν πρόσφατα με την μέθοδο DNA. Τα παιδιά είναι τόσο από την ελληνοκυπριακή κοινότητα και από την τουρκοκυπριακή. Καλό θα ήταν να μας απαντήσουν οι εθνικιστές και των δύο πλευρών με πιο τρόπο το να σκοτώνεις παιδάκια και να τα θάβεις κάτω που τες λαξιές αποδεικνύει την ανωτερότητα της φυλής και του έθνους σου. Ευχαριστώ.

o Hoolifan | [email protected]