Λαέ μην ξεχάσεις


Λαέ μην ξεχάσεις, μην μασήσεις ετούτη τη φορά…

Λίγα μόνο λεπτά μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας μας, εκπρόσωπος της ομάδας μας προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις( αναφερόμενος στη σφαγιαστική διαιτησία): «Ο κόσμος έχει κριτήριο, βλέπει και καταλαβαίνει. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν. Θα δούμε αύριο πως θα αντιδράσουμε, αν και στο δικό μου το μυαλό είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο κόσμος μας πρέπει να καταλάβει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενότητα. Πολλοί δεν θέλουν το καλό μας. Είδαμε σήμερα πως με το κόσμο στο πλευρό της είδαμε την καλύτερη ΟΜΟΝΟΙΑ, είδαμε άλλη ομάδα. Αφού είναι τόσο πολλοί αυτοί που εποφθαλμιούν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε δύσκολη θέση, εμείς πρέπει να τη στηρίξουμε»

Κανείς δεν διαφωνεί ότι ο διαιτητής του αγώνα κόντρα στην άεκ, ήταν το λιγότερο προκλητικός. Κανείς δεν διαφωνεί με τον εκπρόσωπο της ομάδας, σε αυτό τουλάχιστον το σημείο. Σας καλώ όμως να διαβάσετε πίσω από τις λέξεις, να μην μασήσουμε ετούτη τη φορά με τεχνικές χιλιοεφαρμοσμένες, να μην καταπιούμε τις εύγευστες καραμέλες και τα εύηχα λογάκια.

Και για να γίνω πιο σαφής: Πράσινε Λαέ, μέλη του ένδοξου σωματείου μας, μην ξεχάσεις ότι ανάμεσα σε αυτούς τους εχθρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τους οποίους αναφέρεται ο εκπρόσωπος της ομάδας, είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ. Όπως και όλοι όσοι βρίσκονται πλάι του.

Ανάμεσα σε εχθρικούς διαιτητές, μεταξύ εγκληματιών της ΚΟΠ και όλων όσων την θυμίζουν, δυστυχώς συγκαταλέγονται και «δικοί μας άνθρωποι». Τα μέλη όλων των ανίκανων και καταστροφικών τεσσάρων τελευταίων διοικήσεων, βρίσκονται επάξια στο μακρύ κατάλογο, όσων έχουν καταντήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ που έχει φτάσει.

Όσα τραβούμε μέσα στα γήπεδα, όσα υποφέρουμε τόσα χρόνια, είναι εξαιτίας των ανίκανων συμβουλίων. Που δεν κατόρθωσαν να έχουν ομάδα της εμβέλειας του ονόματός της, που δεν κατόρθωσαν να αμυνθούν έστω, στον ανηλεή πόλεμο που δέχεται η ομάδα.

Ανίκανοι σε όλα τους, και ήρθε ο στιγμή να τους τιμωρήσετε.Να μην ξεχάσετε, όσα τρίποντα και να ακολουθήσουν.

ΝΑΙ γνωρίζουμε κύριε εκπρόσωπε, ότι υπάρχει εντεταλμένος πόλεμος εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τώρα το θυμηθήκατε ή τώρα το αντιληφθήκατε; Και τα δύο είναι εξίσου επικίνδυνα και οφείλετε να πάτε στο διάολο όλοι, να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναπνεύσει…Και εκεί να δεις τρίποντα!

Αυτό δεν θέλουμε άλλωστε όλοι; Ή μήπως όχι…

Οι (ανώνυμοι) Γερμανοί ξανάρχονται…