Με νίκες προχώρησαν οι επίλεκτες ομάδες U13 και U17


Δύο νίκες πέτυχαν σήμερα οι επίλεκτες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς η ομάδα των U13 κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών με 2-0 και η ομάδα των U17 επικράτησε της ΑΕΚ με 3-1. Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 3-1
Τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη πέτυχε η ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1 και έτσι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όμως οι «πράσινοι» του Χάρη Καλλικά αντέδρασαν όπως έπρεπε και κατάφεραν να γυρίσουν τα σε βάρος τους δεδομένα. Πριν κλείσει το ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΑ ισοφάρισε με τον Ρένο Ηροδότου, ενώ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήρθαν άλλα δύο γκολ, το ένα με εκτέλεση πέναλτι του Απόλλωνα Βασιλείου και το άλλο από τον Μιχάλη Κίκα, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Καλλικάς): Σ. Μούντουκου, Τ. Ιωάννου, Α. Γιασουμής, Αγ. Χρυσοστόμου, Γ. Τσιαπίνης, Σ. Γιαζός, Σ. Φιακάς, Ρ. Ηροδότου, (Μ. Κίκας), Π. Αντωνίου, Απ. Βασιλείου, (Χρ. Μαντοβάνης), Α. Σοφοκλέους, (Αγ. Παρμάτζιας)

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Λατσιών 2-0
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών με 2-0 για το προαιρετικό πρωτάθλημα και έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και έφτασαν στην επιτυχία τους χάρης τα γκολ των Μάμα Λοΐζου και Ανδρέα Σάββα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ. Λούρας): Κ. Λοίζου, Μ. Καουρτίσιης, Χρ. Φιλίππου, Χ. Κόκκινος, Εμ. Χρυσοστόμου, Ν. Τσαγκάρης, Μ. Χαραλάμπους, Κ. Μενοίκου, Αρ. Μαυροφτής, Στ. Χριστοφόρου, Μ. Λοΐζου (Α. Σάββα, Χρ. Καρατζιάς, Αλ. Μάρτιν, Αλ. Παναγή, Γ. Παναγιώτου)