Στα χνάρια της Χ.Α το ΕΛΑΜ


Στα χνάρια της Χ.Α το ΕΛΑΜ. Άρχισε να μοιράζει αγωγές σε δημοσιογράφους και πολιτικά πρόσωπα για δυσφήμιση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.Λ.Α.Μ.) καταχώρησε σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, την υπ΄ αριθμό 6478/13 αγωγή, εναντίον του γ.γ του ΑΚΕΛ, της εφημερίδος Χαραυγή, της αρχισυντάκτριάς της και αρθρογράφου Ανδρούλας Γκιούρωφ, του αρθρογράφου της εφημερίδας Νικόλα Νικόλα καθώς και του κομματικού Βαλεντίνου Πολυκάρπου. Δια της Αγωγής το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αξιώνει αποζημιώσεις για δυσφήμιση και έκδοση απαγορευτικού διατάγματος επανάληψης του λιβέλου. Κατά πρώτον τη δυσφήμιση τη διέπραξε ο γ.γ του ΑΚΕΛ, την 21 Σεπτεμβρίου 2013 διαδίδοντας ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.Λ.Α.Μ.) είναι εγκληματική οργάνωση και ότι εκπαιδεύει παραστρατιωτικές ομάδες. Ως γνωστό ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, προς δήθεν τεκμηρίωση των ισχυρισμών του, προσκόμισε φωτογραφίες ατόμων που ουδεμία σχέση έχουν με το κίνημα μας, τα οποία επιδίδοντο στο γνωστό παιχνίδι «airsoft» και ψευδώς και κακοβούλως ισχυρίστηκε ότι τα εν λόγω πρόσωπα είναι μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.Λ.Α.Μ.) και ότι τάχα εκπαιδεύοντο στρατιωτικά με παράνομο οπλισμό. Τη δυσφήμιση επανέλαβε αργότερα ο κομματικός Πολυκάρπου και την αναπαρήγαγε η εφημερίδα του ΑΚΕΛ με αρθρογραφία της αρχισυντάκτριάς της και του αρθρογράφου Νικόλα Νικόλα.

Ότι ακριβώς έκανε δηλαδή και η νεοναζιστική οργάνωση της Χ.Α για να μπορέσει να ελέγξει τους δημοσιογράφους και τα μέσα για το πως την παρουσιάζουν στο λαό. Στην προπαγάνδα πάντα πρώτοι ήσασταν άξιοι απόγονοι του Γκέμπελς. Προσπαθείτε να μας παρουσιάσετε το άσπρο μαύρο και να παρουσιαστείτε μπρος τα μάτια του απλού λαού σαν οι εθνοσωτήρες. Αλήθεια όμως πόση σημασία έχει αν το μαχαίρι έχει άσπρη ή μαύρη λαβή?

Μοιράστε όσες αγωγές θέλετε φορέστε όσους μανδύες θέλετε. Ο φασισμός σας δεν μπορεί να κρυφτεί κουφιοκέφαλοι νοσταλγοί του Χιτλερ..