ΘΥΡΑ 9: Παραίτηση σύσσωμου του νυν Δ.Σ

104

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Άλλη μια βδομάδα ξεκίνησε με τους περήφανους Ομονοιάτες προβληματισμένους για την απόδοση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, αφού απέναντι στα παιδαρέλια της Αλκής την Κυριακή, μόνη η κερκίδα μας θύμιζε ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτά όμως δεν είναι της ώρας και θεωρούμε πως είναι καθήκον και υποχρέωση του ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ εκλελεγμένου διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε αυτό αφορά παίκτες, είτε τεχνικό τημ.

Η γραμματεία του οργανωμένου μας συνόλου, κατόπιν χθεσινοβραδινής της συνεδρίας αποφάσισε όπως επαναλάβει τη θέση της για παραίτηση σύσσωμου του νυν Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, πράγμα που αναπόφευκτα και εκ των πραγμάτων αποτελεί μονόδρομο.

Παράλληλα απαιτούμε όσοι συμμετείχαν στα διοικητικά συμβούλια επί προεδρίας Μιλτιάδη Νεοφύτου να ΜΗΝ επαναδιεκδηκήσουν συμμετοχή στο καινούριο διοικητικό συμβούλιο, αφού για εμάς όπως άλλωστε και για χιλιάδες άλλους Ομονοιάτες παραμένουν συνυπεύθυνοι της σημερινής τραγικής κατάστασης στα οικονομικά του σωματείου μας που μόνο με το φιλί ζωής που δέχεται από τον κόσμο του παραμένει ζωντανό.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε τον κόσμο μας πως θα προσπαθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας να πείσουμε επιφανείς και εύπορους Ομονοιάτες να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές του σωματείου μας ούτως ώστε να μπορέσει η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου μας να δει άσπρη μέρα.

ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ, Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy