Δεν είμαι ναζιστής,είμαι εθνικιστής. Το επικοινωνιακό τρικ…


Όταν ρωτήσει κανείς τη Χρυσή Αυγή ή το Ελαμ αν είναι ναζιστές σχεδόν πάντοτε η απάντηση τους είναι ότι είναι έλληνες εθνικιστές. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτό να καθυσηχάζει τον συνομιλητή ή αυτόν που απευθύνει την ερώτηση. Είναι μια ψευτοδικαιολογία είναι ένας πανούργος ελιγμός που τους έμαθαν οι επικοινωνιολόγοι τους γιατί ξέρουν πως η ταύτιση με τον Χίτλερ τους κοστίζει. Για αυτό και άλλωστε περιορίζουν τις ναζιστικές καταβολές τους στα δωμάτια τους που ως επί το πλείστον αυτοί οι ηλίθιοι τα έχουν μετρατρέψει σε μουσεία λατρείας των ναζί. Μέχρι και τον ναζιστικό χαιρετισμό τον βάφτισαν αρχαιοελληνικό για να το κάνουν χωρίς να έχουν πρόβλημα. Είτε αρχαιοελληνικός είναι είτε αγυπτιακός είναι είτε από τη Λατινική Αμερική να προήλθε σημασία έχει πως αυτός ο χαιρετισμός έγινε γνωστός ανα την υφήλιο από τον Χιτλερ. Ταυτίστηκε με τη ναζιστική θηριωδία και όποιος τον επαναλαμβάνει δηλώνει νοσταλγός εκείνων των σκοτεινών ημερών. Κανενας δεν τον γνώριζε προηγουμένως κανένας δεν τον χρησιμοποιούσε. Δεν είδαμε τους εθνικιστές του 1800 να χαιρετάνε με αυτό το τρόπο. Για αυτό να αφήσουν τα σάπια περι αρχαίας ελλάδας και μαλακίες. Το κάνουν προς τιμή του πνευματικού ηγέτη τους και όχι γιατί το είδαν χαραγμένο σε κάποιο μάρμαρο στο Παρθενώνα.

Είναι άραγε τόσο αθώο να δηλώνεις εθνικιστής? Ο Χίτλερ και το κόμμα του δήλωναν γερμανοί εθνικιστές και πλάσαραν στον φτωχό λαό μια διέξοδο από την οικονομική κρίση την τότε εποχή. Είδαμε που κατέληξε αυτό. Πούλαγαν στο λαό το όραμα μιας Γερμανίας για τους Γερμανούς χωρίς ξένους και μετανάστες. Αλήθεια σας θυμίζει κάποιους?

Παραμύθιαζαν το λαο για μια Γερμανία παντοδύναμη και με επεκτατικές βλέψεις όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για το κόσμο ολόκληρο. Με τον μανδύα του πατριωτισμού και με το πρόσχημα του εθνικισμού έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα ολόκληρη και άφησαν πίσω τους εκατομμύρια νεκρά κορμιά, γενοκτονίες, πρόσφυγες και κατεστραμμένες πόλεις. Ο κόσμος της Γερμανίας πεινούσε και ο Χίτλερ και οι εθνικιστές του, έταζαν στο λαό εκατομμύρια φούρνους να ψήνουν καρβέλια για την αρεία φυλή.Βέβαια δεν έλεγε σε κανένα πως θα χρησιμοποιούσε και τους φούρνους και γα άλλους αρρωστημένους σκοπούς. Και όταν πλεον κάποιοι κατάλαβαν τι ήταν αυτό το τέρας που μεγάλωσαν με την ανοχή τους ήταν πλεον αργά να το σκοτώσουν

Για αυτό την επόμενη φορά που κάποιος από αυτούς σας απαντήσει ότι δεν είναι ναζιστής αλλά έλληνας εθνικιστής όχι μόνο δεν πρέπει να εφυσηχαστείς αλλά η απάντηση σου πρέπει να πιο δυνατή και πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Να τους πείτε «είδαμε τους εθνικιστές τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα σε όλο το πλανήτη και ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε κύριοι. Δεν υπάρχουν ανώτερες φυλές ούτε ανώτερα έθνη. Υπάρχει μόνο μια φυλή η ανθρώπινη και εσείς δεν αξίζετε να αποτελείτε μέρος της. Όπως σας σταμάτησαν οι παππούδες μας έτσι θα σταματήσουμε και εμείς τα αρρωστημένα σας μυαλά, τις σάπιες ιδέες σας που παραμένουν στο σκοτάδι περιμένωντας τον κατάλληλο χρόνο να ξεπηδήσουν»

Υ.Γ Να ένας έλληνας εθνικιστής. Χρήστος Παπάς υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής. Και ναι δεν πάει σε κάποιο μασκέ πάρτυ….