Βαριά βιομηχανία παραγωγής σκατόμυαλων η Κύπρος


Σε βαριά βιομηχανία παραγωγής σκατόμυαλων αποδεικνύεται η Κύπρος. Μετά τους νεοναζί οπαδούς του αποερλ τώρα και οι νεοφασίστες οπαδοί του συνδέσμου Δυτικά Προάστεια του απόλλωνα έκαναν τη βλακεία τους.

Σε επίσκεψη στο Αουσβιτς έβγαλαν φωτογραφία μποστά από τους φούρνους των ναζί όπου πέθαναν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι με το κασκόλ του συνδέσμου τους όπως είχαν κάνει και τότε οι ηλίθιοι οπαδοί του αποερλ. Τέτοια μυαλά και τέτοιου είδους ανθρώποι πρέπει να εξαφανίζονται. Το να περηφανεύεσαι μπροστά σε ένα μνημέιο- ντροπή για την ανρθωπότητα ολόκληρη δεν είναι βλακεία είναι λόγος διαγραφής από την ανθρωπινη φυλή. Δεν αξίζει κανένας νοσταλγός του ναζιστικού καθεστώτος να αναπνέει για ακόμα ένα λεπτό σε αυτή τη γή.

Μακάρι οι εκατομμύρια ψυχές που χάθηκαν για την παράνοια και την τρέλλα ενός ψυχοπαθή να σας στοιχειώνουν μέρα και νύχτα, καταραμένοι!

Υ.Γ Οι φούρνοι που περνάς από μπροστά τους με τόση ελαφρότητα και θράσος δεν έψηναν τυρόπιτες και κρουασάν για να τρως εσύ ο αστός μαζί με το καφεδάκι σου. Έλιωναν τα άψυχα κορμιά που βλέπεις κατω μαλάκα. Άντε καλο καφέ τώρα ηλίθιο ζώο

Υ.Γ 2 Εσύ ρε παλαβέ που ανέβασες τη φωτογραφία και κάτω έγαψες και σχόλιο ” Γιατί κάνανε τους φούρνους οι ναζι???? ” με τόσο μελαψο χρώμα που έχεις θα σε είχε ρίξει μέσα πρώτο πρώτο ο παππουλης ο Χιτλερ μέσα μαλάκα ε μαλάκα