Το κηφήνες κεντρίζει ξανά το ΛΑΟ


Όπως συνήθιζε να τονίζει κάθε βδομάδα ένας εκ των αγαπητών αρθρογράφων της ΟΜΟΝΟΙΑτικης επικαιρότητας Λόρδος Είρων, στηρίζουμε όλα τα πράσινα μέσα ενημέρωσης. Από την επίσημη ιστοσελίδα, της πράσινες σελίδες όπως το kifines, το ΟmonoiaNews και το Trifylli.net, μέχρι και την καταπράσινη φωνή στο διαδίκτυο, το  ΚIFINES RADIO.

Πως ακούτε kifines radio;

www.kifines.com/radio

Το ραδιόφωνο των κηφήνων εδώ και μερικά χρόνια έχει καθιερωθεί στην καθημερινότητα εκατοντάδων φίλων της ομάδας μας, με εκπομπές, εκδηλώσεις και κοινωνικό έργο. Φέτος γίνεται μια ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια να επανέλθει στην πρώτη γραμμή το κηφήνες και σε αυτή τη προσπάθεια θα είμαστε υποστηρικτές.

Σήμερα τα παιδιά του ραδιοφώνου δημοσίευσαν 2 μηνύματα προς τους ακροατές του. Δείτε πιο κάτω τι εννοούμε:

  • Η ομάδα υπευθύνων του kifinesradio αποφάσισε πως από τώρα και να πάει θα λειτουργεί με το πρόγραμμα SKYPE για επικοινωνία με τους ακροατές. Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι για καλύτερη και πιο εύκολη λειτουργία του ραδίου και πιο συγκεκριμένα η συχνότερη επαφή μεταξύ ακροατών και παρουσιαστών, μία κίνηση που συνάδει με το σκοπό μας που είναι να δυναμώσει και πάλι το ράδιο. Όλοι οι παρουσιαστές μας θα χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό έτσι οι ακροατές θα τους βρίσκουν πάντα στο SKYPE τους, ενώ την ίδια ώρα θα μπορούν να βλέπουν αυτομάτως αν είναι online κάποιος παρουσιαστής. Για να πετύχει όμως αυτή η ενέργεια χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας και τη δική σας συμβολή με ένα απλό add. Θα μας βρείτε με το όνομα KIFINES με μια απλή αναζήτηση στο SKYPE. Σε όσους παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail μας ([email protected]).
  • Μην χάσετε απόψε(Πέμπτη 3/10), στις 18:00 την εκπομπή ”Το βήμα των ΚΗΦΗΝΩΝ” με τον DJ TB και τον Spyrakla σε μια πολύ εναλλακτική εκπομπή! Το KIFINES RADIO εγκαινιάζει απόψε μια νέα ενότητα όπου θα έχουν λόγο και φωνή οι οπαδοί του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ live on air! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνετε add στο Skype στο username ” kifines ”! Σας περιμένουμε για να τα πούμε!