Στη 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου η ΟΜΟΝΟΙΑ


Δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα έχει η ομάδα μας στη 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατέχει το περίπτερο με αριθμό 26 (δίπλα από το κεντρικό σιντριβάνι, πρώην περίπτερο Φιλελεύθερου).

Στο χώρο θα υπάρχουν αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μας από την Green Boutique, εκεί θα βρίσκονται και τα προϊόντα που έχουν τεθεί σε δημοπρασία από την μέρα του Τηλεμαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς για οικονομική στήριξη του Σωματείου μας. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για να διοργανωθεί Live Link, όπως και διαγωνισμοί.

Σε συγκεκριμένες μέρες θα δώσουν το παρών τους και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Οι μέρες και οι ώρες που θα παρευρεθούν, θα καθοριστούν ανάλογα και με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας και θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου.

Η έκθεση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου. Καθημερινά θα είναι ανοικτή σε συνεχόμενο ωράριο από τις 17:00 μέχρι και τις 22:00, ενώ την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.

www.omonoia.com.cy