Επιστροφή ενόψει Αλκής


Επιστροφή στις προπονήσεις για την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό και αρχίζει η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Αλκή.

Το παιχνίδι με την Αλκή είναι όπως και να το κάνουμε καθοριστικό για την επάνοδο της ομάδας μας σε επιτυχίες. Η ομάδα της Λάρνακας δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση και πρέπει να το δούμε με απόλυτη σοβαρότητα ως την ευκαιρία να επαναφέρουμε την αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά μόλις 4 βαθμούς στις πρώτες 4 αγωνιστικές με μόλις 1 νίκη. Απολογισμός που δεν επιτρέπει στην ομάδα μας να αποκτήσει την δυναμική που θα μας δώσει την ώθηση για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.

Με μόλις πέντε γκολ σε τέσσερις αγώνες, ο Τόνι Σαβέφσκι πρέπει να προβληματιστεί και να βρει τις λύσεις μεσοεπιθετικά τόσο σε παραγωγή φάσεων όσο και στα τελειώματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υστερεί κυρίως στο να φτιάξει ουσιαστικές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, κάτι που πρέπει να δουλευτεί άμεσα.

photo: omonoianews.com