Η ΜΤΝ μπλόκαρε τα τηλέφωνα για εισφορές


  • Nεότερη ενημέρωση: Έχει επιλυθεί το “πρόβλημα” στην MTN. Ένας λόγος περισσότερος να αφαιρέσουν την υπηρεσία όσοι ΟΜΟΝΟΙΑτες είναι συνδεδεμένη με την πορτοκαλοκρατούμενη ΜΤΝ
  • Η απολογία της ΜΤΝ: Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι τηλεφωνικές γραμμές που αρχίζουν από τους αριθμούς 900 είναι ανεργές μέχρις ότου γίνει αίτημα για την ενεργοποίησή τους. Οι διοργανωτές του τηλεμαραθωνίου δεν μας ενημέρωσαν για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία και σας ενημερώνουμε ότι οι γραμμές του τηλεμαραθωνίου είναι πλέον διαθέσιμες.

Η ιδιοτική (φιλοαποελίστικη) εταιρία τηλεφώνου στην Κύπρο MTN έχει μπλοκάρει τις τηλεφωνικές γραμμές για εισφορές στην οικονομική εκστρατεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο κάθε φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχει σύνδεση στην συγκεκριμένη εταιρία μπορεί μόνος του να αποφασίσει το επόμενο του βήμα.

Υ.Γ: Αργότερα ή αύριο όταν φτάσουν επιστολές απολογίας από την εταιρία και δήθεν δικαιολογίες για το σημερινό μπλοκάρισμα των γραμμών, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί σε τι θα αποσκοπεί αυτή η κίνηση.