Nightmare: Μια μέρα παρανοϊκή


Γεια σας αλάνια μου τι μου κάνετε? Άστε κατάλαβα …

Εν μεταδοτική η ασθένεια τούτοι που ζούμε. Εν μπορεί να χαμογελάσει το στόμα μας εμάς, σαμπώς τζαι έχουμε ένα βαλτό που πάνω να μας την σπάζει συνέχεια.

Απομακρύνετε τα μωρά που τες οθόνες, έχουμε σοβαρή συζήτηση επιπέδου με τον Κύριο.

Γεια σας κύριε των δυνάμεων τι μου κάνετε, παίζει καμία κλήρωση μεχ μεχ

Μεν γελάς ρε μαλάκα ΟΜΟΝΟΙΑτη, κλείσε το στόμα σου μεν μιλάς, μπούχτισε που τα προβλήματα τούτα τζαι μόλις χορτάσεις καλά καλά θα σου στείλω τζαι άλλα. Ήττα τούτην την φορά, μείον 6 βαθμούς από τα κριτήρια την άλλη.

Θα σου σύρω τζαι άλλο καμιάν εικοσαρκά χιλιάδες τον μήνα να πιερώνεις άλλο κανέναν παίκτη για να δέσει τζαι το γλυκό με τον Οκκά. Εν γίνετε, θέλω ττουίν παρολί έτσι ωραίες κουβέντες!

Τζαι τέλος κύριε?

Ποιο τέλος ρε ΟΜΟΝΟΙΑτουι έχουμεν ακόμα. Από όλα έχει το πανέρι ….

Έσιει τζαιρό να μπει κανένα θέμα απομάκρυνσης προπονητή νομίζω τζαι με τους διοικούντες που έσιετε εν ευκολάκι να σας κάμω μπάχαλο πάλε μεχ μεχ.

Δώσμας τζαι καμιάν αναπνοή ρε δικέ μου ….

Δικέ μου? Ένεσιει τίποτε, δαμέ που σας έκοψα θα σας πατήσω μες το λαιμό.

Τούτοι οι παικταράες σας που τους εκάμετε θεούς πέρσι τον δεύτερο γύρο με την μάππα που επαίζαν εν γίνετε να μείνουν στο απυρόβλητο. Βάλλω τώρα θέμαν απειθαρχίας πρωτοκλασάτων παικτών τζαι να μεν θέλουν τον προπονητή, φουλ μπάχαλο ΟΜΟΝΟΙΑτουθκια μου, τζιαμέ να μάθετε να μου κάμετε εμένα χρυσές δεκαετίες πριν σαράντα χρόνια…!

Νοουυυυυ πλις μάην γκότ…

Ατε κανεί σας προς το παρών αλλά αν με ξανά νευριάσετε κατίσιη σας. Τελευταία φορά. Αμε ξανά νευριάσετε θα σας σύρω τζαι μιαν δικαστική διαμάχη ΟΜΟΝΟΙΑΣ vs Οικογένειας Νεοφύτου τζαι να φυρτήτε τέλια!

Όι μεν φοάσαι άφηστω πάνω μου θα το κανονίσω, νάσε καλά καλέ μου κύριε, θέκκιου!

Απολογούμαι για την παράνοια αδέλφια μου αλλά έπεσα θύμα της κατά συρροή ξετσίπωτης που μας τα πήρε όλα… Μας πέταξε του δρόμου την άκρη μας αδίκησε και συνεχίζει να μας αδικά.

Μας αδικά η ξετσίπωτη, μας τσακίζει, μας πίνει το αίμα και εμείς τι ποιο φυσιολογικό από το να την αγαπάμε ακόμη περισσότερο πανάθεμα την!

Αιώνιε καταδικασμένε και καταραμένε ΟΜΟΝΟΙΑτη τρώει σε ο κώλος σου, σόρρυ που σου το λαλώ αλλά είναι η αλήθκεια.

Που λέτε…

Έκατσα τζαι εγώ παρανοημένος να γράψω άρθρο ημίσηι μου. Την μιαν ήταν να γράψω για την σφαλιάρα που τον Απόλλωνα, την άλλη για τον Σαβέφσκι, μετά για τους απείθαρχους παίκτες και το ανύπαρκτο συμβούλιο.

Εν έφκαλα άκρη…

Γράψε – σβήσε, ξαναγράψε – ξανασβήσε έκαμα όπως το γιο-γιο. Στο τέλος είπα γαμήσετα Nightmare μου, γράψε τα όπως σου έρκουντε τζαι κανεί. Ε μα εν τζαι να σπάσω εγώ γιατί εν καρακιόζηες τούτοι.

Είπα σας θέμας τζαι ο μαλάκας ότι ήταν να σας βάλω το «Οπαδική κουλτούρα πριν το 1992 μέρος δεύτερο» τούτην την εφτομά, αλλά εν εμπορούσα να μεν σχολιάσω τα τελευταία γεγονότα αρφέ μου. Σόρρυ, την άλλην εφτομά σίουρα, υπόσχομαι!

Ποδοσφαιριστές : Εάν νομίζετε ότι επειδή επαίξετε μάππα πέρσι σε δέκα παιχνίθκια όντως απλήρωτοι ότι έναν συγχωροχάρτι εφ όρου ζωής είσαστε πολλά γελασμένοι. Ευχαριστήσαμε σας, εστηρίξαμε σας, εσεβαστήκαμε σας, κανεί, ως δαμέ ήταν η ασυλία. Όποιος δεν παίζει με πάθος τζαι να φτύνει γαίμα για την φανέλα θα πάρει δρόμο. Όποιος δεν τιμά το ένδοξο Τριφύλλι τζαι να λειτουργά πειθαρχημένα εντός τζαι εκτός γηπέδου τζαι να σέβεται τον προπονητή του, τότε θα πακκεταριστεί με κορδελούα τζαι θα πάει με το εξπρές στο αεροδρόμιο. Εφτάσαμεν σχεδόν στον πάτο, εν θα πάμε ρε παρακάτω γιατί έτσι εγωιστικά θέλουν κάποιοι που εσάς. Παίξετε μάππα για τούτον τον Λαό που τον εκαταντήσετε να περπατά τζαι να τραουδά καρτερούμε μέρα νύχτα να φυσήσει ένας αέρας. Τιμάτε την φανέλα που φοράτε, για να μεν σας πάρει καμία προπέλα. Γκε-γκε? Όμορφα τζαι ωραία!

Σαβέφσκι : Ρε Τόνυ με ούλον τον σεβασμό που σου έχω, εκουράστηκα ρε φίλε να σε θωρώ να κάθεσαι παλούτζι πας τζίντον πάγκο ρε παρέα μου. Εν γίνετε, σηκώστου πάνω τα γέριμα, εν τζαι πιάνει σου κανένας τον σκάμνο, εν δικός σου. Σήκου πάνω τζαι ξύπνα τους, βάρτους τες φωνές, πέτους κάτι. Εν γίνεται ο άλλος να μαλακίζεται μες το γήπεδο τζαι να κάμει τσιαλιμούθκια τζαι εσύ να μεν σηκώνεσαι να του πεις μαύρα εν τα μάθκια σου. Η ομάδα θέλει πειθαρχεία, ο κάθε ένας κάμνει ότι θέλει, βαλε μπρος την δουλεία τζαι εμείς ένα σε στηρίξουμε. Ζήτα αν θέλεις ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι φέρτους κοντά, ο κόσμος εν μαζί σου. Τωρά έτσι σοβαρά για να μεν ξιάσω. Πέμου αλήθκεια, γιατί έκαμες αλλαγή στο 93 ρε φίλε μου σαν τες ετρώαμε? Όχι πως ήταν να αλλάξει τζαι τίποτε, αλλά εν το γιατί ρε γαμώτο, ένα σπάσω!

Διοίκηση : Ποια??????? Νόου κκόμεντ! Το καλύτερο που έσιετε να κάμετε είναι να βάλετε κανένα χρήμα μες τα ταμεία για τα σκατά που τα εκάμετε τζαι να πάρετε δρόμο όσον ποιο γρήγορα γίνετε όλοι σας ανεξαιρέτως !

ΥΓ1  Με τραπεζίτες και οικοδόμους δεν γίνετε δουλεία. Θέλουμε διοίκηση με @ρχίδια και μυαλά!!!

ΥΓ2  Την Κυριακή θέλουμε αίμα στις φανέλες σας. Πατήστε την μικρομεσαία ομάδα της Λεμεσού. Λιώστε τους, το απαιτούμε!!!

ΥΓ3  Κάθε μέρα σ’ αγαπώ πιο πολύ και ας μου πείρες το μυαλό και την ψυχή!!!

ο Nightmare | [email protected]