Βήμα Φιλάθλου: Μ`ακούει κανείς?


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα Φιλάθλου

Γεια σας, επικοινωνώ μαζί σας για να σας πω κάτι που με απασχολεί εδώ και λίγες μέρες.

Ήρθαν προχθές να μου πουλήσουν λαχνούς εισφοράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδωσα σχεδόν όσα κρατούσα (15 από τα 17 ευρώ) για 2 λαχνούς (1 των 10 και 1 των 5).

Κάθισα σήμερα και σκέφτηκα τι χρήματα θα χρειαστώ όχι για εμένα αλλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ τις επόμενες μέρες και είπα:

Φούτσαλ: 5 ευρώ σήμερα είσοδος για να δούμε το Φούτσαλ και 5+5+5 για τα ευρωπαικά που είναι την ερχόμενη Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή = σύνολο 20 ευρώ. Αν θέλεις τώρα να πάρεις και κάρτα διαρκείας του Φούτσαλ αφαίρεσε 5 από την είσοδο σήμερα και βάλε 30 !! Άρα 45.

Ποδόσφαιρο: Ενώ πληρώνουμε τα λάθη τους και όπως είπα ήδη αγόρασα τους λαχνούς μου για να δούμε το παιχνίδι την Κυριακή θα πρέπει να πάμε Ηλίας Πούλλος και να πληρώσουμε ΜΙΝΙΜΟΥΜ 10 ευρώ, αφού κάποιοι ορίσανε αυτό το ποσό στην είσοδο. Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι κάποιοι πληρώνονται για να αποφασίσουν για αυτούς που ΔΕΝ πληρώνονται (αφού δεν έχουν δουλειά) πόσα θα τους είναι καλά για εισιτήριο. Έλεος ρε παιδιά, θα διψάσουμε, θα πεινάσουμε και για να μπούμε μέσα 10 ευρώ η είσοδος? Εγώ σοβαρά λέω να μην έρθω και ας χάσω για πρώτη φορά εκδήλωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Βόλεϊ: Άλλα 30 ευρώ για εισιτήριο διαρκείας.

Άρα χωρίς τη βενζίνη και τα φαγητά μου/ποτά μου (μιλάω για να πάρω κάτι από την καντίνα μιας και θα είμαι στο Ελευθέρια από τις 8 και 20 μέχρι τις 10μιση για παράδειγμα) μιλάμε για ένα ποσό 100 ευρώ περίπου.

Θα μου πείτε, καλά ρε… και σε πείραξε το 10 ευρώ στο Ηλίας Πούλλος. Ναι με πείραξε γιατί άλλο να τα δίνω με τη ψυχή μου και άλλο να νιώθω στη τζέπη μου τα χέρια αποτυχημένων. Αλλά παραπάνω από όλα με πείραξε η απόφαση τους… γιατί, κάποτε μου είχαν πει ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και… κάποτε θυμάμαι, όταν το ακούγαμε αυτό σηκωνότανε η τρίχα μας, τώρα πλέον άρχισε να σημαίνει ότι έληξε το παιχνίδι, πηγαίνετε σπίτια σας. Μ’ ακούει κανείς?

Ευχαριστώ,  και ελπίζω να δημοσιεύσετε την άποψη μου.

 Βήμα Φιλάθλου | [email protected]