Ακόμη το σκέφτεστε;


Είναι πράγματι άξιο απορίας το πόσο ερασιτεχνικά λειτουργούν κάποια μυαλά μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως και χθες με το χάος που επικράτησε με τον προπονητή έτσι και η γενική νοοτροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Είναι δυνατόν κάποιοι να σκέφτονται να διώξουν άλλο ένα προπονητή, (για τον οποίο πέρσι έσταζαν μέλι) για το λόγο πως δεν υπάρχει η απαιτούμενη πειθαρχεία στους ποδοσφαιριστές; Ένας προπονητής κύριοι χρειάζεται την απόλυτη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου για να αντεπεξέλθει σε όλο αυτό το βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Τι κάνατε για να τον στηρίξετε; Περιμένατε την στιγμή να χαθεί το μπαλάκι για να τον διώξετε και αυτό και να πάρουν παράταση οι καρέκλες ορισμένων διορισμένων;

Υπάρχει εμφανές απουσία ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένα πόστο άκρως σημαντικό στις μέρες μας. Το άτομο που θα έχει την ευθύνη να επιβάλει την απόλυτη πειθαρχία στα αποδυτήρια και να έχει επιπλέον αρμοδιότητες να δίνει κίνητρα και στόχους στους ποδοσφαιριστές. Να τους εμπνέει και να τους ερμηνεύει την βαρύτητα της φανέλας που φοράνε. To άτομο αυτό να έχει άμεση σχέση με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

Ακόμη το σκέφτεστε;