Χαμένος στ’ όνειρο: Ποιος να τους εμπνεύσει; Ο τραπεζικός;


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiro

Γεια σας αδέφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Κατευθείαν στο ψητό..  Δεν είμαστε προσωπολάτρες ΚΑΝΕΝΟΥ. Απλά ξεχωρίζουμε τη ρίζα του προβλήματος γιαυτό θα σταθούμε ΑΣΠΙΔΑ στον προπονητή της ομάδας μας Τόνι Σαβέφσκι.

Ασφαλώς και ο Τόνι Σαβέφσκι όπως και κάθε προπονητής έχει λάθη. Ίσως μάλιστα να έχει και ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.  Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Αυτό για αρχή έτσι για να εξηγιόμαστε.

Ας καταλάβουν όμως ΟΛΟΙ πως δίπλα στον κόουτς χρειάζονται ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και όχι ανίκανα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με μπάλα. Μόνο με άτομα ποδοσφαίρου που μπορούν να έχουν την ψυχολογία και την νοοτροπία των παικτών μπορούν να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε θέμα αγωνιστικής πειθαρχίας.

Φτάνει να πιστεύουμε πως η αιτία της αγωνιστικής εμφάνισης είναι αποκλειστική ευθύνη των προπονητών. Γιατί δεν υπάρχουν άτομα στο πάγκο που έπαιξαν μπάλα και στη θέση τους υπάρχουν τραπεζίτες και οικοδόμοι;

Αυτοί θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες για μπάλα, για τίτλους;

Αυτοί θα τους εμπνεύσουν; Αυτοί θα βοηθήσουν τον προπονητή να επιβάλει την πειθαρχεία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων;

Ένα ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ολόκληρη αλισίδα. Δεν είναι μόνο οι 11άδα και το τεχνικό τιμ. Αυτοί είναι ο καθρέφτης.

Αν ο κάθε Ασίς και ο κάθε Σκέμπρι δεν σέβονται τον προπονητή τους δεν είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Γιατί όπως και να το κάνουμε ποιος έδωσε ασφάλεια στον προπονητή να επιβάλει πιθαρχεία; Όταν υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομική αβεβαιώτητα, όταν οι παίκτες χαιδεύονται για να υπογράφουν τα κριτήρια και όταν όλο αυτό γίνεται από άτομα ΠΟΥ  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ τότε και εγώ να είμουν ο Ασίς δεν θα σεβόμουν ούτε την ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε και τον προπονητή της.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ – Την πειθαρχεία θα την επιβάλουν ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ – ΑΤΟΜΑ ΗΓΕΤΕΣ – ΜΟΡΦΕΣ

Καταλάβετε το κύριοι της διοίκησης και ζητήστε την βοήθεια από ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Από οπαδούς που δεν κοιμόνται τα βράδια για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από δόξες που τίμησαν την φανένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχουν ακόμη επαφή με το ποδόσφαιρο, από άτομα ΗΓΕΤΕΣ όπως ήταν και στο γήπεδο που μπορούν να δώσουν την ΕΜΠΝΕΥΣΗ στους παίκτες για τίτλους.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ είναι για μένα η λέξη κλειδί. Αυτή την έμπνευση που δεν μπορείτε να δώσετε εσείς. Για αυτή την έμπνευση που δεν έχουν οι παίκτες θα έπρεπε να καλέσετε στις προπονήσεις ειδικούς για το πόστο. Αυτά τα άτομα θέλουμε να μπουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτή είναι η έλλειψη μας.

Φτάνει στους άσχετους με το ποδόσφαιρο

Φτάνει στους διορισμένους

Ποιος να τους εμπνεύσει; Ο τραπεζικός; Εν κοντά στο νου…!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τους χαιρετισμούς μου

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]