Παραιτηθείτε όλοι τώρα


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΑν είναι ποτέ δυνατό. Θέμα Τόνι Σαβέβσκι έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο στην ψεσινή του συνεδρία γιατί πιστεύουν ότι η ομάδα δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Άνθρωποι οι οποίοι τελούν υπό παραίτηση λαμβάνουν ακόμα σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας. Είναι αποφασισμένοι πριν φύγει και ο τελευταίος από όλους αυτούς που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού να διαλύσουν οτιδήποτε στέκεται όρθιο και θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ένας προπονητής ο οποίος αντιλαμβάνεται πλήρως σε ποιά ομάδα βρίσκεται και υπηρετεί το μεγαλείο της και τον κόσμο της χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Σίγουρα έχει κάνει λάθη και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνει και άλλα στην συνέχεια. Ας αναρωτηθούν οι ίδιοι αν πρέπει να διώξουν κάποιο μετά από κάποια λάθη τότε έπρεπε να ήταν σπίτια τους εδώ και χρόνια.

Κρίνονται ανάξιοι και ανίκανοι να ηγηθούν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθότι αντί να προσπαθήσουν να διατηρήσουν κάποιο κλίμα ηρεμίας μετά από την ήττα από τον απόλλωνα ρίχνουν λάδι στη φωτιά και ταράζουν τεχνικό τιμ και παίχτες πριν ακόμα ένα ντέρμπι. Ακόμα μία σπασμωδική κίνηση από το Διοικητικό Συμβούλιο που ηγείται της προσπάθειας για σωτηρία.

Απαιτούμε ανακοίνωση σύγκλησης εκλογικής συνέλευσης αμέσως, ούτως ώστε να αποφασίσει ο κόσμος το μέλλον των διοικούντων στην ομάδα.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Koxis (Μέλος)

Υ.Γ. Υπάρχει έστω και ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που ξέρει κάποιο φίλο του ή γνωστό του που πιέζει τον Μυλωνά να μείνει;