Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας


Επι την ευκαιρία των τελευταίων γεγονότων που εξελίσσονται στη ομάδα μας ..δίνεται μου η ευκαιρία να πω 2 πραματα (στο άκουσμα να αλλάξουμε προπονητή)!! Η λύση στο πρόβλημα πάλε είναι να φύει ο προπονητής!!!!!

Την τελευταία 5ετια έγιναν αλλαγές πολλές για την βελτίωση της ομάδας, αλλάξαμε δεκάδες προπονητές με αξιοπρεπέστατο βιογραφικό στον ποδοσφαιρικό χώρο, εφέραμε αριθμό ποδοσφαιριστών άκρως απαγορεύτικο ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το τι επρόσφερε ο κάθε ένας που τουτούς και τα αποτελέσματα τα ΙΔΙΑ….
“Καθε χρόνο τα ίδια τζαι τα ίδια”

Οι στόχοι καθε χρόνο οι ίδιοι, οι απαιτήσεις του κόσμου δεν αλλάζουν, οι προσθαφαιρέσεις στο ροστερ πολλες τα χρηματα που δαπανούνται παλι πολλα, όμως τα αποτελέσματα κεινούνται εδώ και χρόνια στην ίδια μετριότητα… και τα ερώτηματα γεννούν το ένα το άλλο, με ενα μεγάλο ΓΙΑΤΙ πάντα να επισκιάζει την απορία καθε λογης ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ… Τι άλλο πρέπει να κάμουμε? Εδοκιμάσαμεν τα ούλλα τζαι πάλε τα ίδια χάλια..

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εν όπως ένα δέντρο…
Τούντο δέντρο το ποτίζει εδω και χρόνια ο περήφανος κοσμος της, με τον ιδρώτα του με την αγάπη του με την καρδία του..
Ο κόσμος, που ειναι πανταχού παρον σε κάθε προσπάθεια της ομάδας να την σηκώσει στα δύσκολα να την αγκαλιάσει στα εύκολα.. Ο κόσμος όμως με την αγάπη του πολλές φορες άθελα του σκοτώνει… Τι θέλω να πω.

Τα προβλήματα πολλά η ουσία των προβλημάτων ομως ΜΙΑ!!!

Τα σοβαρότερα προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εν βαθκία χωσμένα μεστη ρίζα τζαι ΟΙ παστα φύλλα..
Πάνω στα φύλλα εν τα μιτσιά μιτσία που σημερα εφέραν τα μεγάλα προβληματα, τα δυσεπίλυτα..!!!
Εχει χρόνια που νομίζουμε οτι τα προβλήματα εν πάστα φύλλα γι αυτό εκλαδεύκαμεντα, ομως εππολλαπλασιαζουνταν, εξανα κλαδεύκαμεντα πάλε το ιδιο…
Φέρτον τζιντο παίχτη, φερτον τζιντο προπονητή, Θκιώξε τον τούτον θκώξε τον άλλο… Ως τζαι τον “πρίγκηπα” εφέραμεν τον τζαι χαίρι εν ειδαμε”… Οι άλλοι εβαλαν προπονητή των Απολλων λειντις τζαι εμπήκαν ομίλους.. ΓΙΑΤΙ ?
Τι εν το λάθος που κάμουμε?

Όσο λοιπόν κλαδεύκεις τα φύλλα, τζινα μεγαλώνουν, τζαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ εφτάσαν στο απροχώρητο..
Τζινοί λοιπόν που επιλέγουν ΤΙ τζαι ΠΟΤΕ πρέπει να κλαδέψουμε, στοιχειώνουν χρόνια την ομάδα τζαι εν της επιτρέπουν να κάμει βήματα μπροστά. Στην θέα της επιτυχίας του κάθε τυχαίου εν μπορούμε να μινήσκουμε άλλο με σταυρωμένα σιέρκα..
Βρίσκουν τη λύση πάνω στα φυλλα, τζαι το πρόβλημα μεγαλώνει γίνεται πιο βαθύ τζαι καταστρέφει σε!!!!

ΞΥΠΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ – ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΡΕΦΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ… ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ!!

Σ.Τ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]