Βήμα Φιλάθλου: Υπέρ της παραμονής Τόνι


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουEίμαι υπερ της παραμονής Τόνι Σαβέφκσι στην ηγεσία της ομαδας μας. Έχουμε αλλάξει πάμπολους προπονητές και πάιχτες ας αλλάξουμε και τη διοίκηση που είναι η μόνη που παραμένει σταθερή ( με κάποιες προσθαφαιρέσεις) σε αυτή τη πολύχρονη περίοδο ξηρασίας.

Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να παραγνωρίσω τα εμφανέστατα λάθη του προπονητή μας το τελευταίο διάστημα. Λάθη που αν συνεχιστούν πολύ φοβάμαι πως η στήριξη του κόσμου προς το άτομο του δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Υπάρχει θέμα πειθαρχίας στην ομάδα και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλέι. Γιατί οι παίχτες δεν έχουν πλέον σεβασμό στο Τόνι? Γιατί το περσινό κλίμα που έκανε την ομαδα να πετάει δεν υπάρχει τώρα? Φάνηκε και μετά τον αποκλεισμό με την Αστρα φάνηκε και στις ήττες του πρωταθλήματος.

Τόνι πρέπει να πάρεις τα ηνία.

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται εκτός ελέγχου αλλά είναι αναστρέψιμη μπορείς ακόμα να επιβάλεις το σεβασμό προς το πρόσωπο σου στους παίχτες. Ζήτα βοήθεια αν δεν μπορείς μονάχος σου και θα την έχεις. Ενα μεγάλο αρνητικό που έχεις και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Θα μου πεις τι σημασία έχει. Έχει στο image σου. Δεν μπορείς να κάθεσαι στο πάγκο κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ η ομάδα χάνει και ο αντίπαλος προπονητής να έχει φαει το γήπεδο με τις φωνές και τις οδηγίες του. Ο κόσμος το λαμβάνει αυτό σαν αδυναμία. Θέλουμε να σε βλέπουμε όρθιο σε κάθε φάση να κατευθύνεις τους παίχτες μας και να μην τους αφήνεις λεπτό να χαλαρώνουν.

Με τις οδηγίες σου και το ταλέντο τους μπορούμε να πάρουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει Στημένα. Ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα στα στημένα εναντίων της δεν μας βγαίνει. Φάνηκε και με Αστρα και με ανόρθωση. Δεν γίνεται στα κορνερ να στεκονται οι παιχτες μας ζωνη μπροστά στον τερματοφύλακα και εξω από την περιοχή οι αντίπαλοι να αλωνίζουν.

Επίσης τα στημένα που κερδίζουμε. Ανεκμετάλευτα. Δεν γίνεται με τον απόλλωνα να έχω κερδίσει τουλάχιστον 5 με 6 φαουλ έξω από την περιοχή και καμια 12αρια κορνερ και να μην έχω φτιάξει ΜΙΑ κλασικκή ευκαιρία. Θέλουμε δουλειά και ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας.

Φτάνει στις ίδιες κομπίνες στα φάουλ και τον ίδιο τρόπο άμυνας στα κορνερ Αλλαγές. Ο κόσμος ακόμα διερωτάτε. Γιατί δεν συμπληρώνουμε την απόστολή με 22 παίχτες και επιμένεις να παίρνεις 18. Και όχι μόνο αυτό οι αλλαγές μας στο παιγνίδι είναι μόλις 2. Άσε που με τον απόλλωνα την τελευταία 3η αλλαγή στο 92 ακόμα προσπαθούμε να την καταλάβουμε! Θέλουμε παίχτη στο κέντρο και εχουμε Μαρκασα Αγκουιάρ να περιμένουν.

Παίχτες που σε όλα τα φιλικά και στη προετοιμασία πήραν αρκετό χρόνο. Τους εμπιστεύεσαι? Γιατί δεν τους βάζεις αφού η ομάδα ζητάει παίχτη στο κέντρο. Αν όχι γιατί τους ανανεώσαμε. Τους ήθελες κοουτς ή κάποιοι άλλοι πίεσαν να παραμείνουν.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να απαντηθούν.

Για τους νεαρούς μας. Είδαμε πέρσι αρκετές συμμετοχές από τα ταλέντα μας ενώ από την αρχή της χρονιάς με τα ευρωπαικά παιγνίδια και μετά τους έχουμε χάσει. Θα τους δούμε? Πότε? Ειδικά όταν παίχτες που παίζουν δείχνουν εμφανείς αδυναμίες και οι αλλαγές μας παραμένουν στο πάγκο.

Είναι δικαιολογημένες οι απορίες μας κοουτς και ακριβώς γιατί σε στηρίζουμε θέλουμε απαντήσεις Ο κόσμος είναι εδώ δίπλα σου Τόνι. Το έδειξε και με το τρόπο που αντέδρασε σήμερα στο άκουσμα της έκτακτης συνεδρίας. Πρέπει να δουλέψεις με τους παίκτες σου να τους ξαναδώσεις κινητρα και ζωντάνια.

Ο λαός δεν αντέχει άλλες ήττες και αναποδιές. Ξαναφέρτε τα χαμόγελα, δουλέψτε στα λάθη σας και δείξτε μας ότι μαθαίνετε από αυτά. Μην μας κρεμμάσετε Τόνι ούτε εσύ ούτε οι παίχτες γιατί θα μας απογοητεύσετε πάρα μα πάρα πολύ.

Είναι η ευκαιρία σου τώρα που έχεις το κόσμο με το μέρος σου να ανακτήσεις πειθαρχία και σεβασμό. Εσύ είσαι ο άρχοντας των αποδυτηρίων και πρώτα από όλα πρέπει να το κατανοήσεις εσύ.

Τέρμα ο χαμηλών τόνων Σαβέφσκι.

Η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο περήφανος λαός της απαιτούν από εσένα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν να φανείς αντάξιος αυτής της αγάπης και στήριξης

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΟΥΛΛΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΡΕ

A. X | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]