Λίγες μέρες πριν τον Οκτώβρη


Αρκετός είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχει απορίες για πολλά θέματα που αδικαιολόγητα οι διοικούντες της ομάδας μας τρέφουν στο μυαλό του.

Πότε θα γίνει η Εκλογική Γενική Συνέλευση? Γιατί καθυστερεί?

Ένα θέμα που κανείς δεν γνωρίζει. Αντιθέτως ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε την παραίτηση του αφού όπως είπε θα κάνει καλό η αλλαγή, ενώ μετά από λίγες μέρες άφησε να νοηθεί προς τα έξω ότι ίσως μείνει.

Είναι πολύ σοβαρό το συγκεκριμένο θέμα για να παίζουμε με τέτοιου είδους απόψεις και αυτό όλο το φιάσκο μεταξύ των ντέρμπι που δίνει η ομάδα μας. Μόνο μέσα από αυτό καταλάβετε όλοι πως αντιμετωπίζονται ορισμένες καταστάσεις και το ποσό της σοβαρότητας που διακατέχει τους διοικούντες μας.

Κριτήρια Σεπτεμβρίου

Και ενώ όλα όσα έβγαιναν προς τα έξω αρχές του μήνα, άφηναν να νοηθούν πως τα κριτήρια είναι ψιλοπερασμένα έρχονται τώρα και μας λένε πως δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν βάλει λεφτά ο κόσμος.

Καταρχάς πολύς κόσμος για να βάλει λεφτά στα κριτήρια Σεπτεμβρίου θέλει να ξέρει τι θα γίνει με την Εκλογική. Δεν έχει εμπιστοσύνη καμία σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο και δικαιολογημένα αφού οι ίδιες τους οι κινήσεις το αφήνουν εκτεθειμένο ενώ σκιάζονται πολλά σημεία που θέλει ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να έχει γνώμη και γνώση.

Άλλη απορία που έχει ο κόσμος όσο αφορά τα κριτήρια είναι γιατί αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει κίνδυνο αφαίρεσης μέχρι και 6 βαθμών, βρεθήκαμε στις 21 του μήνα, 9 μέρες πριν από το τέλος του μήνα δηλαδή…  και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα. Μόνο σήμερα το πρωί είδαμε ένα σχετικό άρθρο από το news που μιλάει για την άλλη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου !! Μια μέρα δηλαδή πριν από τη λήξη της προθεσμίας εμείς θα κάνουμε εκδήλωση σωτηρίας της ομάδας μας.

Ρε μα πάτε καλά? Την ΟΜΟΝΟΙΑ διοικάτε και όχι την Κλυταιμνήστρα Λετύμπου. Βγείτε ξεκαθαρίστε στον κόσμο τι θα γίνει με την Εκλογική, πότε θα γίνει (το να μη γίνει θα είναι καταστροφικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ) και ότι εσείς μέχρι τότε απλά θα πλαισιώνετε τα πόστα μόνο και μόνο για να λειτουργεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ξεκαθαρίστε αυτού του περφήφανου κόσμου πόσα χρειαζόμαστε ακριβώς, πότε θα ξαναχρειαστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς και το κάθε ποσό που θα χρειαστεί κέθε φορά. Να γίνεται για μια φορά ένα με τον κόσμο σας και μιλήστε ευθέως, από καρδιάς, με νούμερα και στοιχεία και άμα γίνει αυτό την οικονομική στήριξη θα την πάρετε και με το παραπάνω. Ο κόσμος σας βαρέθηκε… Βαρέθηκε την αδιαφορία, την μυστικοπάθεια αλλά προπάντων την ηττοπάθεια που διακατέχει εσάς που αντιπροσωπεύεται την ομάδα μας.

Green Devil | [email protected]