Νομικό Τμήμα: Αναφορικά με την υπόθεση Ιωάννη Οκκά


ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΟΚΚΑ

Σε σχέση με την αίτηση περιοδικών πληρωμών που έχει καταχωρηθεί από το Σωματείο μας ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ (ΕΕΔ) για την υπόθεση Ιωάννη Οκκά το Σωματείο μας ανακοινώνει τα εξής:

Κατόπιν διαπραγματεύσεων με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή κατέστη δυνατό να καταλήξουμε σε συμφωνία σε ότι αφορά το ύψος της μηνιαίας δόσης που θα είναι €20,000.

Συνεπώς σήμερα εκδόθηκε εκ συμφώνου απόφαση από την ΕΕΔ με την οποία το Σωματείο μας θα καταβάλλει στο ποδοσφαιριστή το ποσό των €20,000 αρχής γενομένης από 01/10/2013 και την πρώτη μέρα κάθε μήνα στη συνέχεια, με 15 μέρες χάρη προς εξόφληση του εξ αποφάσεως χρέους των €915,000. Παράλειψη πληρωμής οποιονδήποτε δύο συνεχόμενων δόσεων, θα καθιστά όλο το ποσό απαιτητό.

Σημειώνεται ότι έγινε δήλωση στην ΕΕΔ εκ πλευράς του Σωματείου ότι η αποδοχή έκδοσης της πιο πάνω απόφασης γίνεται με επιφύλαξη των δικαιωμάτων του Σωματείου αναφορικά με την αγωγή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας με αριθμό 2542/2013, Αθλητικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας v. Ιωάννη Οκκά και άλλοι.

Νομικό Τμήμα