Κάντε ησυχία, γεννιέται η αδικία


Δύο ξεχωριστές πορείες της αελ έφθασαν οργανωμένα, την ίδια ώρα έξω από τον σύνδεσμο μας στη Λεμεσό κρατώντας πέτρες, ρόπαλα και αυτοσχέδιες μολότοφ.

Τα παιδιά που ήταν εκεί αν και εγκλωβίστηκαν στο χώρο στάθηκαν στο ύψος του ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Θύρας 9 και προστάτεψαν το σπίτι τους και τους εαυτούς τους από την άνανδρη επίθεση.

Αποτέλεσμα η καθοδηγούμενη Αστυνομία Κύπρου του Ιωνά να συλλάβει τους δικούς μας και τα ΜΜΕ να κάνουνε γαργάρα το όλο θέμα. Επαναλαμβάνουμε, ήρθαν έξω από το οίκημα μας με πέτρες, ρόπαλα και μολότοφ αλλά η αστυνομία σύλλαβε δικούς μας, ενώ οι δημοσιογράφοι δεν έχουν άποψη, λες και πρέπει να είσαι μεγάλος επιστήμονας για να τοποθετηθείς.

Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι τους… Όταν θα γίνει το ίδιο με τα δικά τους παιδιά, να μη μας ψάξουν και δε θα μας νοιάξει ούτε εμάς. Κατά τ` άλλα έχουν πρόβλημα με την κοινωνία της Κύπρου, ενώ δεν βλέπουν πως και οι ίδιοι είναι πιόνια στη στρατιά της αδικίας. Θα τα βρουν μπροστά τους όμως, την κοινωνία που χτίζουν τα παιδιά τους θα τη ζήσουν και μετά ας καταριούνται μετανάστες, την χωριατοσύνη του Κυπραίου και οτιδήποτε άλλο κλισέ εξαιρουμένου του εαυτού τους.