Αναπληρώθηκε η κακή πρεμιέρα

256

Όπως προϊδεάζει και ο τίτλος θα αναφερθούμε στην σημασία του προχθεσινού αποτελέσματος κόντρα στην Ένωση στο βουβό ΓΣΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μεν το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι 3 βαθμοί, ωστόσο αναπλήρωσε απλά το κακό ξεκίνημα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση. Μπορεί η εμφάνιση στα 7/9 του παιχνιδιού να ήταν επαρκέστατη αλλά η ουσία ήταν εξ αρχής το τρίποντο.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να αναπληρώνουμε χαμένους βαθμούς και πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να κτίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κτίζει βαθμολογικά σε κάθε παιχνίδι για να μαζέψει στο τέλος αυτού του μαραθωνίου τους περισσότερους βαθμούς.

Λέμε ξανά, όπως και από την πρώτη στιγμή, πως δεν υπάρχουν τα περιθώρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για χαρές και πανηγύρια. Το πρόγραμμα για την ώρα επιβάλει να επικεντρωθούμε σε δύο ακόμη δύσκολες αναμετρήσεις με Απόλλωνα και ΑΕΛ. Θεωρούμε πως αν βγούμε νικητές και στα δύο αυτά παιχνίδια τότε θα μπορούμε να δούμε με περισσότερη πίστη και αισιοδοξία το πρόγραμμα που ακολουθεί αυτών των αγώνων.

Βήμα πρώτο: Απόλλωνας!