Καταδίκη της άνανδρης επίθεσης


Διαβάσαμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχετικά με την χθεσινή επίθεση από μερίδα οπαδών της ΑΕΛ, κατά οικήματος φιλάθλων της ομάδα μας στη Λεμεσό, αλλά και των θαμώνων του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο, θα αντιμετωπίσουν με κάθε σοβαρότητα και αντικειμενικότητα το περιστατικό αυτό και ότι θα επιδείξουν τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν και σε άλλες περιπτώσεις, ειδικότερα στο πρόσφατο παρελθόν.

Καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση κατά των φιλάθλων μας, όπως και την καταστροφή περιουσιών τους, αλλά και του οικήματός τους στη Λεμεσό.

Το μένος που επέδειξαν ήταν σε τόσο μεγάλη μορφή, που από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να αποδεχτεί οποιαδήποτε άλλη κατάληξη στην όλη υπόθεση, πέραν από την τιμωρία των ενόχων.

Το Σωματείο μας κατανοεί το αίσθημα του θυμού που δικαιολογημένα διακατέχει τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, μετά τα χθεσινά συμβάντα στη Λεμεσό, όμως τους καλεί όπως επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και όπως αφήσουν την Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο να χειριστούν την όλη υπόθεση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης και εάν χρειαστεί θα επανέλθει επί του θέματος.