Η Χούντα του 2013


Σύμφωνα με μάρτυρα, φωτιά υπήρξε χθες στο high way, κάτι που δεν αναφέρει καν το αστυνομικό δελτίο της ημέρας.

4 περιπολικά και ένα πυροσβεστικό χρειάστηκαν για να σβήσουν τη φωτιά πριν αναπτυχθεί.

Όλως τυχαία λίγα λεπτά πριν είχαν περάσει τα λεωφορεία κακομαθημένων οπαδών που ταξίδευαν προς Λεμεσό. Στη συνέχεια όπως και αναμενόταν δεν ενοχλήθηκαν από τους φίλους τους, τους αστυνομικούς για το όλο συμβάν που ούτε ακούστηκε προς τα έξω.

Την ίδια ώρα 400 οπαδοί της αέλ επιχειρούσαν ντου στο Fan Club μας στη Λεμεσό χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς και πάλι. Ευτυχώς ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ γεννιέσαι και γι`αυτό κάποιοι μάγκες στάθηκαν στο ανάστημα τους και τα γατάκια μας γλύψανε λίγο τα αρχίδια μέχρι να ξαναγυρίσουν πίσω στις τρύπες τους.

Η αστυνομία από αυτό όλο το συμβάν συνέλαβε δικούς μας οπαδούς που … αμύνθηκαν τους εαυτούς τους έξω από το οίκημα των οργανωμένων μας !! Κύριε Ιωνά απολογούμαστε που δεν είμαστε τα πορτοκαλιά μουνάκια για να σκύψουμε, να μείνουμε να τις φάμε ή να γίνουμε λαγοί.

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει η Δεξιά μέσω των δικών της στην ΚΟΠ- Δικαστική και Αστυνομία Κύπρου δεν έχει προηγούμενο. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πολεμάται προκλητικά και ασταμάτητα με σκοπό τη διάλυση του συνόλου, δηλαδή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Να τους ενημερώσουμε ότι είναι πολύ τυχεροί που δεν γυρίσαμε ακόμα το χέρι μας. Να τους ενημερώσουμε επίσης πως η υπομονή μας και η αυτοσυγκράτηση μας έχει φτάσει στα όρια της και πως τον πόλεμο τον κερδίζουν οι θαρραλέοι και όχι κάποιοι σαν αυτούς, δειλοί.

Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να ζητήσουμε από όσους έχουν όρεξη, πονάνε την ομάδα και το σκέφτονται… να κατέβουν στις επόμενες εκλογές του σωματείου μας σαν υποψήφιοι. Δεν θέλουμε τεχνοκράτες μόνο, θέλουμε και ένα ποσοστό με άρρωστους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, να την πονάει όσο κανείς και να μη φοβάται όταν θα έρθει η ώρα να βάλει το σώμα του για ασπίδα της ομάδας.

Θέλουμε κάποιους να τα λένε έξω από τα δόντια !!