Hoolifan: Να σας πω και γω ένα παραμυθάκι


Γεια και χαρά σας φίλοι μου και φίλες. Φεστιβαλ και επικαιροτητα για σήμερα!

Άλλο ένα Φεστιβάλ της Θύρας 9 έγινε μια όμορφη ανάμνηση. Άλλη μια χρονιά μας έμεινε η γλυκιά προσμονή για το επόμενο.

Η ιδέα που έγινε θεσμός, το μεράκι και η δουλειά που έκαναν το θαύμα. Σε εσάς ακούραστοι εργάτες του ονείρου, οφείλουμε αυτή την αλλόκοτη ομορφιά που ζούμε κάθε χρόνο. Και θα σας είμαστε ευγνώμων μια ζωή.

Όπως κάθε χρόνο είχαμε και τα ευτράπελα μας. Φεστιβάλ χωρίς μπόλικη δόση τρέλας και ανωριμότητας δεν γίνεται.

Οι κηφήνες για να καταλάβετε άμα φέτος μονοήμερο Φεστιβάλ έστησαν εκείνο όλο το μπαράκι φαντάζομαι άμαν τους πούμε για κανένα τριήμερο Φεστιβάλ εν να πάρουν πόντους τζαι σανίθκια να καλουπώσουν να κάμουν κολώνες!

Ορκίζομαι νομίζω η τέντα τους είχε δκυο δωμάτια μέσα, κουζινούα και καθιστικό!

Αλλά τι περιμένεις που ανθρώπους που ούτε μιαν απλή συνταγή για τζέλια δεν μπορούν να κάμουν! Ως τζαι τζιαμέ να βάλετε το σχέρι σας. Νερό ρε λαλεί νερό όχι βότκα!

Είχε και δυο τρία μωρά εφάσιν τζέλι που τους κηφήνες κατά τις 5 το απόγευμα και εκατεβήκαν που το φουσκωτό κατά τις 1 το πρωί.

Τα συγχαρητήρια μου για την παγωμένη τσακρίν μπυρούα. Μα να θέλει ρε παιδιά το πλάσμα να πιει τσάι και να μεν έχετε. Τέλος πάντων ας είναι, μπύρα.

Τικκετ για μπύρα μίσχιμου. Τι αλόγιστη σπατάλη χαρτιού θεέ μου. Ένα μικρό δάσος σε τικετ ήπιαν οι άρρωστοι ομονοιάτες προχτές και έχουμεν τον Περδίκη να φωνάζει! Εν  πειράζει εν να του δώκουμε τα τεννεκούθκια για ανακύκλωση και θα πάμε πάτσι.

Έκαμε και πρόβλημα μια γιαγιά για τη μουσική! Σε ξέρω εγώ. Ήσουνα εσύ που ζητούσες συνέχεια να δείξουμε τους 7 αλήτες ουρανούς ήντα δκιάλο τους λαλούν παρά το φιλικό της σχιλάκκας.

Επίκρεψες και έκαμες πρόβλημα ώστε α? Τώρα να δεις του χρόνου να μπου να σου κάμω. Θα στήσω τα μεγάφωνα πόξω που το σπίτι σου στο soundcheck  να φύει η μασέλα σου να την έβρουν Συρία στο κρυμμένο οπλοστάσιο του Ασααντ. Και μην σου πω θα σου κόψω ούλλο το δκυόσμο να τον κάμω μοχιτο!

Ήντα η άλλη. Ήρτεν τζε εκείνη για παράπονο κατά τις 10 τη νύχτα και εγύρευκεν….υπεύθυνον! Α χαχαχαχαχ. Ο ένας έκαμνε τον τραγουδιστή ο άλλος ετζιλιέτουν μες τα γρασίδκια ο άλλος εκαμνε καμάκι του σκύλου! Έτους τζιαμέ πήενε εξηγήθου !!!

Πάμε και για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Άτε ρε τριφυλλάρα μου σύρτους το 4 μέτρα έξω που τη ρακέτα, κανεί ζέσταμα!

Ετοιμαστείτε να ακούσουμε εγγλέζικα συνθήματα που τους μαθητές φέτος. Εν είδετε τη διαφήμιση τους με την κότα? Αγγλικά κα κα κα κα κα!!!

Πολιτικό σύμβολο ο ΤσεΓκεβάρα αποφάσισε ο Κουτσοκούμνης. Επιτέλους δικαίωση για τον μεγάλο αγωνιστή έστω και μετά από τόσα χρόνια! Κέρδισε πανάξια τον τίτλο, από τον άρχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Άτε χάμνα μας τα ρε Κωστή.

Ξεκίνα ρε Τσε μου που τη Κύπρο γαμώτο επήες με την Κούβα πρώτα. Έλα ποδά πρώτα τζαι μετά επήεννες ποτζί δκιάολε!

Εν τζαιν ότι εν πολλά τα αεροπλανοφόρα γυρώ που το νησί μου ούτε θέλω να πω πως εν πυκνή η κίνηση των πολεμικών δαμέ στη περιοχή μας, αλλά άκουσα ότι ένας πεζοναύτης που ήθελε να πιει κανένα ποτούι επετάσετουν κατάστρωμα κατάστρωμα και βρέθηκε τζιαμε στο Breeze στη Λεμεσό

Έχουμε γυρώ μας τόσους πυραύλους που αν πουν να παίξουν εν να σηκώσουν τη Κύπρο να την κάτσουν Μπαχάμες,  έχουμε γυρώ μας τόσα αεροπλανοφόρα που αν επαίζαμε battleship όποιο τετραγωνούι εσύρναμε πόμπα θα εβρίσκαμεν στόχο, είμαστε μες τη μέση μιας σύρραξης με χώρες που κατέχουν πυρηνικά και χημικά όπλα και όταν λέμε χημικά δεν εννοούμε να μας ψεκάζουν με εύρηκα και αεροζολ ………αλλά φίλε μου ΕΙΠΕΝ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟ, ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΜΑΣΧΑΙΡΙ,ΤΕΛΟΣ. Ακούσετε εσείς ούλλοι τζιαμέ γυρώ που τα κουμπούθκια σας τα FIRE?? Είπεν ο Χρήστος ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ! Άτε να μεν φκει τζαι ο Βίκτωρας!

Να σας πω και εγώ ένα παραμυθάκι αφού ούλλοι λαλούσιν τωρά τελευταία?

Ήταν κάποτε ενας πρόεδρος λίγο επιρρεπής στο αλκοόλ ο οποίος εδεσμεύτηκε στο λαό του ότι εν θα του κλέψει τις καταθέσεις την ώρα που κοιμάται. Τελικά όμως εδέχτηκε αφόρητες πιέσεις και υπο την απειλή του νεροπίστολου που ήταν γεμάτο ουίσκι, υπέκυψε στις ορέξεις τις γερμανίδας φίλης του που ήταν φακ μπάντις. Δέχτηκε λοιπόν το κούρεμα των καταθέσεων μας αλλά πρώτα ενημέρωσε κάτι συγγενείς και φίλους καθώς και δυο τρεις πελάτες του γραφείου του  για να αποσύρουν τα λεφτά τους μες τα μαύρα μεσάνυχτα.

Ο λαός λοιπόν εξύπνησε είδε τα ριάλια του μέσα σε άλλες πούτζιες, εφώναξε διαμαρτυρήθηκε εθύμωσε αλλά στο τέλος είπε του και μπράβο του προέδρου γιατί ήταν η μόνη λύση για να μεν χρεοκοπήσουμε μισχιμου. Έτσι έστελλαν χιλιάδες τζονι γολκερ με ευχαριστήριες καρτούλες στο προεδρικό μέγαρο.

Ύστερα άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι ο πρόεδρος έδωκε πληροφορίες σε κάποιους που εγλύτωσαν τα λεφτουδάκια τους. Ο κόσμος πάλε εθύμωσε αλλά μετά από τις διαβεβαιώσεις από τον ίδιο το πρόεδρο ότι δεν ενημέρωσε κανένα ηρέμησε. Επίσης κάτι συγγενείς του αλκόλα επ ονόματι Λούτσιοι που βρέθηκαν τυχαία πας τη λίστα με εκείνους που έβγαλαν εκατομμύρια έξω αποφάσισαν να κάνουν δωρεά κάποια χρήματα στον Τόμμη the chosen one και την εκκλησία του. Έτσι ο κόσμος έμεινε με ανοιχτές τις μασέλες να χειροκροτεί τους νέους εθνικούς ευεργέτες Λούτσιους.

Τωρά ύστερα που κανένα τρίμηνο που εξεχάστηκεν το θέμα, επίαν οι μετόχοι να φκάλουν συμβούλιο της Τράπεζας της Μπανάνας και εκεί βρισκόταν η Νέλλη Φερτα-εδώ Λουτσιου η οποία κάρφωσε τον πρόεδρο μπροστά από εκατοντάδες ότι ψιθύρισε σε συγγενείς και φίλους ότι έρχεται το κούρεμα. Ο λαός  όμως ήταν πολύ απασχολημένος να αντιδράσει γιατί προείχε το μείζον θέμα των τριών καταζητούμενων του Πελεντριού το οποίο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα από τις τηλεοράσεις του.

Η αστυνομία της Μπανάνας ήταν πολύ απασχολημένη στο ανθρωποκυνηγητό των αδίστακτων εγκληματιών του Πελεντριού αλλά υποσχέθηκε πως μόλις τελειώσει με αυτή την υπόθεση όσοι έβγαλαν τα δισεκατομμύρια έξω από τη χώρα κρυφά και παράνομα και όσοι ευθύνονται για την χρεωκοπία της χώρας και την μιζέρια μας θα κυνηγηθούν με τον ίδιο ζήλο

Και φαγανε αυτοί καλά και εμείς …..νννα μες τα μαθκια.

Υστερόγραφο προς θεούλη. Αν χάσαμε τον παράδεισο, και χωθήκαμε στα βάσανα, στις κακουχίες και τις λύπες γιατί σου φάγαμε ένα μήλο πριν τόσες χιλιάδες χρόνια, πραγματικά φοβάμαι να σκεφτώ τι θα έκανες αν σου τρώγαμε καμιά παττίχα!. Ε παπούλη. GET OVER IT γαμώτο ήταν πριν τόσες χιλιάδες χρόνια!  IT WAS JUST A FUCKING APPLE !!!

Υ.Γ 2 Εδώ και 15 μέρες έγιναν σε όλη τη Κύπρο πάνω από 200 συλλήψεις για διάφορα θέματα, από βία στα γήπεδα, από μεθυσμένους, από ληστείες,  από δολοφονίες από υποθέσεις παράνομης παρακολούθησης και πολλές άλλες. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΙ ΙΩΝΑ να μου βρεις ένα δελτίο ειδήσεων ή έστω ένα ηλεκτρονικό μέσο που να έχει αναφέρει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ή που να έχει ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ. Τσογλανοθεατρίνε μόνο για το show είσαι. Ο λαός όμως σε πήρε πρέφα

o HOOLIFAN

Email επικοινωνίας [email protected]